Επίκαιρα Θέματα:

Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2022

«Βελβεντινές Φωνές»: Αποστολή του συλλόγου μας στο Μαυροχώρι Καστοριάς

Ο Σύλλογος Φίλων Μουσικής «Βελβεντινές Φωνές» συμμετείχε το Σάββατο, 22 Οκτωβρίου 2022 στη Φθινοπωρινή Χορωδιακή Συνάντηση στο Μαυροχώρι Καστοριάς με τη χορωδία ενηλίκων, την παιδική – εφηβική χορωδία και με το τμήμα μουσικοχορευτικής παράδοσης. Στην εκδήλωση συμμετείχαν και οι χορωδίες: η παιδική χορωδία και χορωδία ενηλίκων της Καστοριάς «Βασίλειος Δόικος» και η χορωδία Αρκίτσας.

            Το πρόγραμμα του συλλόγου μας περιλάμβανε τα τραγούδια:

1. Κοντά στο ποτάμι

2. Σε καινούρια βάρκα μπήκα

3. Είχα φυτέψει μια καρδιά

4. Βραδιάζει

5. Τώρα νυφούλα μου χρυσή – Άσπρο περιστέρι

6. Ο καιρός των τσιγγάνων

7. Στρώσε το στρώμα σου για δυο.

            Στο τελευταίο τραγούδι εμφανίστηκε το τμήμα  μουσικοχορευτικής παράδοσης του συλλόγου μας παρουσιάζοντας  και χορευτικά το τραγούδι αυτό.

Χόρεψαν υπέροχα τα παιδιά και έκλεισαν την εκδήλωση με εντυπωσιακό τρόπο. Έδειξαν την εικόνα χορευτών υψηλού επιπέδου, κυρίως με τις υπέροχες φιγούρες που παρουσίασαν. Έδωσαν μια άλλη αίσθηση στην εκδήλωση. Αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδιά αυτά  και στη δασκάλα του τμήματος μουσικοχορευτικής παράδοσης κας Αγοραστού Δώρας για το εγχείρημα αυτό.

             Ο σύλλογός μας δείχνει ξεκάθαρα ότι με την οργάνωση και τη δράση του συνεχίζει την ανοδική του πορεία. Βάζει συνεχώς στόχους, εργάζεται ακούραστα, συλλογικά και μεθοδικά και τους πραγματοποιεί.

            Στην κοινωνία που ζούμε, με το τόσο σκληρό της πρόσωπο, υπάρχουν άνθρωποι με ήθος και αξίες. Άνθρωποι που διαθέτουν περίσσευμα  καρδιάς και αυτό αποτελεί την καλύτερη ελπίδα για το μέλλον της.

             Ευχαριστούμε το σύλλογο Καστοριάς «Βασίλειος Δόικος» για την τιμή που μας έκανε και μας προσκάλεσε σ’ αυτήν τη χορωδιακή συνάντηση. Όλους τους χορωδούς, μεγάλους και μικρούς και τα μέλη της ορχήστρας του συλλόγου μας. Ασφαλώς τη μαέστρο μας κυρία  Αλεξάνδρα Παπά, η οποία αποτελεί σταθερή αξία για το σύλλογό μας και όλους τους δασκάλους που εμπλέκονται στη μαθησιακή διαδικασία των παιδιών του συλλόγου. Συγχαρητήρια πολλά και στους γονείς που συνοδεύουν στις αποστολές του συλλόγου τα παιδιά τους, που τα ενθαρρύνουν και τα στηρίζουν. Ταυτόχρονα οι γονείς στηρίζουν και το σύλλογο και του δίνουν δύναμη και κουράγιο για να συνεχίσει την ελπιδοφόρα του πορεία προς το μέλλον.

 

Με εκτίμηση

Το Δ.Σ. του συλλόγου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας