Επίκαιρα Θέματα:

Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2022

Διεγράφη από τη ΝΔ ο βουλευτής Ανδρέας Πάτσης

Ο βουλευτής κλήθηκε να δώσει εξηγήσεις μετά τις καταγγελίες για επιχειρηματικές δραστηριότητες με εξαγορά «κόκκινων» δανείων

Βαρύ ήταν το κλίμα στη Νέα Δημοκρατία για τον Ανδρέα Πάτση τις τελευταίες ώρες μετά από καταγγελίες για επιχειρηματικές δραστηριότητες με εξαγορά «κόκκινων» δανείων, κάτι που οδήγησε και στη διαγραφή του από το κόμμα.



Ο βουλευτής κλήθηκε να δώσει εξηγήσεις στον γενικό γραμματέα Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ, Γιάννη Μπούγα, για όσα του καταλογίζονται και σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, στον βουλευτή διαμηνύθηκε αρμοδίως μέχρι στιγμής πως θα πρέπει να δώσει ο ίδιος απαντήσεις για όσα του καταμαρτυρούνται.

 

Το θέμα για το κυβερνών κόμμα είχε ιδιαίτερη βαρύτητα, κάτι που καταμαρτυρά και το γεγονός πως συζητήθηκε και στον «πρωινό καφέ» του Μεγάρου Μαξίμου. Ο ίδιος πάντως σε συνομιλητές του φέρεται να λέει ότι όλες του οι δραστηριότητες είναι απολύτως νόμιμες.

Ως προς τα ΕΛΤΑ, αρμόδιες πηγές του υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης, επισημαίνουν ότι τα ΕΛΤΑ ΑΕ δεν είναι υπό την εποπτεία του υπουργείου αλλά έχουν περάσει στην κυριότητα του Υπερταμείου εδώ και αρκετά χρόνια.

 

Υπενθυμίζεται πως οι καταγγελίες ήρθαν από τον ΣΥΡΙΖΑ, με την Κουμουνδούρου να αναφέρει ότι ο Ανδρέας Πάτσης εμφανίζεται ιδιοκτήτης ξένων εταιρειών ειδικού σκοπού, οι οποίες αγόρασαν κόκκινα δάνεια 63 εκ. στην τιμή των 4,3 εκ. και ο κ. Πάτσης κερδοσκοπεί από αυτό.

https://www.protothema.gr/politics/article/1300014/diegrafi-apo-ti-nd-o-vouleutis-andreas-patsis/

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ρε τον Ανδρέα!Είχε πάρει το δάνειο των 4.300.000 από την Πειραιώς,για να αγοράσει τα κόκκινα δάνεια από την Πειραιώς!Ρε θα τρελαθουμε....Την πρώην ΑΤΕ ποια Τράπεζα την απορρόφησε λέμε?Τα συμπεράσματα δικά σας.

Το Προφίλ μας