Επίκαιρα Θέματα:

Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2022

Ανακοίνωση για ελέγχους Rapid tests στο Βελβεντό την Τρίτη 25/10/2022

ΔΗΜΟΣ ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ  για ελέγχους Rapid tests

Ο ΕΟΔΥ σε συνεργασία με το Δήμο θα πραγματοποιήσει και πάλι δωρεάν Rapid tests των κατοίκων (εμβολιασμένων και μη)

Μέρα: Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2022  Ώρες: 11:00 έως 13:00  Χώρος: Πνευματικό Κέντρο

Για τα αποτελέσματα των τεστς ενημερώνεστε ο καθένας από τη σελίδα gov.gr με τους κωδικούς taxisnet

Σε περίπτωση ανήλικων παιδιών απαιτείται η παρουσία γονέα ή Υπεύθυνη Δήλωση του γονέα.

Απαραίτητα:

Ο αριθμός Αστυν. Ταυτότητας και το ΑΜΚΑ 


 

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο χρόνος αρχίζει να μέτρα αντίστροφα για την διοίκηση Ελευθερίου, 11 μήνες πριν από τις εκλογές και η δυσαρέσκεια του κόσμου της περιοχής να αυξάνεται κατακόρυφα. Είναι γεγονός ότι η χειρότερη Διαφήμιση αρχή σαν την σημερινή, δεν υπήρξε ποτέ στο Δήμο Σερβίων. Με έναν εγωιστή Δήμαρχο, που δεν συνεργάστηκε κανένας μαζί του, αυταρχικος, με αποτέλεσμα η δημοτικότητα του, να πιάσει πάτο. Όσα ανακοινώνει σήμερα για έργα και κουραφέξαλα, δεν προλαβαίνει να τα υλοποιήσει, αφού στις επόμενες εκλογές θα ηττηθεί κατά κράτος. Και είναι αναπόφευκτο, ότι μόνο με την εκλογική του ήττα, θα... συνέλθει!!!!

Ανώνυμος είπε...

Η κατρακύλα του δήμου και ο ευτελισμός της δημοκρατίας στην περιοχής μας πρέπει να τελειώσει το συντομότερο. Οι εγωισμοί και τ ανταηλίκια και η επίδειξη αυταρχικότητας μας έχουν φέρει στον πάτο

Ανώνυμος είπε...

Υπομονή 11 μήνες,θα τους κοπεί απότομα η μαγκιά και η υπεροψία.

Ανώνυμος είπε...

"ο δήμαρχος Σερβίων Χρήστος Ελευθερίου έφερε ως παράδειγμα τα 220.000 ευρώ που δίνει ο Δήμος Σερβίων για την συλλογή των σκουπιδιών από ιδιώτη σε αντιπαράθεση με τα 90.000-100.000 ευρώ που πληρώνει στη ΔΙΑΔΥΜΑ μόνο για την μεταφορά των συγκεντρωμένων σκουπιδιών χωρίς η ΔΙΑΔΥΜΑ να κάνει τίποτα για μείωση των ποσών . «Αν κάποιοι δεν τα κονομάνε μπορούν να μειωθούν οι τιμές. Εγώ δεν μπορώ να ψηφίσω καμιά αύξηση. Να πάμε σε τιμές πιάτσας, να συμπιεστούν όλα τα κόστη» είπε χαρακτηριστικά"
Από τον πρωινό λόγο

ΒΕΒΑΙΑ Η ΜΙΣΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΑ. ΓΙΑΤΙ Ο ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΟΧΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΠΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΣΕΡΒΙΩΝ! ΚΑΝΕΝΑ ΟΧΗΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΚΟ ΤΟΥ!

Αλήθεια βρε κιτσο σε τιμές πιάτσας ήταν η απευθειας ανάθεση στην Λάρισα; Η απευθείας ανάθεση για την διαχειριστική μελέτη της Ελάτης; Που είναι οι άλλες προσφορές που πήρες να δούμε τις τιμές της πιάτσας; Έκανες μήνυση στους δημοτικούς συμβούλους;

Το Προφίλ μας