Επίκαιρα Θέματα:

Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2022

Βελβεντό: Τοποθέτηση εξωτερικού κέλυφους στο κτήριο του δημοτικού σχολείου για την ενεργειακή του αναβάθμιση

Τοποθέτηση εξωτερικού κέλυφους στο κτήριο του Δημοτικού Σχολείου για την ενεργειακή του αναβάθμιση.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ήδη, έχουμε την πρώτη επίσημη υποψηφιότητα για το Δήμο Σερβίων του Σταύρου Παπαδοπουλου, πρώην Προέδρου Δ.σ. Η υποψηφιότητα του είναι αμφιλεγόμενη και δεν πρόκειται να ευδοκιμήσει, γιατί απλά δεν θα μπορέσει να καταρτίσει ψηφοδέλτιο.Δυσκολότερη είναι η κατάσταση στην παράταξη Ελευθερίου, που βρίσκεται σε πλήρη διάλυση η παράταξή του και πολλά στελέχη του έχουν απογοητευθει από την αλλοπρόσαλλη διοίκηση του. Ο ίδιος του έχει την εντύπωση, ότι έκανε έργο και ξεχρέωσε το δήμο. Οι πολίτες βλέπουν την αλαζονεία του, στην εξυπηρέτηση δικών του ανθρώπων, το μπάχαλο με την Αντιδήμαρχο, που παραιτήθηκε μεν, αλλά κανείς δεν ξέρει τι πραγματικά έγινε. Ένα είναι βέβαιο, σύμφωνα με τοπικές εκτιμήσεις, ότι ο Ελευθερίου δεν πρόκειται να επανεκλεγει δήμαρχος. Μόνο με την εκλογική του ήττα, θα... συνέλθει!!!

Ανώνυμος είπε...

Για να αντιληφθεί την πραγματικοτητα κάποιος χρειάζεται να διαθέτει στοιχειώδη ενσυναίσθηση και ελάχιστη ταπεινοτητα. Ο Ελευθερίου ούτε καν θα κατέβει (εάν σχηματίσει ψηφοδέλτιο) γιατί δεν θα αντέξει την τρίτη θέση
Στην Ελάτη υπήρξαν ψευδή ύβρεις προσβολές προς πολίτες και απειλές προς τους δημοτικούς συμβούλους. Αλήθεια έγινε τελικά μήνυση δημαρχε κατά των συμβούλων που δεν ψήφισαν την μελέτη; Εσύ δεν λες ότι δεν κάνεις πίσω και δεν καταλαβαίνεις; Την ΕΚΑΝΕΣ ΤΗΝ ΜΗΝΥΣΗ;;; Ακόμα ομολόγησε ότι η μελέτη έγινε με απευθείας ανάθεση σε πρώην μαθητή του-πελατη του φροντιστηρίου! Ούτε καν έκανε διαγωνισμό ώστε να υπάρξουν τρεις τέσσερις μελέτες προτάσεις και να επιλέγει η συμφεροτερη. Το θέμα της απευθείας ανάθεσης σε εταιρεία στην ΛαΡισα δείχνει πολλά. Το θέμα της Στέλλας, το θεμα των δημοσιογράφων, το θέμα του υπαλλήλου δείχνουν ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ
Ο τόπος μας δεν αντέχει άλλη έπαρση αλαζονεία και ξεφτιλα Γελάω πολύ που κάποιοι κορόιδευαν τον Κοσματοπουλο για τα λόγια του την εμφάνιση του και τις αλλοπροσαλες εκτός πραγματικότητας ιδέες του και τα ίδια ακριβώς στον Ελευθερίου τα λένε "εναλλακτικό"

Ανώνυμος είπε...

Θα σταθώ λίγο 17.56 στο σημείο της παραίτησης όπως λές της αντιδημάρχου.Προσωπικά μου προκαλεί εντύπωση και ερωτηματικά αν σε κάποιους ανθρώπους υπάρχει υπερηφάνεια,προσωπικότητα και αξιοπρέπεια.Ούτε μιά δήλωση,τίποτα.Περίμενα λίγο σεβασμό από μέρους της προς τους Δημότες.Καμμιά ενημέρωση,λές και είναι το μαγαζί τους ο Δήμος και ότι θέλουν κάνουν.Υπομονή όμως,έρχεται ο καιρός που θα πάρει απάντηση για την στάση της από τον κόσμο.

Το Προφίλ μας