Επίκαιρα Θέματα:

Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2022

"Τίτλοι τέλους" για τον Ερμή Πλατανορρέματος. Δεν θα συμμετέχει στο φετινό πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας της Ε Π.Σ.Κοζάνης.

Τίτλοι τέλους” για Ερμή Πλατανορρέματος στην Ε.Π.Σ.Κοζάνης, δεν  μπόρεσε  τελικά να αρχίσουν τις διαδικασίες ένταξης τους στο Μητρώο Αθλητικών Συλλόγων και έτσι δεν θα συμμετέχει  στο φετινό πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας της Ε Π.Σ.Κοζάνης.

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Όταν δεν υπάρχει στήριξη αυτά παθαίνουν οι ομάδες.Η Δημοτική αρχή στηρίζει μόνο τον ΤΙΤΑΝ και αυτό φαίνεται στην πράξη,κρίμα.

Ανώνυμος είπε...

Δυστυχώς την ίδια τύχη είχε και το τμήμα Στίβου του ΤΙΤΑΝ. Η διοίκηση φρόντισε να γίνει η αναγνώριση του ποδοσφαίρου αδιαφορώντας παντελώς για το Στίβο. Έτσι μετά από 40 και πλέον χρόνια δεν θα υπάρχει συμμετοχή του ΤΙΤΑΝ στα επίσημα πρωταθλήματα. Ένας σύλλογος που πάντα είχε αθλητές στην Εθνική Ομάδα Στίβου τελειώνει έτσι άδοξα....

Unknown είπε...

Για την αποκατάσταση της αλήθειας σας κάνω γνωστό ότι ο Α.Σ. "ΕΡΜΗΣ" Πλατανορρεύματος δεν αποχώρησε από το Ερασιτεχνικό Πρωτάθλημα της ΕΠΣ Κοζάνης επειδή δεν εντάχτηκε στο Αθλητικό Μητρώο της Γ.Γ. Αθλητισμού ( αυτό έγινε από τον Ιούλιο του 2022), αλλά λόγω έλλειψης ποδοσφαιριστών. Ο Σύλλογος παραμένει ενεργός και υπό προϋποθέσεις του χρόνου μπορεί να επανέλθει.

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

20.03 τί μας λές;Δηλαδή δεν μπορούσε ο ΤΙΤΑΝ να σας δώσει 10 παίκτες από τα τμήματά του;Για την αποκατάσταση της αλήθειας λοιπόν πές μας τι έκανε ο αδελφός του Δημάρχου και η παρέα στο θέμα αυτό και ποιά η οικονομική βοήθεια της Δημοτικής αρχής απέναντι στο σωματείο;

Ανώνυμος είπε...

Το ποδόσφαιρο στον Δήμο μας θέλει αλλαγή στρατηγικής.Οι σημερινοί ούτε γνώση έχουν ούτε θέληση.

Ανώνυμος είπε...

Σε μερικά χρόνια και ο τιτάν στην ίδια κατάσταση θα βρεθεί. Ολοι οι νέοι φεύγουν για σπουδές και δεν ξαναγυρίζουν ποτέ. Το χειρότερο όλων βέβαια είναι η υπογεννητικότητα, 3 δημοτικά στα Σέρβια και εάν βάλεις όλα τα παιδιά σε μια αίθουσα δεν συμπληρώνουν ένα τμήμα σε σχέση με πριν 10+ χρόνια. Πόσα απο αυτά τα παιδιά θα ασχοληθούν με το ποδόσφαιρο? Ολοι να ασχοληθούν ίσως να κάνουν μια εντεκάδα.

Το Προφίλ μας