Επίκαιρα Θέματα:

Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2022

Συμμετοχή του Δήμου Γρεβενών στην 37η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού «Philoxenia» - Κάλεσμα σε επαγγελματίες και φορείς για προσκόμιση διαφημιστικού υλικού

Στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού «Philoxenia» θα συμμετάσχει και φέτος ο Δήμος Γρεβενών μέσα από το περίπτερο της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας.

 

Στόχος της Δημοτικής Αρχής είναι η προβολή των πανέμορφων τουριστικών προορισμών της περιοχής των Γρεβενών με κύριους προωθητικούς άξονες τον πολιτισμό, τη φύση και τη γαστρονομία.

 

O Δήμος Γρεβενών απευθύνει κάλεσμα σε φορείς και επαγγελματίες του τόπου μας που δραστηριοποιούνται στον κλάδο του τουρισμού και της αγροδιατροφής και οι οποίοι επιθυμούν να προβληθούν δωρεάν μέσα από τη «Philoxenia», να προσκομίσουν έντυπο υλικό της επιχείρησής τους (φυλλάδια-business cards) ή ένα χαρακτηριστικό δείγμα των παραγόμενων προϊόντων τους (μόνο συσκευασμένα).

 

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να καταθέσουν το διαφημιστικό τους υλικό στο Γραφείο Δημάρχου (Δημαρχείο, Πλατεία Ελευθερίας 1) έως τη Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2022 και ώρα 14:00. Για περισσότερες πληροφορίες και διευκρινήσεις μπορείτε να επικοινωνείτε στα τηλέφωνα (2462)-3-50830/50872/50866.

 

H σπουδαία αυτή τριήμερη διοργάνωση, συνώνυμο του τουριστικού επιχειρείν, θα πραγματοποιηθεί από την Παρασκευή 18 έως την Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2022 στο Διεθνές Εκθεσιακό και Συνεδριακό Κέντρο της Θεσσαλονίκης υπό την αιγίδα της ΔΕΘ-HELEXPO, προσελκύοντας επιχειρηματίες του τουρισμού, αγοραστές από διάφορες χώρες του κόσμου αλλά και απλούς επισκέπτες που αναζητούν πληροφορίες για την επόμενη ταξιδιωτική τους απόδραση.

 

Περισσότερες πληροφορίες για την «Philoxenia», μπορείτε να αναζητήσετε στην επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης https://philoxenia.helexpo.gr/.  

 

 

Γραφείο Τύπου

  Δημάρχου Γρεβενών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας