Επίκαιρα Θέματα:

Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2022

Βασίλης Κωνσταντόπουλος: Γεώτρηση στο Τριγωνικό

Επισκέφθηκα την Πέμπτη 22-10-2022 το συνεργείο το οποίο εκτελεί την
γεώτρηση στο Τριγωνικό.
Η νέα γεώτρηση εκτελείται σε απόσταση μόλις 30 μέτρων περίπου από την υπάρχουσα γεώτρηση.
Αφορμή αποτέλεσε το γεγονός ότι το νερό στο χωριό είχε μολυνθεί εξ αιτίας των εργασιών της γεώτρησης και γι αυτό τον λόγο η δημοτική αρχή εξέδωσε και απαγορευτικό για την χρήση του νερού του δικτύου.
Είναι θετικό το γεγονός ότι διενεργείται μια νέα γεώτρηση για την εξεύρεση νερού.
Όμως να ξεκαθαρίσουμε κάτι.
Η νέα γεώτρηση δεν προσθέτει νέο νερό. Γίνεται στο ίδιο γεωλογικό ρήγμα που βρίσκεται η υπάρχουσα γεώτρηση και επομένως βρίσκει το νερό που ήδη αντλείται.
Άλλωστε αυτό αποδεικνύεται από το γεγονός, ότι με το που ξεκίνησε η γεώτρηση, το νερό του δικτύου γέμισε αφρούς και γι αυτό υπήρξε από την δημοτική αρχή το απαγορευτικό χρήσης νερού.
Η νέα γεώτρηση λοιπόν θα είναι εφεδρική στην περίπτωση που χαλάσει η υπάρχουσα αντλία και δεν προσθέτει νέο νερό στο χωριό.
Ας πάψουν λοιπόν κάποιοι να επαίρονται, ότι αυτή η γεώτρηση θα λύσει οριστικά το πρόβλημα της ύδρευσης του Τριγωνικού και του Πολυρράχου.
Το πρόβλημα της ύδρευσης του Τριγωνικού και του Πολυρράχου λύθηκε από την στιγμή που έγινε η αντικατάσταση του δικτύου ύδρευσης, πράγμα για το οποίο φρόντισαν άλλοι, χρόνια πριν υπάρξουν αυτοί που σήμερα επαίρονται.


 

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κύριε Κωνσταντόπουλε δεν έχετε καταλάβει ότι η Γέφυρα παίζει με το διαδίκτυο και τις ‘’θετικές’’ δήθεν εντυπώσεις που θα εισπράξει από τα LIKE συγκεκριμένων ατόμων που φιλοδοξούνε σε ξένες πλάτες. Το ίδιο έγινε και με την δήθεν παραίτηση – ανεξαρτητοποίηση της αντιδημάρχου και φυσικά η είδηση πρωτοεμφανίστηκε σε site που δήθεν αντιπολιτεύεται σφοδρά τον Δήμαρχο (αστεία πράγματα). Η ίδια τακτική των εκτυπώσεων εφαρμόστηκε και σε κάτι πολυδιαφημισμένες διακρίσεις οι οποίες στηριζόταν στις πλάτες άλλων. Ένα ψέμα είναι το όλο σενάριο και έτσι θα καταρρεύσει στις εκλογές που έρχονται. Γίνεται ? ναι γίνεται ….

Ανώνυμος είπε...

η παραίτηση από την θέση αντιδημάρχου και η ανεξαρτητοποίηση από την παράταξη που κανονικά ονομάζεται "γέφυρα συντρίμμια" υπάρχει και υποβλήθηκε επίσημα. Οι πιέσεις και οι "συμφωνίες" και τι θα γίνει τελικά, ποιος θα υποχωρήσει και ποιος θα παραμείνει στην ελάχιστη αξιοπρέπεια απλά αναδεικνύει το ΥΦΟΣ, το ΗΘΟΣ , τα ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΙΝΗΤΡΑ και ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ των δημοτικών συμβούλων και του δημάρχου της παράταξης "γέφυρα στο κενό".
Άλλωστε η "ελίτ" όπως αυτοαποκαλούνται κάποιοι από την γνωστή κυβερνητική "αριστεία" δεν απέχει πολύ

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

Το Προφίλ μας