Επίκαιρα Θέματα:

Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2022

Η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας στο μεγαλύτερο γεγονός του αγροδιατροφικού τομέα, την έκθεση της AGROTICA.

Η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας συμμετείχε στην 29η AGROTICA, η οποία πραγματοποιήθηκε με φυσική παρουσία από τις 20 έως τις 23 Οκτωβρίου 2022 στο Διεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης.

Η έκθεση της AGROTICA αποτελεί κομβικό σημείο συνάντησης της αγροτικής επιχειρηματικότητας με νέες προτάσεις, ιδέες και τεχνολογίες αιχμής πάνω στον αγροδιατροφικό κλάδο.

Οι συμμετέχοντες στην έκθεση πλαισίωσαν με τον καλύτερο τρόπο το περίπτερο της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά πως ο παλμός του πρωτογενή τομέα χτυπάει στη Δυτική Μακεδονία.

Η Περιφερειακή Αρχή μέσω της συμμετοχής σε κλαδικές εκθέσεις του αγροδιατροφικού κλάδου συμβάλλει αποτελεσματικά στην προώθηση και στήριξη ενός από τους σημαντικότερους πυλώνες της οικονομικής ανάπτυξης της περιοχής.  Τα αποτελέσματα των εκθέσεων που έχουν ενταχθεί στο Πρόγραμμα Ενίσχυσης Επιχειρηματικών Δράσεων θα διαφανούν στο επερχόμενο διάστημα.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Όπως συμμετείχε η Περιφέρεια και στην προηγούμενη έκθεση στη ΔΕΘ με ένα άδειο περίπτερο χωρίς καθόλου επισκεπτες και με κύριο σύνθημα σε αφίσες που πάνω κάτω έλεγε: Ελάτε να επενδύσετε στην ενέργεια στη δυτ. μακεδονια. Δηλαδή ελάτε για να φτιάξετε φωτοβολταικά. Ή μηπως κάνω λάθος;

Το Προφίλ μας