Επίκαιρα Θέματα:

Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2022

Συνεδριάζει εκτάκτως διά περιφοράς το Δημοτικό Συμβούλιο Σερβίων

Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Σερβίων θα συνεδριάσει εκτάκτως δια περιφοράς για τη λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα:  

1.      Περί έγκρισης έκτακτης κάρπωσης από εργασίες υλοτόμησης δένδρων που υπέστησαν ζημιές λόγω χιονοθλασιών και χιονορριψιών καθώςκαι των επικίνδυνων προς πτώση δένδρων εντός του Δημοτικού δάσους της Κοινότητας Καστανιάς του Δήμου Σερβίων.


2.      Έγκριση εφαρμογής Πίνακα Υλοτομίας του ανταλλάξιμου δάσους της Κοινότητας Τριγωνικού για το διαχειριστικό έτος 2022.

3.      Έγκριση εφαρμογής Πίνακα Υλοτομίας του ανταλλάξιμου δάσους της Κοινότητας Τρανοβάλτου για το διαχειριστικό έτος 2022.

 

Η 31η του μηνός Οκτωβρίου του έτους 2022 ημέρα Δευτέρα και ώρα 22:00 είναι η καταληκτική ώρα αποστολής email από τους Δημοτικούς Συμβούλους.

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Σ

 

Νικόλαος ΜΠΟΥΚΟΥΒΑΛΑΣ

 

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

https://diavgeia.gov.gr/doc/932546%CE%9C%CE%93%CE%975-%CE%99%CE%94%CE%A0?inline=true

Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗ ΤΟΥ ΔΑΣΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΑΤΗΣ

ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΟΙΟΙ ΑΝΑΘΕΤΟΥΝ (ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΛΕΓΑΝ ΤΕΡΜΑ ΟΙ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ) ΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΝ , ΠΟΙΟΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ ΤΟΝ ΔΗΜΟΟ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΣΙΦΛΙΚΙ ΤΟΥΣ, ΠΟΙΟΙ ΕΚΒΙΑΖΟΥΝ ΜΕ ΜΥΝΗΣΕΙΣ, ΠΟΙΟΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝΝ ΟΤΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΥΠΟΚΛΙΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΓΝΩΜΗ, ΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΑΠΛΑ ΠΕΤΑΝΕ ΑΕΡΟΛΟΓΙΕΣ
ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΟΙ ΕΞΙ ΕΠΤΑ ΠΟΥ ΑΠΕΜΕΙΝΑΝ ΣΤΟΝ ΓΝΩΣΤΟ "ΡΕΧΑΓΚΕΛ Ο ΜΟΥΣΟΥΡΟΥΛΗΣ" ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΥΧΗ ΤΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΤΟΥ ΚΟΣΜΑΤΟΠΟΥΛΟΥ

Ανώνυμος είπε...

Τελικά έκανε μήνυση ο δημοκράτης κατά των δημοτικών συμβούλων για παράβαση καθήκοντος επειδή ψήφισαν σύμφωνα με το δικό τους μυαλό; Μα είναι δυνατόν να αμφισβητούν τον πάνσοφο;
Αληθεύει ότι έχει γίνει μήνυση κατά των δημοσιογράφων της εσηεμ-θ από τον δημοκράτη 3Α , Ρεχάγκελ και ψηφοφόρο ΠΑΣΟΚ;

Το Προφίλ μας