Επίκαιρα Θέματα:

Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2022

Η Στέλλα Τζικανούλα άρχισε τις προπονήσεις και αγωνίζεται στους Αιγαιοπελαγίτικους

Η Στέλλα Τζικανούλα ξεκίνησε την προετοιμασία της για τη νέα σεζόν.
Θα πάρει μέρος στους Αιγαιοπελαγίτικους Αγώνες που θα γίνουν στη Λήμνο.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια έχει αποφασίσει να στηρίξει τους αγώνες που θα γίνουν 8-9 Οκτωβρίου στη Μύρινα και τον σύλλογό της ΑΟ Μυκόνου. Θα κάνει ύψος και ακόντιο. «Μπήκαμε νωρίτερα. Θα κάνουμε ένα κύκλο προπονήσεων τις επόμενες δύο εβδομάδες για να αγωνιστεί στους Αιγαιοπελαγίτικους Αγώνες. Θα μπει στο ύψος και τον ακοντισμό και αν χρειαστεί και σκυτάλη για τον ΑΟ Μυκόνου.

Μετά τη φετινή σεζόν ηρέμησε η Στέλλα και έχει ξεκινήσει με όρεξη για τη νέα χρονιά. Ο μεγάλος στόχος είναι ένα ατομικό ρεκόρ. Πιστεύω ότι αν βρεθούν οι συνθήκες η Στέλλα μπορεί να κάνει μεγάλο ατομικό στο έπταθλο», λέει στο Stivostime ο προπονητής της Χρήστος Γυλτίδης.

Οι προπονήσεις γίνονται στα Σέρβια, στην κωμόπολη του δήμου Κοζάνης. Φέτος η 30χρονη έκλεισε τη σεζόν με καλύτερη επίδοση τους 5.331 βαθμούς που συγκέντρωσε στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Συνθέτων αγωνισμάτων στην Πάτρα. Είχε πάρει τη δεύτερη θέση, πίσω από την Σοφία Υφαντίδου, η οποία ως γνωστόν μετά το τέλος της σεζόν αποχώρησε από την ενεργό δράση.

Η Στέλλα Τζικανούλα έχει ατομικό ρεκόρ 5.474β. από το 2018 στο μίτινγκ «Πορτάραθλον» στη Νάξο.

Τάσος Λελεκίδης

https://www.stivostime.gr

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τα άλματα στον αθλητισμό που έγραψε και ο κολλητός πρόεδρος των Σερβίων.....γίνετε να διώξουν την Στέλλα από τον σύλλογο της, τον σύλλογο των Σερβίων; Γίνετε με αυτούς γινετε

Ανώνυμος είπε...

Ελευθερίου και το παρεάκι του θα ζητήσετε ποτέ συγνώμη από τον κόσμο της περιοχής που διαλύσατε ένα από τα καλύτερα "κύτταρα" της κοινωνίας μας;

Εμείς οι γονείς πλέον δεν έχουμε που να πάμε τα παιδιά μας. Σας ευχαριστούμε γι'αυτό και θα σας δείξουμε την ευχαρίστησή μας στις εκλογές που έρχονται.

Για την Στέλλα και τον Χρήστο τι να πούμε; Μόνο πολλά μπράβο και σας στηρίζουμε σε ότι και αν κάνετε.

Ανώνυμος είπε...

Ο αθλητισμός για να είναι ζωντανός και νάχει συνέχεια χρειάζεται πρότυπα.Οσο πιό μικρός τόπος είσαι τόσο περισσότερο τα έχεις ανάγκη.Η Στέλλα ήταν πρότυπο αλλά για την Δημοτική αρχή και τον Ελευθερίου όχι.Έτσι αναγνωρίζει τις αξίες ο σημερινός Δήμαρχος.Δυστυχώς για τον Δήμος μας ή Στέλλα έγινε πρότυπο στη Μύκονο,γιατί;Γιατί έτσι γουστάριζαν οι του Ελευθερίου.Τώρα έχουμε σαν πρότυπο το καλύτερο 10άρι που πέρασε από το Σερβιώτικο ποδόσφαιρο,να το χαιρόμαστε.

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

Το Προφίλ μας