Επίκαιρα Θέματα:

Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2022

Τμήμα Στατιστικής και Ασφαλιστικής Επιστήμης | 11ο Πανελλήνιο Συνέδριο “Ανάλυσης Δεδομένων” με διεθνή συμμετοχή.

Το Τμήμα Στατιστικής και Ασφαλιστικής Επιστήμης του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας  και η Ελληνική Εταιρία Ανάλυσης Δεδομένων συνδιοργανώνουν το 11ο Πανελλήνιο Συνέδριο “Ανάλυσης Δεδομένων” με διεθνή συμμετοχή.
Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί από τις 29 Σεπτεμβρίου έως και τις 2 Οκτωβρίου 2022, στο ξενοδοχείο Αχίλλειον στα Γρεβενά. Οι εργασίες θα διεξαχθούν τόσο με φυσική παρουσία των συνέδρων όσο και με δυνατότητα ανακοίνωσης εργασιών μέσω ψηφιακής πλατφόρμας.

Σκοπός του Συνεδρίου είναι η ανάδειξη των πρόσφατων εξελίξεων και εφαρμογών των μεθόδων της Ανάλυσης Δεδομένων σε ποικίλα επιστημονικά πεδία.

Στην εναρκτήρια συνεδρία θα πραγματοποιηθεί ομιλία του καθηγητή του  Α.Π.Θ. κ. Θεόδωρου  Χατζηπαντελή, με τίτλο “ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΝΔΗΜΙΑ: Αξίες, Στάση, Επίδραση”. Η ανάλυση αποτελεί αποτέλεσμα έρευνας που στοχεύει στον εντοπισμό και τη σύνδεση λογοπλαισίων και ατομικών συμπεριφορών σχετικά με την στάση απέναντι σε κρίσιμα ζητήματα αντιμετώπισης της πανδημίας.

Επίσης, στην έναρξη της δια ζώσης συνεδρίας την 30η Σεπτέμβρη,  θα αποδοθεί  τιμητική πλακέτα στον ομότιμο καθηγητή του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας κ. Ιωάννη Παπαδημητρίου, ως επίτιμο Πρόεδρο της Ελληνικής Εταιρίας Ανάλυσης Δεδομένων. 

 

 

Δείτε το πρόγραμμα του συνεδρίου ΕΔΩ

Περισσότερες πληροφορίες στη σελίδα του συνεδρίου ΕΔΩ  

 

Ζoom link: https://zoom.us/j/95807404973

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας