Επίκαιρα Θέματα:

Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2022

Αυλαία…χθες στα Σέρβια για τα ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε στα Σέρβια, η δημόσια διαβούλευση των δημοτών με τη δημοτική αρχή για την ανάδειξη και την επίλυση των προβλημάτων που χρειάζονται παρεμβάσεις του δήμου.

            Χωρίς προηγούμενο η συγκεκριμένη πρωτοβουλία, αποτελεί οδηγό όχι μόνο για τον Δήμο Σερβίων αλλά και για ολόκληρη την τοπική αυτοδιοίκηση.

            Με τη συμμετοχή των δημοτών να ξεπερνά κάθε προσδοκία, και τη βούληση της Δημοτικής αρχής για ουσιαστικό διάλογο με τους δημότες, δημιουργήθηκε η βάση ειλικρινούς συνεργασίας, για κοινή πορεία στην αντιμετώπιση όλων των προβλημάτων που προκύπτουν στον Δήμο Σερβίων. 





 

 

20 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πολύ θετική η συνάντηση με τους Δημότες μας και εντυπωσιακή παρουσίαση του δημιουργικού έργου από τον Δήμαρχο Σερβίων. Ο Πρόεδρος της δημοτικής ενότητας Σερβίων κ Χρήστου παρουσίασε όσα έργα έγιναν από την δημοτική αρχή και πάρα πολλά που έγιναν και πολλά που εκτελούνται. Ο δήμαρχος είπε ότι ξεχρέωσε το δήμο με το ποσό των 8.50 εκατ ενώ ο συνολικός προϋπολογισμός που τρέχει στο Δήμο Σερβίων είναι 32 εκατ. Αναφέρθηκε σε πολλές παρεμβάσεις που έκανε η Δημοτική αρχή και βελτίωσαν την καθημερινότητα στην πόλη. Το κοινό ήταν ενθουσιασμένος και χειροκροτησε το δήμαρχο, για την επιτυχή διοίκηση του. Έγιναν πολλές ερωτήσεις και ο δήμαρχος απάντησε καθαρά και σταράτα, λέγοντας ότι μερικοί έχασαν την κουτάλα και τον ύπνο τους. Επέκρινε τους άγνωστους ανώνυμους, που συνεχώς τον επικρινουν με παραμύθια και φαντασιώσεις, χωρίς επιχειρήματα. Τόνισε ότι δεν ασχολείται με τα ανωνυμα χαζό σχόλια, όπου κι αν γράφονται και στόχος του είναι να κερδίσει τις επόμενες εκλογές, για να συνεχίσει το έργο της αναγέννησης και προκοπής του για την επόμενη 5ετια...

Ανώνυμος είπε...

Βλέπω ότι μπήκαν και άλλα άτομα στην παρέα της πλατείας ή ήταν από καιρό;Άντε καλό βόλεμα.

Ανώνυμος είπε...

"...Επέκρινε τους άγνωστους ανώνυμους,..."
Προφανώς και τον 17:56! αλλά αυτός καμαρώνει!!! Μπράβο Μπράβο!

Ανώνυμος είπε...

Από ότι βλέπω οι ίδιοι και οι ίδιοι.Α συγνώμη και κάποιοι που μια ζωή τάχουν καλά με όλους τους Δημάρχους.

Ανώνυμος είπε...

Αυτός ο γεωπόνος που τον ψηφίσανε και στη ΝΟΔΕ δεν ντεπεται,Εκει στη ΝΔ δεν του τραβανε το μίζερο αυτάκι του.

Αυτοί της γέφυρας πόσο ντροπη θα νιώθουν με τα απαράδεκτο δελτιο τυπου που μας λεει να μη βλεπουμε γιατί με βαση αυτα που γράφουν πρεπει να ντεπόμαστε που την προυγουμενη φορά τους ψηφίσαμε.

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

Μόνο ο Γεωπόνος είναι;Ο άλλος Πονηρούλης που ο ανηψιός του ήταν υποψήφιος Δημοτικός σύμβουλος με άλλον συνδιασμό από τη μιά και από την άλλη Νεοδημοκράτης με κουμπάρο Υπουργό;Η ΑΠΌΛΥΤΗ ΞΕΦΤΊΛΑ.

Ανώνυμος είπε...

Μια απορία: ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ 120 ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΟΕΟ;;;;;

Ανώνυμος είπε...

Με αυτά που βλέπω και διαβάζω,την επόμενη φορά Σπυρίδου δυνατά.

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή ο δήμος δεν χρωστάει τώρα τίποτα; Σε κανέναν; Ούτε ΔΕΗ;Και πως ξεχρεωσε; Τι ακριβώς έκανε ο Ελευθερίου; Γιατί το κράτος ξεχρεωσε όλους τους δήμους με επιχορηγήσεις δια δικαστικές αποφάσεις ληξιπροθεσμες υποχρεώσεις την ΔΕΗ κλπ. Διαύγεια κύριοι όλα εκεινειναι.
Πάντως η πιο πετυχημένη κίνηση ήταν δύο: ο άρχοντας σχολιαστής και ο εφοριακος ! Αλη πνοή στον δήμο! Για τους αντιδημάρχους δεν μιλάω! Ρουά ματ! Αναγέννηση! Μια πλατεία νεκρη και στα Σέρβια δεν κυκλοφορεί άνθρωπος! Ανάπτυξη λέμε! Γεμίσαμε και ηλεκτρικά οχήματα! Έχουν και ένα ρεκόρ όπου ρίχνουν άσφαλτο ανοίγει τρύπα! Το μεγάλο άλμα όμως το έκανε η Στέλλα μας με ένα σάλτο στην Μύκονο!

Ανώνυμος είπε...

Αξιοπιστία δημάρχου.

Σύμφωνα με τον 17:56, που είναι τσιράκι του δημάρχου και αυτός τον έβαλε να γράψει το σχόλιο, ο δήμαρχος λέει ξεχρέωσε χρέος 8,5 εκ. ευρώ.

Κοιτώντας τον ισολογισμό και τα αποτελέσματα χρήσης από 01-01-2019 έως 31-08-2022, δηλαδή τι πήρε ο Ελευθερίου από τον Κοσματόπουλο, που είναι αναρτημένος στην διαύγεια (αριθμός απόφασης δ.σ 60/2022), διαπιστώνουμε ότι οι υποχρεώσεις του δήμου Σερβίων-Βελβεντού (μαζί και ο Βελβεντός) είναι 5.792.346,01 ευρώ.

Ο δήμαρχος είπε ότι το χρέος του δήμου Σερβίων ήταν 8,5 εκ. ευρώ.
Ψέμα στο ψέμα.
Αυτή είναι η αξιοπιστία του.

Όσο για το ότι ξεχρέωσε κάνοντας αυτός τα μαγικά του, ας τολμήσει να το πει ή να το γράψει κάποιο από τα τσιράκια του.
Θα πάρει την πληρωμένη απάντησή του.

Ανώνυμος είπε...

23.17 είσαι φαντασιοπληκτος και βρίσκεσαι σε άλλο πλανήτη. Ο δήμαρχος είπε ότι αυτό που παραλάβαμε το 2019 ήταν ένα... Μπάχαλο. Η Δημοτική αρχή με σωστή διαχείριση, δουλειά υπεύθυνη, έβαλε τάξη στα οικονομικά του Δήμου Σερβίων και σήμερα δεν χρωστάει πουθενά. Σε αυτό συνέβαλε και η ενίσχυση της Κυβέρνησης, που έδωσε πολλά λεφτά στους δήμους. Αυτό δεν το αρνείται ο δήμαρχος, αλλά το νοικοκύρεμα έγινε από την καλη δουλειά της δημοτικής αρχής που αύξησε και τα ανταποδοτική του Δήμου. Ο δήμαρχος αυτά τα 3 χρόνια δουλεύει σκληρά για την πρόοδο του τόπου, με 7 ακόμη παλληκάρια, που αγωνίζονται για σας, τους Δημότες μας, για καλύτερη ζωή. Αναγνωριστε το θετικό έργο της δημοτικής αρχής και μην γίνεστε ανιστορητοι. Ο δήμαρχος δουλεύει ρολόι και κάνει έργα. Γίνεται να είμαστε ο πρώτος Δήμος σε εκτελούμενα έργα. Γίνεται...

Ανώνυμος είπε...

Δεν χρωστάει πουθενά; Αχαχαχαχα! Ο 17:56 είπε για 8,5 εκατομυρια χρέος ότι ξοφλησε και τώρα λες ότι δεν είπε ποσο;;;;!!!! Ποιος ήταν αντιδήμαρχος οικονομικών οεο; Ποιος διευθυντής οεο; Γιατί ο ένας παραιτήθηκε και ο άλλος ....όταν όλα πάνε τόσο καλά οεο; Μήπως διεκδικούσαν και αυτοί ένα μπράβο;. Μήπως δεν πάνε τοοοοοσοοοο καλά; Μήπως ξεμπροστιασαν τον αερολογο ;;;; Πρώτος σε έργα; Έχεις τεχνική υπηρεσία με αψογους υπαλλήλους και έργα από τους προηγούμενους. Παρουσιάζει έργα τις περιφέρειας και των προηγούμενων για δικά του! Τι γνώμη έχουν για τον αερολογοοι υπάλληλοι και την παρειτσα; Όσοι έχουμε μιλησει μαζί τους ξέρουμε! Όπως ξέρουν τόσοι σύλλογοι που έχουν βγάλει ανακοινώσεις κατά του αντιδραστικού σεξιστικού απολυταρχικού τρόπου διοίκησης!ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΑ ΣΕΡΒΙΑ ΤΩΝ ΚΟΛΛΗΤΩΝ Και ΗΤΑΝ 44 ΑΤΟΜΑ!!!! Ούτε για συνδυασμό δεν φτάνετε! Ένας χρόνος και ΤΕΛΟΣ!

Ανώνυμος είπε...

11.58 φτάνει πιά μ'αυτό το γίνεται;Ναί γίνεται.Κουράσατε,αλλάξτε καραμέλα.Εσείς μ'αυτό και ο Κοσματόπουλος με το Αλοίμονο.40 άτομα ήσασταν στο Δημαρχείο και έχετε το θράσος για 2η θητεία,τελειώσατε,στα σπίτια σας.

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

Η Δημοκρατία επί δημαρχίας Ελευθερίου φαίνεται στον τρόπο που μεταχειρίζεται τους Δημοτικούς Υπαλλήλους ή αλλιώς την Καρδιά του Δήμου μας. Φαίνεται πως απαξιώνει τους Δημοσιογράφους σε τέτοιο βαθμό που και η ΕΣΗΕΘ απέδωσε τα ‘’εύσχημα’’ και γίναμε πανελλαδικός ρεζίλη. Φαίνεται πως μεταχειρίζεται τους εκπροσώπους της Αντιπολίτευσης με ρατσιστικά σχόλια και υπαινιγμούς. Φαίνετε στο πως χαρακτήρισε όλους εκείνους τους Δημότες που δεν εμβολιάστηκαν στην Εκπομπή του Mega και στον Δημοσιογράφο Χασαπόπουλο όπου αποκάλεσε τους ανεμβολίαστους Λιποτάκτες της πατρίδας. Φαίνετε στον τρόπου που απειλούσε είτε ευθέως, είτε μέσω μηνυμάτων όλους εκείνους που εκφραζόταν αντίθετα με την Δημιουργία ΧΥΤΑΜ Αμιάντου. Φαίνετε στις συμβάσεις με απευθείας ανάθεση λες και ο απλός κόσμος δεν καταλαβαίνει το τι πρόκειται να γίνει κυρίως όταν ο ίδιο ανακοινώνει και τα πρόσωπα ή αλλιώς τους συμπολίτες μας που εμπλέκονται. Ο καιρός προς τις εκλογές πλησιάζει και αυτό το κουφάρι ‘’κτήριο’’ ή αλλιώς αυτό το Γιουρούσι ή το παλιό σάπιο και διεφθαρμένο σχήμα θα πρέπει να πάει στο σπίτι του.

Ανώνυμος είπε...

Ωραίο παραμύθι έγραψες 15.35, με ανοησίες που δεν τελειώνουν. Χιλιοειπωμενα πράγματα, που κανείς δεν τα πιστεύει. Η Δημοτική αρχή διοικεί με Ισότητα και εξυπηρέτηση σε όλους τους Δημότες. Η κοινή γνώμη κρίνει και αξιολογεί θετικά το έργο της δημοτικής αρχής. Μόνο σαν και εσένα, που δεν έχουν ιδέα από τοπική αυτοδιοίκηση, γράφουν τέτοια παραμύθια...

Ανώνυμος είπε...

Δεν ξέρω ποιος γράφει ανοησίες ξέρω ποιος γράφει γελοιοτητες και είναι γλυφτης. 18.22 έχεις καθρέπτη σπίτι;
Πάντως ατάκες όπως "ο Μουσουρουλης είναι σαν τον Ρεχάγκελ" "είμαι το καλύτερο δεκαρι της περιοχής" έχουν πια περάσει στο πλαίσιο της καθημερινής κουβέντας! Τις άκουσα στην Κοζάνη να κοροϊδεύει ο ένας τον άλλο έτσι " ο Ρεχάγκελ είσαι ρε; Η ο Μουσουρουλης"
Μπορείτε να γίνεστε ρεζίλι με τον τόπο μας όμως όχι πια

Ανώνυμος είπε...

27/9/22 18:22

Σε τσούζει γιατί γράφω χρησιμοποιώντας την γλώσσα σας, βέβαια υπάρχει και ένας περιορισμός από πλευράς διαχειριστών που πριν την εμφάνιση της γέφυρας ήταν μαζί σαν αδερφάκια.

27/9/22 21:13

Σε ευχαριστώ για την κατανόηση.

Ανώνυμος είπε...

Δεν είμαι φαντασιόπληκτος 11:58.
Εσείς γράψατε, ότι στην συγκέντρωση είπε ότι ξεχρέωσε 8,5 εκ. ευρώ.
Όσο για τα υπόλοιπα που λες, θα τα χαρακτήριζα μια στο καρφί και μια στο πέταλο.
Μην με αναγκάσεις πάλι και πάω στα αποτελέσματα χρήσης του 2019.
Εκεί μέσα λοιπόν λέει ότι ο Κοσματόπουλος άφησε στο ταμείο και στις τράπεζες περίπου 2,3 εκ. ευρώ και ανείσπρακτα νερά 2,2 εκ ευρώ.
Αυτά μας κάνουν 4,5 εκ. ευρώ.
Ο Ελευθερίου πήρε δάνειο (που δεν έπρεπε να πάρει) 1,250 εκ. ευρώ. Αυτά μας κάνουν 5,75 εκ. ευρώ.
Βρήκε 5,9 εκ. ευρώ χρέος και ταμείο 5,75 εκ. ευρώ.
Δεν έβαλα τις επιχορηγήσεις για εξόφληση ληξιπρόθεσμων οφειλών από το Υπουργείο Εσωτερικών.
Ούτε και τις επιχορηγήσεις για τον COVID-19 που τις σκόρπισε εδώ και εκεί.

Το Προφίλ μας