Επίκαιρα Θέματα:

Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2022

Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Εορδαίας: Πραγματοποιήθηκε συνάντηση μεταξύ των δομών Κ.Η.Φ.Η. Πτολεμαΐδας και Κ.Η.Φ.Η. Σερβίων στις 22/09/2022 στο χώρο του ΚΗΦΗ Σερβίων.

Η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Εορδαίας με το Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων (Κ.Η.Φ.Η.) και Το Πρόγραμμα Διασύνδεσης του Ειδικού Κέντρου Ημέρας για πάσχοντες από Αλτσχάιμερ Κοζάνης, διοργάνωσαν συνάντηση μεταξύ των δομών Κ.Η.Φ.Η. Πτολεμαΐδας και Κ.Η.Φ.Η. Σερβίων στις 22/09/2022 στο χώρο του ΚΗΦΗ Σερβίων.

Σκοπός της συνάντησης ήταν η συνέχιση των δράσεων που εντάσσονται  στα πλαίσια πρόληψης της άνοιας και προώθησης για συμμετοχή των ωφελούμενων σε καινούριες και διαφορετικές δραστηριότητες σε σχέση με τη ρουτίνα της καθημερινότητας. Με αυτόν τον τρόπο, ο ρόλος της διασύνδεσης ενισχύει την επικοινωνία και τον δεσμό των δύο δομών.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης οι ωφελούμενοι της Πτολεμαΐδας απόλαυσαν την άριστη φιλοξενία των ωφελούμενων των Σερβίων και συμμετείχαν σε δραστηριότητες γνωριμίας και δράσεις με σκοπό το δέσιμο της ομάδας. Στο τέλος της συνάντησης, αντάλλαξαν αναμνηστικά δώρα που έφτιαξαν οι ίδιοι και έδωσαν υπόσχεση για συνάντηση στο χώρο του ΚΗΦΗ Πτολεμαΐδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας