Επίκαιρα Θέματα:

Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2022

Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς μίλησε για την επιστροφή της ΑΕΚ στο σπίτι της και σημείωσε ότι η «OPAP Arena» δεν θα υπήρχε χωρίς τον Δημήτρη Μελισσανίδη

Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς μίλησε για την επιστροφή της ΑΕΚ στο σπίτι της και σημείωσε ότι η «OPAP Arena» δεν θα υπήρχε χωρίς τον Δημήτρη Μελισσανίδη

Ο Μπάγεβιτς μίλησε στην «Livesport» για τα εγκαίνια της «OPAP Arena» και σε πρώτη φάση αναφέρθηκε στις αναμνήσεις του από τη Νέα Φιλαδέλφεια:

«Είναι πραγματικά τόσα πολλά που μπορείς να θυμηθείς. Ήταν τόσα τα χρόνια στη Νέα Φιλαδέλφεια. Τι να πρωτοθυμηθώ… Σου περνάνε αμέσως πολλά πράγματα από το μυαλό όταν γίνεται αυτή η ερώτηση και πραγματικά δεν μπορείς να διαλέξεις ένα και να το πεις πρώτο. Αλλά πλέον δεν έχουν τόση αξία τα παλιά. Τώρα έχουμε καινούρια πράγματα για να σκεφτόμαστε. Περιμένουμε όλοι μας με μεγάλη χαρά την λειτουργία του νέου γηπέδου».

Στη συνέχεια, τόνισε: «Θα είναι μία πολύ μεγάλη μέρα για εμάς. Για όλη την ΑΕΚ και για όλους τους ΑΕΚτζήδες. Αλλά θα είναι και μία πολύ μεγάλη μέρα για όλο τον κόσμο του ποδοσφαίρου. Ένα τέτοιο μεγάλο έργο είναι χαρά για όλους τους φιλάθλους, για όλο το ποδόσφαιρο. Και πρέπει να πούμε πως είναι σίγουρα μία μεγάλη επιτυχία του Δημήτρη Μελισσανίδη. Αν δεν υπήρχε αυτός, δεν νομίζω ότι θα είχε φτιαχτεί το γήπεδο».

Κλείνοντας, ο Μπάγεβιτς σημείωσε πως «Όταν είσαι σπίτι και παίζει σε αυτό έχεις μεγάλο αβαντάζ, μεγάλο προβάδισμα και μεγάλη χαρά. Η ψυχολογία είναι αλλιώς. Δεν λέμε βέβαια ότι η ΑΕΚ θα κερδίζει χωρίς να παίζει. Όχι. Πρέπει να έχεις ποιότητα και να παίζεις καλή μπάλα μέσα στο γήπεδο και να νικάς. Αλλά σε κάθε περίπτωση, το σπίτι είναι σπίτι! Είναι κάτι άλλο όταν μπαίνεις και ξέρεις πως παίζεις στο σπίτι σου. Μακριά από εκεί δεν είναι το ίδιο για τους ποδοσφαιριστές και τον κόσμο. Αισθάνεσαι αλλιώς. Η ΑΕΚ έζησε για χρόνια μακριά από το σπίτι και ξέρει πόσο δύσκολο ήταν. Τώρα έφτασε η μέρα της επιστροφής, της ανακούφισης. Θα είναι μεγάλη μέρα, ιστορικές στιγμές».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας