Επίκαιρα Θέματα:

Παρασκευή 14 Μαΐου 2021

Βασίλης Κωνσταντόπουλος: 24 ωρη διακοπή νερού στο Τριγωνικό! "Η δίδυμη δεξαμενή του Τριγωνικού...ήταν γεμάτη αλλά κλειδωμένη, λόγω της εμμονής του δημάρχου να αφαιρέσει το κλειδί της δεξαμενής νερού από τον πρόεδρο του Τριγωνικού, παρά τις αντίθετες αποφάσεις του δημοτικού συμβουλίου"!

Διακοπή νερού υπάρχει στο Τριγωνικό από χθες (11/05) το πρωί μέχρι σήμερα το πρωί.
Εντάξει διακοπή μπορεί να υπάρξει και μεγαλύτερη ίσως μερικές φορές.
Ο πρόεδρος του χωριού ενεργώντας άμεσα και αξιοποιώντας το συνεργείο του εργολάβου που κάνει την αντικατάσταση του δικτύου ύδρευσης του χωριού, προέβη στην απαραίτητη προεργασία για την επισκευή της βλάβης. 
 
Υπολείπονταν να έρθει το συνεργείο του δήμου προκειμένου να τοποθετήσει το απαραίτητο εξάρτημα. Δουλειά μιας, δύο ωρών περίπου.
Αντί οι αρμόδιοι αντιδήμαρχοι επιληφθούν άμεσα, άφησαν το χωριό χωρίς νερό για 24 ώρες. Σήμερα το πρωί το συνεργείο του δήμου έκανε την παρέμβαση.
 
Και η ειρωνεία είναι ότι το Τριγωνικό είχε έλλειψη νερού λόγω διακοπής, ενώ η δίδυμη δεξαμενή του Τριγωνικού, από την οποία τροφοδοτείται και το Πολύρραχο και από την οποία παίρνει νερό το Τριγωνικό ήταν γεμάτη αλλά κλειδωμένη, λόγω της εμμονής του δημάρχου να αφαιρέσει το κλειδί της δεξαμενής νερού από τον πρόεδρο του Τριγωνικού, παρά τις αντίθετες αποφάσεις του δημοτικού συμβουλίου.
Με πιο απλά λόγια το Τριγωνικό που τροφοδοτεί και το Πολύρραχο δεν είχε νερό, ενώ το Πολύρραχο είχε. Είναι από τα επακόλουθα της λειτουργίας της δημοτικής αρχής.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

"λόγω της εμμονής του δημάρχου να αφαιρέσει το κλειδί της δεξαμενής νερού από τον πρόεδρο του Τριγωνικού, παρά τις αντίθετες αποφάσεις του δημοτικού συμβουλίου."

ΚΥΡΙΕ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΕ ΕΑΝ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΜΦΙΒΑΛΛΩ ΕΧΕΤΕ ΧΡΕΟΣ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΤΕ ΓΙΑ ΠΑΡΑΒΛΕΨΗ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ ΠΟΥ ΕΠΙΣΥΡΕΙ ΒΑΡΕΙΕΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΠΟΙΝΕΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΕΚΠΤΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΑΞΙΩΜΑ! ΚΑΝΤΕ ΤΟ! Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΤΡΙΓΩΝΙΚΟΥ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΧΩΡΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΓΡΙΩΜΕΝΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Γιατί πρώτη φορά το ακούς;
http://ai-vres.blogspot.com/2020/07/blog-post_678.html

Ανώνυμος είπε...

και για ποιον λόγο το κάνει;. Εξήγησε;

Ανώνυμος είπε...

Δεν υπάρχει εξήγηση. Έτσι θέλω έτσι κάνω.

Το Προφίλ μας