Επίκαιρα Θέματα:

Πέμπτη 10 Αυγούστου 2017

Δήμος Σερβίων-Βελβεντού: Καταψηφίσθηκαν προτάσεις του Δημάρχου!

Στην  ψήφιση της αναμόρφωσης του προϋπολογισμού και στην καταψήφιση δύο προτάσεων του Δημάρχου Σερβίων-Βελβεντού για την δημιουργία μόνιμου χώρου-εκθετηρίου τοπικών προϊόντων και την παραμονή της αποκομιδής των σκουπιδιών σε ιδιωτική εταιρεία που την είχε αναλάβει, προχώρησε κατά πλειοψηφία στην τελευταία του συνεδρίαση, το  Δημοτικό Συμβούλιο Σερβίων-Βελβεντού.
Ως συνέχεια της προηγούμενης συνεδρίασης -η οποία λόγω εντάσεων και επεισοδίων είχε διακοπεί- η συνεδρίαση του Δήμου Σερβίων-Βελβεντού ψήφισε τελικά την αναμόρφωση του δημοτικού προϋπολογισμού, παρότι έχει χαθεί η πλειοψηφία της δημοτικής αρχής, λόγω διαφοροποίησης συμβούλων της παράταξης του Δημάρχου.
«Δεν γινόταν να μην ψηφισθεί η αναμόρφωση του προϋπολογισμού, γιατί θα είχαμε άλλες εξελίξεις», δήλωσε χαρακτηριστικά στην ΕΡΤ Κοζάνης, ο Δήμαρχος Σερβίων-Βελβεντού Αθανάσιος  Κοσματόπουλος. Η  πλειοψηφία του δημοτικού συμβουλίου ωστόσο, απέρριψε δύο βασικές προτάσεις του Δημάρχου και της δημοτικής αρχής, εκ των οποίων η μία αφορούσε την δημιουργία μόνιμου εκθετηρίου τοπικών προϊόντων με δύο τουλάχιστον εκθέσεις ετησίως, στο ονομαζόμενο ως «τούρκικο σχολείο» που βρίσκεται  λίγο έξω από τα  Σέρβια.

Ο  Δήμαρχος Σερβίων-Βελβεντού τόνισε ότι «η πρόταση περιελάμβανε την δημοπράτηση του ισόγειου του αναξιοποίητου σχολείου που εκτείνεται συνολικά σε περίπου 1000 τ.μ, προκειμένου να δημιουργηθεί ένας μόνιμος καθημερινός χώρος έκθεσης τοπικών προίόντων, όπου οι παραγωγοί θα εκθέτουν νωπά ή και μεταποιημένα προϊόντα και παράλληλα σε συνεργασία με το σωματείο γουνοποιών θα λειτουργεί έκθεση γούνας και θα γίνεται επίδειξη μόδας».
Αναφερόμενος στην καταψήφιση αυτή ,ο κ. Κοσματόπουλος την απέδωσε στην μόνιμη άρνηση της αντιπολίτευσης και των διαφοροποιηθέντων συμβούλων του και σημείωσε  ότι «στον χώρο αυτό  πραγματοποιείται  τα δύο τελευταία χρόνια, η  ετήσια έκθεση τοπικών προϊόντων της περιοχής»
ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ-ΣΥΝΤΑΞΗ:  Αντώνης  Μαυρίδης

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Υπάρχει κανένας Σερβίωτης να υπερασπιστεί την έκθεση τοπικών προϊόντων στο Τούρκικο Σχολείο? Μα όχι βέβαια, τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά και επικίνδυνα θα έλεγα διότι το πόσο τους ζόρισε στην αντιπολίτευση φάνηκε από την πρώτη στιγμή που μέχρι και την ονομασία του κτηρίου προσπαθήσανε να αλλάξουνε για χάρη των συνδημοτών και για χάρη των χωρικών αντιδημάρχων. Πάρτε το χαμπάρι όλοι σας τον κοροϊδεύετε τον Γιατρό αλλά τελικά είναι ο μόνος που σκέπτεται τοπικά και επειδή ο Κωνσταντόπουλος 3,5 χρόνια δεν μπόρεσε να κάνει τίποτα γιατί το μυαλό του ήταν αλλού (αναπλάσεις μικραναθέσεις έργων, και αλλά τέτοια ψίχουλα) ……. Τώρα ζορίζεστε, και ασχολείστε με τις λογομαχίες που γίνονται στα δημοτικά, φωνάξτε την αστυνομία και απομακρύνετε τον τόσο δύσκολο είναι? Αυτήν είναι η αντιπολίτευση σας? και χτυπάτε τον τόπο που περιμένετε να σας ξαναψηφίσει? Είστε πολύ φτηνοί και ψιλικατζήδες κάτι που δεν άγγιξε ποτέ τον Γιατρό. Το κακό με τον Γιατρό είναι ότι στερείτε βασικούς κανόνες επικοινωνίας και πολιτικής.

Ανώνυμος είπε...

ΜΕΓΑΛΕ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΤΡΙΚΑΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

"Όλοι σας τον κοροϊδεύετε το γιατρό αλλά τελικά είναι ο μόνος που σκέπτεται τοπικά".

Βέβαια, παλέτες με αρνιά στο Κουβέιτ, Σενεγαλέζους φοιτητές, το τυροκομείο το έδωσε σε Βέλγους και έφερε Ιρανούς τάχα για να επενδύσουν, μόνο που αυτοί έψαχναν επενδυτές από τα Σέρβια για τον Ιράν. Εντελώς τοπικά σκέφτεται ο γιατρός.

Ανώνυμος είπε...

ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΠΡΟΣΛΗΦΘΟΥΝ ΕΡΓΑΤΕΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ; ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ Ή ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΟΙ ΙΔΙΩΤΕΣ ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ ΜΕ ΤΑ 350 ΜΙΣΘΟ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ;

Το Προφίλ μας