Επίκαιρα Θέματα:

Τρίτη 22 Αυγούστου 2017

Αντάμωμα Τρανοβαλτινών 2017 (ΒΙΝΤΕΟ – ΦΩΤΟ)

Άλλο ένα επιτυχημένο Αντάμωμα των απανταχού Τρανοβαλτινών, αυτό του Σαββάτου 19 Αυγούστου 2017, πέρασε στην ιστορία. Πολύς κόσμος, πολλές βραβεύσεις, πολύς χορός και μεγάλο γλέντι.
Την εκδήλωση άνοιξε ο πρόεδρος του Πολιτιστικού Μορφωτικού Συλλόγου Τρανοβάλτου «Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ» Γιάννης Τζιδημόπουλος με το καλωσόρισμα του κόσμου και των επισήμως προσκεκλημένων και ακολούθησαν οι βραβεύσεις Τρανοβαλτινών για την προσφορά τους στο κοινωνικό σύνολο ή για άλλες ξεχωριστές διακρίσεις.



Στην πρώτη κατηγορία, για τη συνολική προσφορά του στην ενορία Τρανοβάλτου, τιμήθηκε με αναμνηστική πλακέτα ο π. Δημοσθένης Γκράνας, ενώ για εξαιρετικές αθλητικές διακρίσεις βραβεύτηκαν ο 14χρονος Θανάσης Παπανικόπουλος για την ένταξή του στο δυναμικό των ακαδημιών της ποδοσφαιρικής ομάδας του Ολυμπιακού Πειραιά και η 9χρονη Βασιλική Τσιανάκα, αθλήτρια της Κολυμβητικής Ένωσης Κοζάνης, για την κατάκτηση πολλών μεταλλίων στην κολύμβηση (50 μ. πρόσθιο) σε τοπικούς, περιφερειακούς και διεθνείς αγώνες. Τέλος, οι βραβεύσεις ολοκληρώθηκαν με την απονομή επαίνων και αναμνηστικών δώρων στους εισαχθέντες στη τριτοβάθμια εκπαίδευση (ΑΕΙ & ΤΕΙ) το 2016.
Στη συνέχεια εμφανίστηκαν τα παιδικά χορευτικά τμήματα (3 τον αριθμό) του συλλόγου, που καταχειροκροτήθηκαν και άνοιξαν τη διάθεση του κόσμου για το ξέφρενο γλέντι που ακολούθησε μέχρι τις μεταμεσονύκτιες ώρες, με τους ήχους της παραδοσιακής ορχήστρας του Βαγγέλη Πέγιου.
Η εκδήλωση διοργανώθηκε από τον Πολιτιστικό Μορφωτικό Σύλλογο Τρανοβάλτου «Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ», και υποστηρίχτηκε από την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας.
ΥΓ.: Αυτή τη φορά, είχαμε -σε αντίθεση με άλλα «Ανταμώματα» ή εκδηλώσεις στην περιοχή των Καμβουνίων- έντονη την παρουσία αυτοδιοικητικών (Δήμου και Περιφέρειας), καθώς και πολιτευτών…  
περισσότερα στο mikrovalto.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας