Επίκαιρα Θέματα:

Πέμπτη 31 Αυγούστου 2017

Μαυρισμένος και έτοιμος για νέα ... ανδραγαθήματα γύρισε από τις διακοπές του ο Δήμαρχος Σερβίων-Βελβεντού κ. Αθ. Κοσματόπουλος

Δείτε το ξεκαρδιστικό μήνυμα  του Δημάρχου Σερβίων - Βελβεντού κ. Αθανάσιου Κοσματόπουλου στο βίντεο από το www.live-avles.tv. 

Μετά από 3 χρόνια στη θέση του Δημάρχου, ο κ. Κοσματόπουλος αισθάνεται την ανάγκη να συστηθεί στους πολίτες του Δήμου ξεκινώντας τη δήλωσή του με το "who is who" και εξηγεί ποιος είναι και τι κάνει!!!
Λογικό είναι να μην τον γνωρίζει ο κόσμος, αφού δεν βρίσκεται και ποτέ στο Δήμο μας...

Υπολόγιζε, μας λέει στο βίντεο, στα μέσα της θητείας του να ορίσει κάποιον αντ' αυτού και ο ίδιος να λειτουργεί μόνο με εξωτερικές υποθέσεις, φανταζόμαστε σαν αυτές του "Βυθού", του Κουβέιτ, του Ροστόβ κλπ κλπ ... 

Ζητά συγγνώμη από τον κόσμο για τις επιλογές των συνεργατών - σημειωτέον συνεργάτες με τις ψήφους των οποίων εξελέγη !!!  - οι οποίοι λειτουργούν, όπως λέει, ενάντια στο Δήμαρχο. 

Μιλώντας για τον εαυτό του σε τρίτο πρόσωπο σημειώνει: "Επειδή βλέπω ότι το κλίμα στο Δήμο δεν είναι καλό, βλέπω ότι δεν βρίσκω διάδοχη κατάσταση του Κοσματόπουλου και δεν θέλω αυτό το έργο που φτάσαμε μέχρι τώρα, τόσο ψηλά και τόσο πετυχημένα, να πάει στράφι, το 'χω δηλώσει εδώ και καιρό ότι όχι μόνο θα 'μαι υποψήφιος αλλά ήδη οργανώνω την ομάδα." !!!  Άντε, έκλεισε ψηφοδέλτιο ο Κοσματόπουλος...

Και συνεχίζει: "Είμαστε έτοιμοι" λέει "να κάνουμε πραγματικότητα το όνειρό μας το οποίο φτάσαμε τώρα μέχρι τη μέση"!!!   και στην επόμενη θητεία του θα το (μας) τελειώσει! 





Δήμαρχε, φτάνει! Δεν αντέχουμε άλλο σώσιμο και άλλη απογείωση... Λυπήσου μας. 








30 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Εγώ κάνω παύση δεν σχολιάζω, με έπεισες Δήμαρχε.
χαχαχαχαχα

Ανώνυμος είπε...

Οχι αλλο καρβουνοοοο!!!!

ΔΗΜΟΣΚΟΠΟΣ είπε...

ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΤΟΝ ΠΑΙΖΩ UNDER 11% ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΜΟΝΟΨΗΦΙΟ.

Ανώνυμος είπε...

Δημαρχος δεν νομίζω να εχεις τα κότσια να κατέβεις. ....θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι μαζί σου.....αντε φτάνει η πλάκα.

Ανώνυμος είπε...

ΞΕΜΩΡΑΜΕΝΟΣ Η ΠΡΟΣΩΠΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΓΕΡΟΝΤΙΚΗΣ ΑΝΟΙΑΣ

Ανώνυμος είπε...

Οι συνεργάτες που τώρα καταγγέλλεις είναι αυτοί εξ αιτίας των οποίων εκλέχτηκες. Τόση αχαριστία!!

Ανώνυμος είπε...

Χαχαχαχ κοιτάξτε νούμερο που βγάλατε για Δήμαρχο. Να τον χαίρεστε...

Ανώνυμος είπε...

μπραβο δημαρχε μαζι σου!! εδω στο βαθυλακκο μας επεισες!!! μπραβο και παλι,,,,

Ανώνυμος είπε...

μαζι σου δημαρχε και στην επομενη θητεια

Ανώνυμος είπε...

Και γιατι να μην βγει ξανα δημαρχος? Αλλαξαν μηπως οι δημοτες? Αλλαξαν μηπως μυαλα? Ενας που δουλευε ολη μερα δεν μας εκανε γιατι δεν μας χαιρετουσε. Θελαμε εναν καλαμπουρτζη που να λεει παντα σε ολους ναι και εξυπακουεται. Παλι ο γιατρος θα βγει και αν δεν βγει αυτος θα βγαλουμε κανεναν χειροτερο, γιατι τετοιοι ειμαστε και εμεις οι πολιτες. Αρπακολατζηδες που κοιταμε μονο την παρτι μας. Οσοι δουλεψαν και προσφεραν σε αυτον τον τοπο λοιδορηθηκαν και απαξιωθηκαν. Οι ελαχιστοι σοβαροι που ασχοληθηκαν ηδη μετρανε αντιστροφα για να ξεμπλεξουν

Προχωρα γιατρε, μας αξιζεις

Ανώνυμος είπε...

Δήμαρχε πρόταση για την επόμενη 5ετια,βάλε υποψηφιότητα για πρόεδρος στο ΚΑΠΗ τουλάχιστον να ξεκαρδιζονται τα μέλη του και στις εκδρομές να περνάτε φίνα.

Ανώνυμος είπε...

6.22 ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Να αφήσουμε Κοσματοπουλο και Κωνσταντόπουλο στην άκρη,ο πρώτος στα 75 ο δεύτερος στα 65.Επιτέλους νεο αίμα για τον Δήμο μας,μονο έτσι θα μπορούμε να κοιτάμε μπροστά και καθαρά.

ΜΑΥΡΟΣ είπε...

ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΑΚΟΥΣΕΙ ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ, ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΠΟΥ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΤΟ ΥΠ. ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΚΛΟΓΗΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΑΡΧΩΝ, ΤΟ 2019 ΟΙ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ.
ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ-ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΣΥΜΠΡΑΞΟΥΝ (ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΤΡΕΙΣ) ΩΣΤΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ. ΑΡΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΤΟΜΑ ΣΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΝ, ΣΥΝΕΝΝΟΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥ.
ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ Ο ΚΟΣΜΑΤΟΠΟΥΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟΣ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ, ΑΦΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕ ΣΥΖΗΤΑ, ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΑΖΕΙ. ΕΠΟΜΕΝΩΣ, Ο ΔΗΜΟΣ ΘΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΣΕΛΙΔΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΤΙΣ ΔΥΟ-ΤΡΕΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΣΕ ΣΥΜΠΟΡΕΥΣΗ ΜΕ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ ΚΟΙΤΩΝΤΑΣ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΕ ΒΑΘΟΣ 5ΝΤΑΕΤΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΩ (15ΝΤΑΕΤΙΑΣ ΘΑ ΕΛΕΓΑ) ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.
ΣΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΔΗΜ. ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΗ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΘΕΤΟΥΝ ΑΠΟΨΕΙΣ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝΤΑΣ ΣΕ ΒΑΘΟΣ ΧΡΟΝΟΥ ΘΕΤΙΚΟ ΠΡΟΣΗΜΟ ΣΤΟ ΔΗΜΟ. Ο ΠΙΟ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟΣ ΟΜΩΣ ΓΙ' ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΣΜΑΤΟΠΟΥΛΟΣ.
ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΕΚΤΟΣ ΔΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΜΕ ΑΝΟΙΚΤΟ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΣΤΗ ΒΑΣΗ ΜΙΑΣ ΥΠΕΥΘΥΝΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΔΥΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΩΝ (ΜΕ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΟΤΙ 5-7 ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ)ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΓΙΑΤΡΟΥ ΝΑ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ. ΤΟ 2019 ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΤΟΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ-ΕΥΘΥΝΗΣ-ΛΟΓΙΚΩΝ ΕΠΙΛΟΓΩΝ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

Εαν οι νέες ιδέα ηταν θέμα ηλικιας δεν θα υπήρχε ουτε Ζυγούρης ουτε Κικίλιας ουτε Κασιδιάρης ουτε η κνε

Ανώνυμος είπε...

Η νέα Drink Team ετοιμάζεται

Ανώνυμος είπε...

10.05 λάθος, η νέα string team ετοιμάζεται.

Ανώνυμος είπε...

Τόσο ψηλά και τόσο πετυχημενα είναι μόνο τα χορτάρια που σκέπασαν τον Δήμο μας.Το αντί εμού πως γίνεται αντί αυτού μόνο εσύ το ξέρεις.Τι να πω άλλο.....ΑΙΣΧΟΣ.

Ανώνυμος είπε...

5.28 δεν καταλαβαίνεις οτι Κοσματόπουλος και Κωνσταντόπουλος κούρασαν τον κόσμο; Φτάνει πια,δεν είναι οι μόνοι.Το νεο αίμα με την σκέψη οτι στον τόπο μας κάτι αλλάζει το χρειαζόμαστε. Τώρα αν είναι καλύτερα η χειρότερα θα δείξει.

Ανώνυμος είπε...

Πρέπει υποχρεωτικά αυτοί που εφεραν τον γιατρό να αναλάβουν να συμμαζεψουν τα ασυμμάζευτα. Όχι τωρα που τα κάνατε μανταρα ψάχνετε τους νεους για να ξελασπωσουν και να τους κριτικαρετε απο πάνω. Ο καθενας να αναλαβει τις ευθύνες του

Ανώνυμος είπε...

1.52 ολους αυτούς που ψήφισαν Κοσματοπουλο να τους κρεμάσουμε;Ωραίος είσαι !!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

6.18 αν αυτο καταλαβες τοτε εισαι αξιος ψηφοφορος του γιατρου

Ανώνυμος είπε...

Κατάλαβα 9.46 οτι δεν παροτρύνεις και τόσο πολύ τους νέους να ασχοληθούν αρα αφού δεν είσαι με τον Κοσματοπουλο είσαι με τον Κωνσταντόπουλο.Αιμοδότης του κατεστημένου.

Ανώνυμος είπε...

Προς 6:19

Από πότε ο Κωνσταντόπουλος κατεστημένο; Μία θητεία δήμαρχος έκανε κι αυτή κουτσή(τέσσερα χρόνια παρά 4 μήνες). Εκτός κι αν εννοείς ότι αυτοί που ασχολούνται με τα δημόσια πράγματα, μετά την πρώτη φορά πάνε σπίτι τους.

Ανώνυμος είπε...

6.19 σε καθε σου σχολιο η διαυγεια σου επιβεβαιωνει οτι εισαι αξιος ψυχθοφορος του πανμεγιστου υπερδημαρχου..

Επειδη λοιπον καποιοι σαν και εσενα εκαναν σκληρο αγωνα ωστε να γινει αυτος ο εξαισιος πολιτικος ανδρας δημαρχος αφηστε τους νεους ησυχους, μιας και τους θελετε για εξιλαστηρια θυματα και βγειτε εσεις μπροστα, παραδεχθειτε την βλακεια που κανατε, αναλαβετε τις υθυνες σας και δουλεψτε ωστε να διορθωθει η ζημια που εγινε. Μην πατε να φορτωσετε τις ευθυνες σας αλλου

Ανώνυμος είπε...

Ο πολιτικός του χώρος δεν είναι κατεστημένο;Σπίτι δεν πήγε μόνος του,τον έστειλε ο κόσμος.

Ανώνυμος είπε...

6.26 o κόσμος έφερε και τον Κοσματόπουλο. Είχε δίκιο ο κόσμος; Σ' αρέσει η κατάσταση στον Δήμο; Γιατί αν σ' αρέσει αυτό που ζούμε εδώ και τρία χρόνια πάω πάσο. Καταλαβαίνεις ότι στο Βελβεντό δεν είχαμε νερό για μήνες; Καταλαβαίνεις ότι ούτε τα καθημερινά που είναι αυτονόητα δεν γίνονται; Σκουπίδια, ΔΙΑΔΥΜΑ, ανακύκλωση, βιολογικός, κράσπεδα, δρόμοι, φωτισμός, παιδικοί σταθμοί, λακούβες, παιδικές χαρές, σχολεία, παιδική βιβλιοθήκη, δημοτικά κτίρια, κληροδοτήματα. Όλα αυτά είναι στον αέρα. Εδώ τους παίρνουν λεφτά από τους λογαριασμούς κι αυτοί δεν έχουν πάρει χαμπάρι. Είχαμε έναν δήμαρχο που είχε βάλει τάξη σε όλα και πλήρωνε και τα προηγούμενα χρέη και τον διώξαμε. Φάε Κοσματόπουλο και απογείωση τώρα.

Ανώνυμος είπε...

Ο καιρός περνάει γρήγορα. Ο Κοσματοπουλος θα λογοδοτήσει στο Σερβιωτικο λαό και στη δικαιοσύνη για όλα αυτά τα χρέη που τα ανέβασε αντί να τα κατεβάσει. Αυτός νομίζει ότι θα μείνει στο απυρόβλητο. Γελιέται ο καημένος.

Ανώνυμος είπε...

Και εσείς κύριοι και κυρίες που τα γράφατε [Όλα για το Βελβεντό] έρχεται η ώρα να απαντήσετε. Τα αποτελέσματα βγήκαν.

Ανώνυμος είπε...

8.58 δεν είμαι με τον Κοσματοπουλο αλλα ουτε και με τον Κωνσταντοπουλο.Είμαι με το ΑΥΡΙΟ.Αυτοί θες δε θες είναι πλεον παρελθόν για τον κοσμο.

Το Προφίλ μας