Επίκαιρα Θέματα:

Πέμπτη 31 Αυγούστου 2017

10η επιτυχημένη Ποδηλατοδιαδρομή στο Τρανόβαλτο, η κορυφαία εκδήλωση για τα παιδιά της περιοχής (ΒΙΝΤΕΟ – ΦΩΤΟ)

Άλλη μια επιτυχημένη εκδήλωση πρόσθεσε στο ενεργητικό του ο Πολιτιστικός-Μορφωτικός Σύλλογος Τρανοβάλτου Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ το απόγευμα της Κυριακής 27 Αυγούστου 2017, με τη διοργάνωση της 10ης Ποδηλατοδιαδρομής που καθιερώνεται πλέον σε θεσμό, καταρρίπτοντας το ρεκόρ συμμετοχών χρόνο με το χρόνο, μια εκδήλωση που αναγνωρίζεται σαν η κορυφαία γιορτή για τα παιδιά της περιοχής.
Στην πρόσκληση με το σύνθημα "Ασφαλώς… κυκλοφορώ & ποδηλατώ" ανταποκρίθηκαν περί τους 165 ποδηλάτες (ρεκόρ συμμετοχών) από -ή καταγόμενοι από- το Τρανόβαλτο και τη γύρω περιοχή, στη συντριπτική πλειοψηφία τους ασφαλώς παιδιά, που βρέθηκαν στη γραμμή εκκίνησης στην πλατεία του χωριού, για την όμορφη πολιτιστικο-ποδηλατο-διαδρομή των 12χλμ -χωματόδρομοςμέχρι τον Άγιο Αθανάσιο στη Βουργάρα, διασταύρωση έξω από Λαζαράδες, επιστροφή μέσω της ασφάλτινης διαδρομής Λαζαράδων-Τρανοβάλτου, που δεν είχε βέβαια αγωνιστικό  χαρακτήρα.
Και από οργανωτικής πλευράς, όλα λειτούργησαν κανονικά με τη συμμετοχή δεκάδων ενηλίκων εθελοντών και γονέων, αφού υπήρχαν Πρώτες Βοήθειες, όχημα περισυλλογής για περιπτώσεις βλαβών των ποδηλάτων, καθώς και μέριμνα διάθεσης νερού στους συμμετέχοντες.
Μετά τον τερματισμό, που έγινε και αυτός στην πλατεία του Τρανοβάλτου, σε πανηγυρικό κλίμα έγινε κλήρωση δύο ποδηλάτων που ανέδειξε τυχερούς, την Όλγα Γάτσου και τον Παναγιώτη Ξενιτέλη, ενώ κληρώθηκαν ακόμη και άλλα μικρότερα δώρα.
Στη συνέχεια προσφέρθηκαν στους ποδηλάτες εδέσματα και αναψυκτικά, ενώ με την εγγραφή συμμετοχής  πριν τον αγώνα, τους είχαν δοθεί αναμνηστικά μπλουζάκια (χορηγία Παν. Τσικόπουλου – cosi Μύκονος).
mikrovalto.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας