Επίκαιρα Θέματα:

Δευτέρα 28 Αυγούστου 2017

27η Πανελλήνια συγκέντρωση Enduro στο Βελβεντό από τον Όμιλο Δικυκλιστών Κοζάνης

Ετοιμάστε της μηχανές σας. Enduro, ΜΧ, On-Off γιατί έχουμε πολλά να σας δείξουμε. Χωμάτινα και ασφάλτινα εκδρομικά, μονοπάτια, light και hard διαδρομές είναι τα ελάχιστα που περιλαμβάνει το πρόγραμμά μας.
 Ο χώρος της συγκέντρωσης θα είναι στο ΑΛΣΟΣ Βελβενδου Κοζάνης.
Στον χώρο της συγκέντρωσης θα λειτουργεί ψησταριά , με λογικές τιμές για την σίτιση σας, καθώς και cafe-bar για τους καφέδες και τα ποτά σας, ενώ για την ημερήσια μουσική σας διασκέδαση θα γίνουν συναυλίες ,τα ΜΩΡΑ ΣΤΗ ΦΩΤΙΑ την Παρασκευή και το Σάββατο
τους GROOVY VIBES και τους KOZA MOSTRA
Ένας πολύ μεγάλος χώρος το camping μέσα στη φύση με αρκετά δέντρα για την σκίαση του κατασκηνωτή.
Το Σάββατο το πρωί θα παργαματοπιοιθη η χωμάτινη βόλτα (50 χλμ περίπου ) στα Πιέρια Όροι και για αυτούς που δεν θα μπορέσουν να βρίσκονται στον χώρο της ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ το Σάββατο το πρωί ή ακόμα και αυτοί που θα ήθελαν να την ξανακάνουν την διαδρομή θα επαναληφθεί την Κυριακή το πρωί.
Όσο για τους ασφάλτινους που θέλουν να γνωρίσουν τα μέρη μας η εκδρομή θα γίνει το Σάββατο, περίπου 200 χλμ θα είναι η βόλτα στις γύρο περιοχές μας.
Για τι ώρες εκκίνησης για το ENDURO και για το εκδρομικό STREET θα ενημερωθείτε εντός του camping όπως για της διαδρομές που θα ακολουθήσετε και για όποια άλλη πληροφορία.
Οι fun του MOTOGP θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν τα ελευθέρα δοκιμαστικά ,της κατατακτήριες και τους αγώνες MOTO3 MOTO2 MOTOGP του MISANO στην Italia εντός του χώρου όπου θα υπάρχει η κάλυψη του αγώνα.
Περισσότερες πληροφορίες, φωτογραφικό υλικό από την προετοιμασία του χώρου, από τα μονοπάτια από την ασφαλτινη βόλτα και από τις συναυλίες θα ανεβαίνουν στην σελίδα του συλλόγου στο facebook: https://www.facebook.com/groups/51760806828/?ref=bookmarks
Για αυτούς που δεν προτιμούν το camping υπάρχει διαθέσιμο ξενοδοχείο το ΑΓΝΑΝΤΙ στην έξοδο ΒΕλβεντου πηγαίνοντας προς Καταφυγι.
. Πηγή: kozanilife.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας