Επίκαιρα Θέματα:

Παρασκευή 25 Αυγούστου 2017

Διεθνές Σεμινάριο Μουσικής Κοζάνης 2017 – Συναυλία με «Τραγούδια της Ιβηρικής». Μαγική μουσική βραδιά στο Οινοποιείο - Αμπελώνα Καμκούτη

Μια μαγική μουσική βραδιά έζησαν οι ακροατές του Διεθνούς Σεμιναρίου Μουσικής Κοζάνης, την Πέμπτη 24 Αυγούστου στις 20:00μ.μ στο Οινοποιείο- Αμπελώνα Καμκούτη στην τοποθεσία «Κορίτες» του Βελβεντού Κοζάνης. Πριν την έναρξη της συναυλίας Καθηγητές, μαθητές και ακροατές ξεναγήθηκαν στο πετρόκτιστο και φιλόξενο κτίριο του οινοποιείου και στους αμπελώνες. Η σοπράνο Γιώτα Κοντού και η πιανίστα Αθανασία Κοντού ερμήνευσαν υπέροχα τραγούδια από την Ιβηρική Χερσόνησο σε ένα πανέμορφο φυσικό τοπίο.
Η δύση του ηλίου, οι αμπελώνες, το εξαιρετικό κρασί και οι ερμηνείες των δύο μουσικών στα εξοχικά και ποιτητικά «Τραγούδια της Ιβηρικής» δημιουργήσαν μια μοναδική εμπειρία σε όσους παραβρέθηκαν.
Στο πρόγραμμα τα έργα:
Μ. de Falla: 7 Παραδοσιακά Ισπανικά Τραγούδια
Fr. Mompou: Damunt de tu només les flors
E. Granados: La maja dolorosa
[V. de los Angeles]: τραγούδια της Καταλονίας
Οι βραδινές μουσικές συναυλίες στα πλαίσια του Διεθνούς Σεμιναρίου Μουσικής Κοζάνης θα συνεχιστούν μέχρι τις 30 Αυγούστου και θα
ολοκληρωθούν  την Πέμπτη 31 Αυγούστου με την πανηγυρική συναυλία λήξης από την ορχήστρα του Σεμιναρίου στον αύλειο χώρο  του Δημοτικού Ωδείου της Πόλης. 
Ενημερωθείτε για τα νέα, το πρόγραμμα και τις εκδηλώσεις του ΔΣΜΚ από την επίσημη ιστοσελίδα του ΔΣΜΚ (https://kozanimusic.com ), την
επίσημη ιστοσελίδα του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Κοζάνης (http://dipethekozanis.gr ), καθώς και τις αντίστοιχες ιστοσελίδες facebook  του θεσμού (https://www.facebook.com/seminariomousikiskozanis/ ) και του οργανισμού (https://www.facebook.com/dipethekozanis/).
Διεθνές Σεμινάριο Μουσικής Κοζάνης, 20-31 Αυγούστου: 12 ημέρες μουσικής, 15 συναυλίες,  10 διαφορετικοί χώροι διεξαγωγής δράσεων, 5 διαλέξεις, 2 διαγωνισμοί, μαθήματα, εργαστήρια, ηχογραφήσεις.
Παραγωγή ΔΣΜΚ: ΔΗΠΕΘΕ Κοζάνης
Καλλιτεχνική διεύθυνση: Διονύσης Μαλλούχος
Τηλεφωνικό Κέντρο: 24610-24062
e-mail: seminaria.dipethekozanis@gmail.com
Χορηγοί:
Αμερικανικό Προξενείο Θεσσαλονίκης (σεμινάριο και συναυλία 30ης Αυγούστου), Πιάνα Γιαννακίδη (χορηγία πιάνου συναυλιών που θα πραγματοποιηθούν στο Λαογραφικό Μουσείο Κοζάνης),                                                                                                            ΕΡΤ (χορηγός επικοινωνίας).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας