Επίκαιρα Θέματα:

Παρασκευή, 11 Αυγούστου 2017

Μέτρα ενάντια στην ρύπανση στις εγκαταστάσεις της ΔΕΗ

Την συνέχιση σήμερα Παρασκευή των έκτακτων μέτρων διαβροχής καθ΄ όλο το 24ωρο των ορυχείων και η μη εκκίνηση της μονάδας 4 του Α.Η.Σ. Καρδιάς προκειμένου να μην επιβαρυνθεί κι άλλο η ατμόσφαιρα αποφάσισαν μετά από εκτίμηση της υφιστάμενης κατάστασης και τις προβλέψεις της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας, η Διεύθυνση του Λ.Κ.Δ.Μ. και η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας και την ΠΕ Κοζάνης. Η επανεκτίμηση της υφιστάμενης κατάστασης θα γίνει από τις δύο πλευρές σε δύο ημέρες.

Σε υψηλά επίπεδα κυμαίνεται πάντως και σήμερα η ρύπανση στο ενεργειακό λεκανοπέδιο της Δυτικής Μακεδονίας. Σύμφωνα με τους σταθμούς μέτρησης του Κέντρου Περιβάλλοντος Δυτικής Μακεδονίας στον Οικισμό Πτολεμαΐδας οι ρύποι βρίσκονται 10/10 στην Ποντοκώμη 5/10, και 4/10 στην Πτολεμαίδα, τους Αναργύρους και το Καρυοχώρι. Η ζήτηση σε ρεύμα σύμφωνα με τον ΑΔΜΗΕ φτάνει αυτήν την ώρα τα 6.000 ΜW με την μέγιστη να εχει αγγίξει χθες την νύχτα  τα 7.222 MW.
ΕΡΤ Κοζάνης Σύνταξη Κώστας Δαβάνης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας εμπιστευόμαστε για την ευπρέπεια των σχολίων σας. Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των σχολιαστών καθώς αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.

backlinks

Follow by Email

Το Προφίλ μας

Google

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου