Επίκαιρα Θέματα:

Τετάρτη 9 Αυγούστου 2017

Ο Στέλιος Παππάς, πατέρας του υπουργού Νίκου Παππά, νέος πρόεδρος του ΟΑΣΘ!

Από επίσημα χείλη, αυτά του υπουργού Μεταφορών Χρήστου Σπίρτζη, ανακοινώθηκε ο νέος Πρόεδρος του ΟΑΣΘ, ο οποίος δεν είναι άλλος από τον πατέρα του νυν υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής,Τηλεπικοινωνιών και ενημέρωσης Νίκου Παππά, Στέλιος.
Ο υπουργός Μεταφορών Χρήστος Σπίρτζης ανακοίνωσε το νέο διοικητικό συμβούλιο, του κρατικοποιημένου πλέον ΟΑΣΘ, με τον πατέρα του υπουργού, Στέλιο Παππά να ηγείται του οργανισμού ενώ στη θέση του διευθύνοντος Συμβούλου αναλαμβάνει ο ο πολιτικός μηχανικός Σάββας Παναγιωτίδης.

Το νέο εννεαμελές Διοικητικό Συμβούλιο συμπληρώνουν τα μέλη Ακρίτας Καϊτατζής (νομικός),  Μανώλης Λαμτζίδης (δικηγόρος – πρώην πρόεδρος του ΔΣΘ και στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ), Φώτης Μπίμπασης (πρόεδρος του Σωματείου Εμποδιζόμενων Ατόμων «Αναπηρία Σήμερα»), η δημοσιογράφος Όλγα Γιάννη, η πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Θεσσαλονίκης, Καλυψώ Γούλα ως εκπρόσωπος του δήμου, ο περιφερειακός σύμβουλος Γαβριήλ Αβραμίδης ως εκπρόσωπος της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και ένας εκπρόσωπος των εργαζομένων.
Το ΔΣ του νέου φορέα, του Οργανισμού Συγκοινωνιακού Έργου Θεσσαλονίκης (ΟΣΕΘ) απαρτίζεται από τους: Πρόεδρος, ο δικηγόρος Κωνσταντίνος Αβατζάς, διευθύνων σύμβουλος ο τοπογράφος-μηχανικός Ιωάννης Τσιώνας, και μέλη οι Δρόσος Δρόσος (οικονομολόγος), Αντώνιος Ελευθεριάδης (τραπεζικός υπάλληλος), Αλεξάνδρος Κιτικίδης (δικηγόρος), ο περιφερειακός σύμβουλος Ευστάθιιος Αβραμίδης ως εκπρόσωπος της ΠΚΜ, ο Πάρις Μπίλιας πρόεδρος του ΤΕΕ/ΤΚΜ, ο αντιδήμαρχος του δήμου Θεσσαλονίκης, Θανάσης Παππάς, και ένας εκπρόσωπος της ΠΕΔΚΜ.
iefimerida.gr

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η πρώην πρόεδρος της Βουλής και επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας Ζωή Κωνσταντοπούλου
έγραψε στο twitter «Συγχαρητήρια στον Υπουργό …Διαστήματος κ Διαπλοκής, τον συνεταίρο του Σπίρτζη για το διορισμό του μπαμπά του στον ΟΑΣΘ».

Πηγή: Φαρμάκι Ζωής για τον Παππά: Συγχαρητήρια στον υπουργό... Διαστήματος κ' Διαπλοκής για τον διορισμό του μπαμπά του | iefimerida.gr

Ανώνυμος είπε...

Θεοδωράκης: Εδώ Παππάς, εκεί Παππάς, παντού Παππάς -Πληροφορίες για αδιάβλητη... κλήρωση

Πηγή: Θεοδωράκης: Εδώ Παππάς, εκεί Παππάς, παντού Παππάς -Πληροφορίες για αδιάβλητη... κλήρωση

Το Προφίλ μας