Επίκαιρα Θέματα:

Δευτέρα 8 Μαΐου 2017

Από πολιτικά φρου φρου και αρώματα έχουμε χορτάσει κύριε Μουμουλίδη, θα μας πείτε κάτι για την πώληση λιγνιτικών μονάδων;

του Παναγιώτη Πλιάτσιου από το Kozanimedia.gr

Μέσω email από το γραφείο του Θέμη Μουμουλίδη έφτασε στα δημοσιογραφικά γραφεία της περιοχής ένα δελτίο Τύπου που μας πληροφορεί πως ο βουλευτής Κοζάνης του ΣΥΡΙΖΑ τονίζει ότι «μπορούμε να δημιουργήσουμε το μεγαλύτερο αγρόκτημα καλλιέργειας αρωματικών φυτών, στους χώρους των αποκατεστημένων εδαφών της ΔΕΗ,  με στόχο την ενίσχυση ανέργων, ακτημόνων  και νέων αγροτών».
Και στον πρόλογο διαβάζουμε πως «Με την ολοκλήρωση της  δεύτερης αξιολόγησης, είναι αυτονόητη η επίσπευση εφαρμογής του αναπτυξιακού προγράμματος της κυβέρνησης. Στο επόμενο διάστημα θα ακολουθήσουν 13 περιφερειακά αναπτυξιακά συνέδρια…» και τα λοιπά και τα λοιπά, για την καλλιέργεια αρωματικών φυτών.
Να συμφωνήσουμε, για την ανάγκη του παρόντος σημειώματος, πως ο Θεμης Μουμουλίδης έχει δίκιο και να…πάμε παρακάτω:

Ο βουλευτής Κοζάνης του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ αναφέρεται στο κλείσιμο της αξιολόγησης, δεν τολμά και αρθρώσει ούτε μια λέξη για την πώληση λιγνιτικών μονάδων της ΔΕΗ που συμφωνήθηκε…ακριβώς για να κλείσει αυτη η αξιολόγηση!
Πέρι άλλων τυρβάζει, χωρίς να έχει πει και αυτός (όπως και οι τρεις άλλοι συνάδελφοί του από την Κοζάνη) απολύτως τίποτε για το πιο σημαντικό, σήμερα, ζήτημα της περιοχής μας!
Καλά και…άγια τα αρωματικά φυτά και τα αγροκτήματα, αλλά για την…ταμπακιέρα της πώλησης λιγνιτικών μονάδων θα μας πει τίποτα ο Θεμης Μουμουλίδης; Γιατί από…πολιτικά φρου φρου και αρώματα έχουμε χορτάσει. Και από…σανό, επίσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας