Επίκαιρα Θέματα:

Δευτέρα 29 Μαΐου 2017

kozan.gr: Βεβαιώθηκε κλήση 80 ευρώ, από την Τροχαία Πτολεμαΐδας, στο όχημα του δήμου Σερβίων Βελβεντού

Άμεσα ήταν τα αντανακλαστικά της Τροχαίας Πτολεμαΐδας, μετά την ανάρτησή του Kozan.gr (δείτε εδώ), σχετικά με το όχημα του δήμου Σερβίων Βελβεντού, που ήταν παρκαρισμένο, παράνομα, πάνω στο πεζοδρόμιο, χθες το βράδυ, απέναντι από το 10 δημοτικό σχολείο (Πέτρινο).  Η κλήση που βεβαιώθηκε είναι 80 ευρώ, ενώ το ερώτημα παραμένει, ποιος και για ποιο λόγο βρισκόταν εκείνη την ώρα στην Πτολεμαίδα; Αναμένοντας τις απαντήσεις από το δήμο Σερβίων – Βελβεντού.

 

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μαντεψτε δημοτες ποιος θα πληρωσει την κληση....Σωστα μαντεψατε, εμεις

Ποτε ξανα η ψηφος διαμαρτυριας δεν ειχε τοσο σκληρες επιπτωσεις στον δημο μας

Συγχαρητηρια κυριοι που σας πειραζε γιατι δεν σας ελεγε καλημερα ο Κωνσταντοπουλος

Ανώνυμος είπε...

Εφόσον δεν υπάρχουν παραστατικά μετακίνησης, πληρώνει αυτός που ήταν εκεί. Το ταμείο του Δήμου ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να πληρώσει οτιδήποτε.

Ανώνυμος είπε...

Αν δεν υπαρχουν παραστατικα μετακινησης μπορει να μετακινειται αυτοκινητο του δημου?

Ο "ΛΟΓΙΚΟΣ" είπε...

Από το kozan.gr
ανώνυμος - Μάιος 29th, 2017 at 00:58
Κυριακή και ώρα 23.17 στην Πτολεμαίδα τι δουλειά είχε.
Ας μας απαντήσει η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Ηπείρου Δυτικής Μακεδονίας.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Ανώνυμος - Μάιος 29th, 2017 at 10:12
Αυτό είναι ερώτημα ,όχι τα προηγούμενα! Απάντηση πρώτα πρώτα οφείλει να δώσει ο υπεύθυνος.Τα υπόλοιπα είναι θέμα ΕΔΕ,δλδ ένορκης διοικητικής εξέτασης .

ΑΠΑΝΤΗΣΗ

ΑΝΩΝΥΜΟΣ - Μάιος 29th, 2017 at 01:10
Σίγουρα θα έχει πολύ σοβαρό λόγο να κυκλοφορει Κυριακή βράδυ με το δημοτικό αυτ/το στην Πτολεμαίδα .Να δούμε πόσο σοβαρός είναι ο λόγος.

Οι περιπτώσεις είναι δύο:
1η Κάποιος σύμβουλος ή συνεργάτης για πραγματικά σοβαρό λόγο, ήταν Κυριακή βράδυ στην Πτολεμαϊδα και είχε κάποιου είδους αυτοδιοικητική συνάντηση. Σε αυτή την περίπτωση προφανώς ο Δήμαρχος ήταν ενήμερος και θα τον καλύψει ενημερώνοντας τον κόσμο.
2η Κάποιος αυθαίρετα και για δικούς του προσωπικούς λόγους ήταν εκεί. Προφανώς χωρίς εγκρίσεις και φυσικά δεν μπορεί να ήταν άλλος από την κεφαλή του τόπου. Επμένως πρέπει οι Υπηρεσίες και οι παράγοντες πάνω από το Δήμο να επέμβουν. Αυτοί είναι συγκεκριμένοι, α) Αποκεντρωμένη, β) Ελεγκτής Δημόσιας Διοίκησης και γ) Υπουργείο Εσωτερικών, στο οποίο είμαστε γενικώς "σταμπαρισμένοι" λόγω πρότερων ενεργειών του ΑΛΙΜΟΝΟΥ

Ανώνυμος είπε...

Το αυτοκίνητο αυτό του πρώην δήμου Καμβουνίων, είχε παραχωρηθεί από τον δήμαρχο στον χωρικό αντιδήμαρχο Καμβουνίων και Λιβαδερού (κ. Δισερή).
Το τελευταίο χρονικό διάστημα έχει επιταχθεί από τον ίδιο τον δήμαρχο, γιατί το δικό του βρίσκεται στο συνεργείο, μιας και το έχει τρακάρει άπειρες φορές.

Για το περιστατικό της παρουσίας του αυτοκινήτου στην Πτολεμαίδα την συγκεκριμένη ώρα και ημέρα προκύπτουν τα παρακάτω ερωτήματα, τα οποία πρέπει να εξετάσει η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Ηπείρου Δυτικής Μακεδονίας, ως πολιτικός και διοικητικός προϊστάμενος των δήμων, ο εισαγγελέας πρωτοδικών και το Υπ. Εσωτερικών.
1. Είχε ο δήμαρχος εξουσιοδότηση οδήγησης του συγκεκριμένου αυτοκινήτου;
2. Είχε ο δήμαρχος δελτίο κίνησης για την παρουσία του με το αυτοκίνητο του δήμου στον συγκεκριμένο χώρο, την συγκεκριμένη ώρα και μέρα;
3. Θα τολμήσουν οι υπηρεσίες να πληρώσουν από το ταμείο του δήμου το αντίτιμο της κλήσης; Όχι βέβαια.
Ποιος θα πληρώσει την κλήση; Φυσικά ο δήμαρχος.
4. Θα προχωρήσει ο Γενικός Γραμματέας της Αποκεντρωμένης στην άσκηση του αρμόδιου ελέγχου και τον καταλογισμό πειθαρχικών και διοικητικών ευθυνών;

Το Προφίλ μας