Επίκαιρα Θέματα:

Τετάρτη 31 Μαΐου 2017

ΑΡΣΙΣ: Κάλεσμα για το 6ο Αντιρατσιστικό Φεστιβάλ Κοζάνης

Το Αντιρατσιστικό Φεστιβάλ Κοζάνης έγινε 6 χρονών! Με ανυπομονησία σας ανακοινώνουμε ότι και φέτος θα πραγματοποιηθεί 30 Ιουνίου, 1-2 Ιουλίου.

Το Αντιρατσιστικό Φεστιβάλ αποτελεί μια γιορτή της αλληλεγγύης, έναν ανοιχτό χώρο που φιλοξενεί ανθρώπους, απόψεις, εμπειρίες από τη χρονιά που πέρασε και θέτει τις κατευθύνσεις για αυτή που θα έρθει. Ας συναντηθούμε σε συζητήσεις, ομιλίες, προβολές ταινιών, εργαστήρια, δρώμενα, παιχνίδια για παιδιά και συναυλίες.

Φέτος ζούμε την εκλογίκευση της υποταγής μας. Οι συλλογικότητες έχουν αποπροσανατολιστεί, οι δεσμοί μεταξύ τους έχουν χαλαρώσει. Φέτος, όσο ποτέ, νιώθουμε την ανάγκη επανεκκίνησης των συλλογικών διαδικασιών.
Ο φασισμός είναι εδώ με άλλους μανδύες. Σας καλούμε να αυξήσουμε την ένταση της φωνής μας και να διεκδικήσουμε πρώτα τη δύναμή μας.

Τα δικαιώματα μας δεν τα διαπραγματευόμαστε. Εφευρίσκουμε νέα εργαλεία. Στην προσπάθεια αυτή καλούμε ανθρώπους, φορείς και συλλογικότητες που θέλουν να συνδιαμορφώσουν, να οργανώσουν παρεμβάσεις και να παρουσιάσουν τις δράσεις τους να επικοινωνήσουν με το email infokoz@arsis.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας