Επίκαιρα Θέματα:

Κυριακή 28 Μαΐου 2017

Το «RING» της Λεονόρ Κονφινό, στο Θεατροδρόμιο Κοζάνης Κυριακή 4 & Δευτέρα 4-5 Ιουνίου 2017

«RING»
της Λεονόρ Κονφινό
Ο Θανάσης Τσαλταμπάσης και η Αγοραστή Αρβανίτη πρωταγωνιστούν σε μια σουρεαλιστική κωμωδία, με θέμα τον έρωτα και την αιώνια σχέση ανδρών και γυναικών. 18 διαφορετικοί ρόλοι που θα ερμηνεύσουν με πάθος και πολύ κέφι, οι δύο πρωταγωνιστές..
Πρόκειται για το έργο της Λεονόρ Κονφινό «RING», που θα παρουσιαστεί στο ΘΕΑΤΡΟΔΡΟΜΙΟ ΚΟΖΑΝΗΣ την Κυριακή 4 και την Δευτέρα 5 Ιουνιου στις 9:15 μ.μ.

Ο έρωτας μας αγγίζει όλους, από την εποχή του Αδάμ και της Εύας έως και σήμερα. Γονείς, εραστές, ξένοι, παιδικοί φίλοι, νέοι, γέροι, σύζυγοι, χήρες, το πάθος μας βάζει πάντα να μονομαχούμε μέσα στην δική του παλαίστρα, στο δικό του ριγκ (Ring).
Ο Θανάσης Τσαλταμπάσης και η Αγοραστή Αρβανίτη ενσαρκώνουν το ερωτικό μπέρδεμα διαφορετικών ζευγαριών, που παλεύουν μεταξύ τους, τσακώνονται, αλλά και παθιάζονται μέσα από έναν έντονο ρυθμό και μια αισθησιακή χορογραφία. Τα ζευγάρια ανυπομονούν να μοιραστούν τη ζωή τους, να απελευθερωθούν ο ένας από τον άλλον, να βρουν τον έρωτα ή να χαρούν τη μοναξιά τους. Ακροβατούν ανάμεσα σε έντονες στιγμές πάθους και ερωτικών συγκρούσεων, που σαν ανεμοστρόβιλοι θα σαρώνουν τη σκηνή του θεάτρου, μαζί με στιγμές γέλιου, χαράς και συγκίνησης.
Η συγγραφέας του έργου επιθυμεί οι θεατές να βγουν από το θέατρο με ένα πλατύ χαμόγελο και τη συνειδητοποίηση ότι τελικά το μόνο που χρειάζεται στις σχέσεις μας, είναι να θεραπεύουμε γρήγορα τις πληγές μας και να προχωράμε μπροστά αφού στην ουσία ο έρωτας είναι αυτός που πάντα βγαίνει κερδισμένος.
βραβείο Μολιέρου (καλύτερο έργο 2014) Λεονόρ Κονφινό, σε μια κωμωδία διαφορετική από τις άλλες, το «Ring» τοποθετεί τους ήρωες της σε ένα δαχτυλίδι που μοιάζει με ριγκ όσο το στριφογυρίζεις στο δάχτυλο, οδηγώντας τους πρωταγωνιστές σε ένα προκλητικό κυνηγητό μέσα στην πόλη και το χρόνο. Το γράψιμό της διαθέτει μια δυναμική διαύγεια που αντικατοπτρίζει την σύγχρονη εποχή προκαλώντας σε μεγάλο βαθμό τόσο το γέλιο όσο και τη συγκίνηση.
Ενα ριγκ με 18 διαφορετικές ιστορίες γεμάτες χιούμορ, συγκίνηση και τρέλα.
Παίζουν:
Θανάσης Τσαλταμπάσης, Αγοραστή Αρβανίτη
ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Μετάφραση: Αντώνης Γαλέος
Σκηνοθεσία: Θανάσης Τσαλταμπάσης
Κίνηση-Καλλιτεχνική επιμέλεια: Φρόσω Κορρού, Δημήτρης Κουρουμπαλης
Μουσική: Κώστας Ξενόπουλος
Σκηνικά – Κοστούμια: Κέννυ ΜακΛέλλαν
Σχεδιασμός φωτισμών: Νίκος Βλασόπουλος
Βοηθός Σκηνοθέτη:Ηλεάνα Μπάλλα
Φωτογραφίες: Μάγδα Αμαξοπούλου
Παραγωγή: Παναγιώτα Παρασκευοπούλου-Κώστας Ξενόπουλος
Καλλιτεχνική διεύθυνση: Θανάσης Τσαλταμπάσης
Προπώληση εισητηρίων:
Στην Αίθουσα του ΘΕΑΤΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (Αγίας Παρασκευής 14 – Κοζάνη)
Στο κατάστημα NOVA Κοζάνης (Νάνου Τσότζα 5 – Κοζάνη)
Κρατήσεις Θέσεων στο τηλέφωνο: 6980957770
Μια απλή πρόταση του ενός, μπορεί να καταλήξει σε μια τεράστια φασαρία, ένα απλό γέλιο να ξετυλιχτεί σε μια απρόσμενη ιστορία, μια απλή παρεξήγηση να οδηγήσει σε πόλεμο και όλα αυτά στο μόνο μέρος, που έχουν νόημα τα γέλια και τα κλάματα. Κάτω από τα σεντόνια.
Στα 31 της χρόνια, η υποψήφια για

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας