Επίκαιρα Θέματα:

Παρασκευή 26 Μαΐου 2017

Βράβευση από το Δημοτικό Συμβούλιο Βοΐου μαθητών του Ιστορικού Γυμνασίου - Λυκείου Τσοτυλίου για την επιτυχία τους στον πανελλήνιο διαγωνισμό νεανικής επιχειρηματικότητας Young Business Talents

Τους μαθητές της Α΄ και Β΄ του ιστορικού Γυμνασίου - Λυκείου Τσοτυλίου βράβευσε το Δημοτικό Συμβούλιο Βοΐου κατά τη συνεδρίαση της Πέμπτης 25 Μαΐου στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου στη Σιάτιστα.
Οι μαθητές διακρίθηκαν στον πανελλήνιο διαγωνισμό νεανικής επιχειρηματικότητας που διεξήχθη στην Αθήνα στις 22 Απριλίου 2017, όπου κατέλαβαν την 1η θέση στον όμιλό τους και την 11η στην γενική κατάταξη, ανάμεσα στις εβδομήντα πέντε (75) καλύτερες ομάδες των σχολείων της χώρας που έφτασαν στον τελικό.
Ο Δήμαρχος Βοΐου Δημήτριος Λαμπρόπουλος καλωσόρισε τους μαθητές, τον υπεύθυνο καθηγητή και τον Διευθυντή του σχολείου και τους συνεχάρη για την επιτυχία τους, τονίζοντας ότι: « αυτή η διάκριση έχει πολλαπλάσια αξία αφού προέρχεται από μαθητές ενός περιφερειακού και απομακρυσμένου σχολείου, του Ιστορικού Γυμνασίου – Λυκείου Τσοτυλίου και αποδεικνύει ότι υπάρχει κι άλλη Ελλάδα μακριά από τα αστικά κέντρα, στην οποία οι νέοι διψούν για μάθηση και διακρίσεις».
Στους μαθητές Βαμβακίδη Κωνσταντίνο, Μαντσέλι Αλέξανδρο, Αθανασιάδη Αναστάσιο και στον καθηγητή κ. Χριστόφορο Ιωάννη ο Δήμαρχος Βοΐου δώρισε ένα τάμπλετ και τους ευχήθηκε καλή σταδιοδρομία και πάντα επιτυχίες στη ζωή τους.
Ο Διευθυντής του Σχολείου κ. Νίκος Κατσαούνης ευχαρίστησε το Δήμο για τη βράβευση και συνεχάρη την ομάδα του σχολείου για την επιτυχία τους. Ο λόγος δόθηκε και στον υπεύθυνο καθηγητή κ. Χριστόφορο Ιωάννη και στον μαθητή Κωνσταντίνο Βαμβακίδη οι οποίοι ευχαρίστησαν τον Δήμο και όλους συνέβαλαν σε αυτή την επιτυχία του σχολείου και μίλησαν για τον διαγωνισμό και  την εμπειρία που αποκόμισαν από τη συμμετοχή τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας