Επίκαιρα Θέματα:

Δευτέρα 29 Μαΐου 2017

Νέα για την ... κλήση που δέχθηκε το αυτοκίνητο του Δήμου Σερβίων-Βελβεντού στην Πτολεμαΐδα

Σύμφωνα με πληροφορίες του ai-vreS ο Δήμαρχος Σερβίων-Βελβεντού κ. Αθανάσιος Κοσματόπουλος ήταν ο οδηγός του αυτοκινήτου του Δήμου Σερβίων-Βελβεντού, που πήρε...παράνομη κλήση στην Πτολεμαίδα.

Οι ίδιες πληροφορίες θελουν τον κ. Κοσματόπουλο να διασκεδάζει με παρέα σε γνωστό τσιπουράδικο της πόλης, με εκλεκτούς μεζέδες, μέχρι τις 3 το πρωί.

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΛΚΟΤΕΣΤ ΔΕΝ ΕΙΧΕ;;; ΚΡΙΜΑ, ΘΑ ΜΑΣ ΕΠΕΙΘΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ.

Ανώνυμος είπε...

den ine tixeo edo poy eftase i elada re pedia.den prepi o kirios na elexthi;

Ανώνυμος είπε...

Δεν είχαμε καμιά αμφιβολία οτι ο οδηγός ήταν ο δήμαρχος Σερβίων /Βελβεντού και οτι είναι σε κάποιο τσιπουρο- κρασο-ουισκο-μπαρ με την συνηθισμένη παρέα του ,άλλωστε δεν είναι η πρώτη φορά .Απορούμε τι κάνουν η Αποκεντρωμένη και ολοι οι υπόποιποι αρμόδιο φορείς εδώ ταιριάζει να επέμβει ο εισσαγγελέας .

Ανώνυμος είπε...

ΑΛΙΜΟΝΟ-ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ-ΑΛΙΜΟΝΟ-ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ-ΑΛΙΜΟΝΟ-ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ.
ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΛΥΝΕΙ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΠΟΣΤΑΣΗ, ΔΙΟΤΙ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΚΑΤΑ ΤΙΣ 1.30 ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΤΗΝ ΑΝΗΨΙΑ.
ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΙΜΩΡΗΣΕΙ ΤΟΝ ΕΥΑΤΟ ΤΟΥ, ΑΦΟΥ ΜΑΘΑΜΕ ΟΤΙ ΜΟΝΟ ΤΙΜΩΡΙΕΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΤΡΕΧΕΙ. ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΠΙΛΟΤΟ.
ΤΙ ΝΑ ΠΕΙΣ, ΑΛΙΜΟΝΟ ΜΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

βρε δήμαρχε σε βαρεθήκαμε τα ίδια και τα ίδια λες βγήκες και στην ερτ 3 τα ίδια δεν βαρεθηκες εσύ

Ανώνυμος είπε...

Για ακόμα μια φορά εξαιτίας αυτού του ανύπαρκτου (σαν Δήμαρχο) γινόμαστε ρόμπα σε όλη την δυτική Μακεδονία. Για ακόμα μια φορά εξαιτίας του τα Σέρβια γίνονται στόχος κοροϊδίας, για ακόμα μια φορά μας χλευάζουν, για ακόμα μια φορά τα σχόλια για τα Σέρβια είναι ΜΟΝΟ αρνητικά!!!! Τι να πω? Αν είχε λίγο τσίπα τουλάχιστον θα έφευγε και θα μας αδειάζε την γωνιά.

Ανώνυμος είπε...

Έχεις δίκιο 11.34. Η καλύτερη λύση είναι να φύγει και ο Δήμος σε 40 μέρες να πάει σε εκλογές, μπας και σωθεί κάτι τα επόμενα 2,5 χρόνια.
Ο Δήμος χρειάζεται εντελώς νέα διοίκηση.
Ας κουνηθούν όλοι συμπολιτευόμενοι (για να μην συνεχίσει να τους ρεζιλεύει) και αντιπολιτευόμενοι διότι οφείλουν (να φρενάρουν με όση δύναμη έχουν) να μεριμνούν για το καλό όλων των δημοτών.

Ανώνυμος είπε...

Προωθούσε στα κ@λ@μπ@ρ@ της Πτολεμαίδας την Ελληνοπολωνική φιλία... άξιος εκπρόσωπος, γιαυτό και θα τον κάνουν επίτιμο μέλος!!!

Το Προφίλ μας