Επίκαιρα Θέματα:

Παρασκευή 26 Μαΐου 2017

Ο Δήμος Σερβίων-Βελβεντού δέσμιος των χρεών του σε ΔΕΗ και ΔΙΑΔΥΜΑ

από τον ΠΡΩΙΝΟ ΛΟΓΟ
Τα υπέρογκα χρέη του Δήμου Σερβίων –Βελβεντού σε ΔΕΗ και ΔΙΑΔΥΜΑ έφεραν την πρόταση για αύξηση των τελών ηλεκτροφωτισμού και καθαριότητας στο 1,60 ευρώ ανά τ.μ. Η πρόταση αυτή δεν στηρίζεται από τους δημοτικούς συμβούλους, οι οποίοι και αντιπροτείνουν μικρότερες αυξήσεις με τη ρύθμιση του χρέους να καθίσταται δύσκολη έως αδύνατη. Ο Δήμος επιδιώκει τη ρύθμιση στις 100 δόσεις χωρίς να μπορεί να προκαταβάλει το απαραίτητο ποσοστό, το οποίο οφείλει να μαζέψει
από τους αβεβαίωτους ακόμα λογαριασμούς ύδρευσης. Δύσκολα προχωράει ο δήμος όταν οι δημότες ζητούν να πληρώσουν και δεν υπάρχει η δυνατότητα με ανείσπρακτα εκατομμύρια ευρώ από τα νερά και μόνο. Αύριο ελλοχεύει ο κίνδυνος διακοπής ηλεκτροφωτισμού και το τέλος της συνεργασίας με τη ΔΙΑΔΥΜΑ. Είναι ηλίου φαεινότερο ότι η ψήφιση ενός προϋπολογισμού δεν λύνει τα προβλήματα.
Ι.Π.


2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καποτε η κυρια ΙΠ τσιριζε για να ψηφισθει ο λογαριασμος, τωρα καταλαβε οτι δεν λυνει τα προβληματα?

Ανώνυμος είπε...

Εσύ τι νόμιζες ότι "ψήφιση ενός προϋπολογισμού" λύνει προβλήματα. Του έδωσαν κάποιοι που σκέφτηκαν κυρίως τους πολίτες και τον τόπο τους (και όχι τον ανύπαρκτο) μία έμμεση ευκαιρία, να τρέξει κυριολεκτικά.
Αυτός αντί να βάλει τρίτη-τετάρτη, δυόμισι μήνες τώρα, πάει με πρώτη στις 700 σ.α.λ. Πως να μπει σειρά έτσι. Ο άνθρωπος που δεν έχει ιδέα από οικονομία και οικονομικά, έχει τον εαυτό του αντιδήμαρχο και δεν ασχολείται παρά μόνο για βόλεμα του εαυτού του και της ... αντ' αυτού δικηγόρου.
Γι' αυτό μάθε τις αλήθειες από τα Σέρβια και μετά γράψε για τα προβλήματα του Δήμου.

Το Προφίλ μας