Επίκαιρα Θέματα:

Πέμπτη 4 Μαΐου 2017

Το απύθμενο θράσος του Τσοχατζόπουλου

Του Θεοδόση Μακρυγιάννη
Είναι γνωστό ότι ο Τσοχαντζόπουλος,  αυτό το όνειδος για το ΠΑΣΟΚ, καταδικάστηκε σε εικοσαετή κάθειρξη και ήταν μόνιμος κάτοικος των φυλακών Κορυδαλλού για πέντε χρόνια!!!!!
Η αρμόδια εισαγγελική λειτουργός υποστήριξε πως θα πρέπει να ανασταλεί η εκτέλεση της ποινής του πρώην υπουργού, καθώς κινδυνεύει με υπέρμετρη και ανεπανόρθωτη βλάβη η υγεία του. Όπως υποστήριξε, «ο κατηγορούμενος νοσηλεύεται στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο, ενώ η μετεγχειρητική του πορεία είναι αργή λόγω των πολλαπλών προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζει», ενώ πρόσθεσε ότι αν και η κατάσταση της καρδιάς του αντιμετωπίστηκε αποτελεσματικά ενώ είναι κρατούμενος και κανείς δεν ισχυρίζεται ότι θα ήταν άλλη η περίσταση αν ήταν ελεύθερος, ο Άκης Τσοχατζόπουλος έχει σοβαρά προβλήματα υγείας που επιδρούν το ένα πάνω στο άλλο.
Προκύπτουν σοβαρές ενδείξεις ότι επίκειται βλάβη της υγείας του λόγω και του προχωρημένου της ηλικίας του και για το λόγο αυτό πρότεινε να γίνει δεκτή η σχετική αίτησής του, εισήγηση η οποία έγινε αποδεκτή από το αρμόδιο Δικαστικό Συμβούλιο και σήμερα αποφυλακίστηκε με περιοριστικούς λόγους και αφού πρώτα,  φίλος του κατέβαλε σε μετρητά το όχι ευκαταφρόνητο ποσό των 200000 ευρώ……
Αντιπαρέρχομαι το θέμα της υγείας , το οποίο είναι σεβαστό για κάθε άνθρωπο και για τον οποιοδήποτε καταδικασθέντα και για το βαρύτερο και το πλέον ατιμωτικό αδίκημα και ο Νομοθέτης προέβλεψε την αποφυλάκισή τους για λόγους υγείας.
Εκείνο το οποίο πρέπει να σχολιασθεί  και να καταδικασθεί είναι το απύθμενο θράσος αυτού του ατόμου. Βγαίνοντας από τις φυλακές Κορυδαλλού, στήθηκε μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες για να κάνει δηλώσεις!!!! ενθυμούμενος τις παλιές δόξες και τα ύπατα αξιώματα  τα οποία κατέλαβε, δυστυχώς, χάρις στο ΠΑΣΟΚ. Στους πρώτους στους οποίους επιτέθηκε ήταν στο Γιώργο Παπανδρέου και στον Κώστα Σημίτη, τους οποίους μπορεί να τους κατηγορήσει κάποιος για ότι θέλει. Εκείνο, όμως, για το οποίο κανένας δεν μπορεί να τους κατηγορήσει είναι ότι έβαλαν το χέρι στο μέλι. Και ποιός τους κατηγορεί. Αυτός ο οποίος καταδικάστηκε με το πλέον ατιμωτικό αδίκημα. Γιατί πήρε μίζες, δηλαδή μαύρο χρήμα, από εξοπλιστικά προγράμματα του Υπουργείου Άμυνας!!!!! Αυτός ο άνθρωπος  κατηγορεί τους δύο πρώην Πρωθυπουργούς γιατί, δήθεν, με δική τους ευθύνη οδηγήθηκε σιδηροδέσμιος στις φυλακές και καταδικάστηκε από το αρμόδιο Δικαστήριο και όχι με δική του ευθύνη.  Αν ο ισχυρισμός αυτός ευσταθεί τους ανήκουν θερμά συγχαρητήρια γιατί τον οδήγησαν στη φυλακή. Ο άνθρωπος δεν έχει τσίπα επάνω του, Είχε το θράσος να κάνει δηλώσεις μπροστά στην πόρτα των φυλακών και στη συνέχεια να βγαίνει στη βεράντα του σπιτιού του και να χαιρετάει χωρίς ντροπή. Οποιοσδήποτε άλλος θα έσκυβε το κεφάλι του και θα εξαφανιζόταν από προσώπου της γής. Θα άνοιγε ένα λαγούμι να μπεί μέσα για να μην τον βλέπει κανένας.
Αυτός ο άνθρωπος πρόδωσε και κατέστρεψε μία ολόκληρη παράταξη. Πρόδωσε χωρίς αιδώ έναν κόσμο που τον χειροκροτούσε όταν εμφανιζόταν στις εξέδρες δίπλα στον Ανδρέα Παπανδρέου. Έναν κόσμο που πίστευε σε κάποιες ιδέες. Αυτός ο άνθρωπος με ιδιαίτερη θρασύτητα ισχυρίζονταν ότι εκπροσωπούσε την ……αριστερή πτέρυγα του Πασοκ Μάλιστα δεν δίστασε να γράψει και βιβλίο περί….σοσιαλισμού. ο αθεόφοβος. Οποιοσδήποτε που θα διέθετε ίχνος ηθικής θα είχε αυτοκτονήσει για τη ζημία την οποία προξένησε όχι μόνο στο ΠΑΣΟΚ αλλά στο γενικότερο πολιτικό σύστημα, το οποίο , δυστυχώς, λοιδορείται  από τους πολέμιούς του, εξ αιτίας παρόμοιων συμπεριφορών
Και σαν να μην έφταναν αυτά, συνεχίζει τις ψευδολογίες του, ισχυριζόμενος ότι θα προβεί σε… αποκαλύψεις. Αφού είχε στοιχεία γιατί δεν τα προσκόμισε στο Δικαστήριο; Υπέβαλε αίτημα στο Δικαστήριο το οποίο τον καταδίκασε στην προαναφερθείσα ατιμωτική ποινή, να προσέλθουν και να καταθέσουν τα μέλη του ΚΥΣΕΑ τα οποία αποφάσισαν τους εξοπλισμούς. Προσήλθαν και κατέθεσαν οι Βενιζέλος και Σημίτης και με τις καταθέσεις των τον έσπρωξαν βαθύτερα στη φυλακή. Μάλιστα ο Βενιζέλος τον χαρακτήρισε όνειδος του ΠΑΣΟΚ, χαρακτηρισμό τον οποίο και εγώ δανείστηκα Το ΚΥΣΕΑ πράγματι αποφάσισε τους εξοπλισμούς, αλλά δεν τον εξουσιοδότησε να εισπράξει τις μίζες του, ο προδότης του αξιώματος με τον οποίο τον τίμησε η Πολιτεία.
Το τραγικό είναι ότι απολογούνται τα μέλη του ΠΑΣΟΚ, εκτός από τα ορφανά του τα οποία στεγάστηκαν στο ΣΥΡΙΖΑ,  για την πανάθλια και εγκληματική  συμπεριφορά του κάθε Τσοχαντζόπουλου. Το ευχάριστο είναι ότι αυτός αποβλήθηκε από το πολιτικό σύστημα και θα αποτελεί παράδειγμα προς αποφυγή από τις μελλοντικές γενιές των πολιτικών

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αν ήταν μόνο ο Ακης κομμάτια να γίνει αλλά Μαντέλης, Παπαντωνίου, Τσουκάτος κ.λ.π.

Ανώνυμος είπε...

Ο Χριστός είχε δώδεκα μαθητές και ο ένας αποδείχτηκε προδότης. Με την απλή μέθοδο των τριών μπορούμε να υπολογίσουμε τους προδότες και τους κλέφτες που υπάρχουν σε όλα τα Κόμματα. Στους 12 ο ένας προδότης στα 10000 περίπου που χρησιμοποιεί κάθε Κυβέρνηση πόσοι; Έτσι πρέπει να υπολογίζουμε τους επίορκους και όχι πόσοι αποκαλύπτονται.

Το Προφίλ μας