Επίκαιρα Θέματα:

Πέμπτη 11 Μαΐου 2017

Σύλλογος Υπαλλήλων ΟΤΑ Κοζάνης: Ψήφισμα για τη λειτουργία των παιδικών σταθμών


Ο Σύλλογος Υπαλλήλων ΟΤΑ Ν. Κοζάνης,  ο Σύλλογος Δημοτικών Υπαλλήλων Ν. Κοζάνης και ο Σύλλογος Εργαζομένων Δήμου Εορδαίας, εκφράζουν την κατηγορηματική τους αντίθεση ενάντια στην πρόθεση της κυβέρνησης να εγγράφονται τα παιδιά στην ηλικία των τεσσάρων ετών ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ στα νηπιαγωγεία!
 Η κυβερνητική αυτή εξαγγελία δια στόματος του Υπουργού Παιδείας κ. Γαβρόγλου, βάζει ταφόπλακα στους παιδικούς δημοτικούς βρεφονηπιακούς σταθμούς.  Χιλιάδες γονείς ήδη οδηγούνται σε απόγνωση και χιλιάδες συνάδελφοί μας βρίσκονται μπροστά στον κίνδυνο της ανεργίας.
 Ήδη η Κεντρική ένωση Δήμων Ελλάδος αποφάσισε πως θα ζητήσει την ανάκληση αυτής της «εξαγγελίας». Μιας εξαγγελίας που αναγγέλθηκε με μηδενική διαβούλευση, καμία συμμετοχή των εργαζομένων-συναδέλφων μας στους βρεφονηπιακούς σταθμούς. Συνάδελφοι που προσφέρουν υψηλής ποιότητας παιδαγωγικά προγράμματα, είναι άρτια εκπαιδευμένοι και πτυχιούχοι –στην πλειοψηφία τους- ανωτάτων σχολών.
Ζητάμε από τις δημοτικές αρχές των δήμων Κοζάνης, Εορδαίας,  Σερβίων-Βελβεντού, Βοίου-στους οποίους ανήκουν οι δημοτικού βρεφονηπιακοί σταθμοί- να σταθούν δίπλα μας και να απαιτήσουν να ακυρωθεί αυτή η κυβερνητική εξαγγελία.
Ενωμένοι Αγωνιζόμαστε-Αποφασισμένοι Νικάμε
Οι σύλλογοι:      Σύλλογος Υπαλλήλων ΟΤΑ Ν. Κοζάνης
                             Σύλλογος Δημοτικών Υπαλλήλων Ν. Κοζάνης
                            Σύλλογος Εργαζομένων Δήμου Εορδαίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας