Επίκαιρα Θέματα:

Δευτέρα 27 Ιουνίου 2016

5ο Αντιρατσιστικό Φεστιβάλ: Βιωματικό Σεμινάριο «Ενδυναμώνοντας τους νέους για την αντιμετώπιση της ρητορικής του μίσους»

Το βιωματικό σεμινάριο επιδιώκει να φέρει σε επαφή εκπαιδευτικούς και, ευρύτερα, εμψυχωτές/τριες νέων με την καμπάνια του Συμβουλίου της Ευρώπης «No Hate Speech», αλλά και να προτείνει την εφαρμογή προγραμμάτων ενάντια στη ρητορική μίσους, με βάση το εγχειρίδιο «Σύνδεσμοι» που έχει εκδοθεί στο πλαίσιο της ίδιας καμπάνιας.
Σύμφωνα με το Συμβούλιο της Ευρώπης, η ρητορική μίσους (hate speech) καλύπτει όλες τις μορφές έκφρασης που διασπείρουν, υποκινούν, προβάλλουν ή δικαιολογούν το ρατσιστικό μίσος ή άλλες μορφές μίσους βασισμένες στην έλλειψη ανεκτικότητας.
Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί από την κ. Άννα Μπαφίτη, Κοινωνιολόγο, Γραμματέα του Συλλόγου Ελλήνων Κοινωνιολόγων, Παράρτημα Δυτικής Μακεδονίας, Υπεύθυνη του Συμβουλευτικού Σταθμού Νέων Φλώρινας, στο πλαίσιο του 5ου Αντιρατσιστικού Φεστιβάλ Κοζάνης και θα λάβει χώρα στο Βαλταδώρειο Γυμνάσιο Κοζάνης, το Σάββατο 02/07/2016 και ώρα 5.00 το απόγευμα.
Στείλτε τις συμμετοχές σας, μέχρι την Πέμπτη 30 Ιουνίου, γράφοντας το όνομα σας, την ιδιότητα σας, και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας στο λογαριασμό ηλεκτρονικού ταχυδρομείου sek.dyma@gmail.com ή εναλλακτικά επικοινωνήστε στο τηλέφωνο 6987920929.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Βρε αγραμματε αυτό που εβαλες λέει ποσοι εισηλθαν. Και ενδυναμωνει την κυκυρνηση πους διαχειριστηκε τέτοιους αριθμους. Στην ελλαδα εχουν παραμεινει 55.000 προσφυγες απο το ενα εκατομμυριο που εισήλθαν. Αυτά απο καποιον που δεν είναι και φίλος με την κυβερνηση καθως την θεωρώ ντεμεκ αριστερα

Το Προφίλ μας