Επίκαιρα Θέματα:

Τρίτη 28 Ιουνίου 2016

Δραματικές ώρες στη διοίκηση του δήμου Σερβίων – Βελβεντού: Η επιστολή-καταπέλτης των «11» κατά του δημάρχου, η ανεξαρτητοποίηση του Ζήνωνα Παπαδημητρίου και η παραίτηση του αντιδημάρχου Νίκου Τέτου (ηχητικό απόσπασμα)



Με την  ανάγνωση από τον παραιτηθέντα πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Σερβίων-Βελβεντού Ζήνωνα Παπαδημητρίου, της επιστολής-καταπέλτη των «11» (9 δημοτικών συμβούλων της συμπολίτευσης και των 2 προέδρων των Δημοτικών Κοινοτήτων Σερβίων και Βελβεντού), που απευθύνονταν προς τον δήμαρχο Σερβίων Βελβεντού Αθανάσιο Κοσματόπουλο, και ο οποίος είχε αποχωρήσει λίγο νωρίτερα από την αίθουσα, έκλεισε η προσχηματική συνεδρίαση της Δευτέρας 27 Ιουνίου 2016, χωρίς καν να αρχίσει, με την αιτιολογία ότι δεν είχαν εγγραφεί εισηγητές στα θέματα της ημερήσιας διάταξης. Η αναβληθείσα συνεδρίαση ορίστηκε να γίνει την ίδια ώρα την ερχόμενη Πέμπτη 29/6, με την προσθήκη για εκλογή νέου προέδρου Δημοτικού Συμβουλίου.
Τα γνωστά δραματικά γεγονότα των τελευταίων ημερών για το δήμο Σερβίων-Βελβεντού (επιστολή των «11», ασύλληπτα θλιβερές δηλώσεις του δημάρχου στα ΜΜΕ κατά των συμβούλων του), συζητήθηκαν, παρουσία πλείστων δημοτών και εκπροσώπων  του τύπου, στην άτυπη προ ημερήσιας διάταξης διαδικασία, που επιβεβαίωσαν το τραγικό αδιέξοδο που έχει περιέλθει διοικητικά ο Δήμος Σερβίων-Βελβεντού, που διερωτώμαι αν μπορεί να υπάρξει πιθανότητα
επαναπροσέγγισης (θα πει κάποιος ότι, στην πολιτική και κατ΄ επέκταση στην αυτοδιοίκηση, όλα γίνονται).
Στα νεότερα προστέθηκαν, η αίτηση ανεξαρτητοποίησης από τον συνδυασμό «Δύναμη Ευθύνης»  του Ζήνωνα Παπαδημητρίου και η παραίτηση του από τη θέση του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου, και η δήλωση του Νίκου Τέτου ότι «αύριο το πρωί» (σήμερα) θα υποβάλει την
παραίτησή του από τη θέση του αντιδημάρχου. Δεν έλειψαν και κάποιες συγκαταβατικές φωνές, που περισσότερο έμοιαζαν με ευχολόγια, ενώ ο δήμαρχος είπε ότι τα προβλήματα του δήμου τα λύνει αυτός και ότι κάποιοι «όταν φτάσουν στο τέλος της διαδρομής, τότε βγάζουν τα εσώψυχά τους». Αυτό που επισημάνθηκε από την αντιπολίτευση (Κωνσταντόπουλος, Λαζαριώτης) και μάλλον πέρασε απαρατήρητο, είναι η διαπίστωση
ότι η έλλειψη βεβαίωσης οφειλών δημοτών και άρα μη είσπραξης, θα οδηγήσει στη αδυναμία σύνταξης ισοσκελισμένου προϋπολογισμού 2017, με συνέπεια ο δήμος να οδηγηθεί στην επιτροπεία και σε «μνημόνιο»  από το Οικονομικό Παρατηρητήριο.
Η απίστευτη επιστολή-καταπέλτης των «11» (9 δημοτικοί σύμβουλοι της συμπολίτευσης, οι, Τέτος Νικόλαος, Ζορμπάς Μίλτος,
Παπαδημητρίου Ζήνων, Παπαστέργιος Θωμάς, Κουκάλης Δημήτριος, Χαραλαμπίδης Ευάγγελος, Παπαδόπουλος Μιχάλης, Κοσμάς Δημήτριος, Μαλιούρα Παναγιώτα και οι 2 πρόεδροι των Δημοτικών Κοινοτήτων Σερβίων Θύμνιος Ιωάννης και Βελβεντού Πιτσιάβας Δημήτριος), προς τον δήμαρχο Σερβίων-Βελβεντού Αθανάσιο Κοσματόπουλο, έχει ως παρακάτω (οπτικοποιημένο ΒΙΝΤΕΟ και κείμενο):
  «Περάσανε σχεδόν 2 χρόνια και ο Συνδυασμός δεν έχει βρει ακόμη το ρυθμό βάδισης και σταθεροποίησης της πορείας προς κάτι καλλίτερο, για την αλλαγή που υποσχεθήκαμε στους δημότες. Παρ’ όλο που οι πιο πολλοί από εμάς αφιερώνουμε και διαθέτουμε πάρα πολύ χρόνο για τις υποθέσεις του Δήμου.
Την ευθύνη την έχουμε όλοι μας, αλλά μεγαλύτερη φέρουμε όσοι από εμάς είμαστε εκλεγμένοι, ή ορισμένοι σε κάποια θέση ασκώντας διοίκηση, δηλαδή σχεδόν όλοι. Φέρουμε ακόμη ευθύνη γιατί, συμβιβαζόμαστε και δεν αντιδρούμε, σε λόγια, σε πράξεις , σε έργα, που σχεδόν όλοι μας τα γνωρίζουμε, τα συζητάμε μεταξύ μας και δήθεν για το καλό και την ενότητα του συνδυασμού και του τόπου, τα κουκουλώνουμε, τα καταπίνουμε και σιωπάμε.
Την μεγαλύτερη και πρώτα από όλα και όλους, ευθύνη για την επικρατούσα κατάσταση στον Δήμο, την φέρει ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ.
1ον) Γιατί με την ανυπαρξία του, την μη έγκυρη προσέλευση και την μη καθημερινή παρουσία στο Δήμο, δίνει δικαιώματα σχολιασμών και χλευασμών στους Δημότες, στους δε υπάλληλους στους οποίους προΐσταται ασυδοσία και μπαχαλοποίηση.
2ον) Γιατί με την κοροϊδία, την ψευτιά, τις ανεκπλήρωτες υποσχέσεις και λέγοντας σε όλα ΝΑΙ και ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ να γίνει, δημιουργεί μεγάλα προβλήματα, στους αιρετούς, τις υπηρεσίες και κατ΄ επέκταση στους πολίτες.
3ον) Γιατί με το διαίρει και βασίλευε που εφαρμόζει, έχει κάνει τον συνδυασμό, που θα έπρεπε να είναι μια ενότητα, μια Γροθιά, μια ομάδα, περισσότερες ομάδες από ότι οι μονάδες που τον απαρτίζουν. Άλλα λέει στον έναν, άλλα λέει στον άλλο, κατηγορεί τον πρώτο στο δεύτερο, τον δεύτερο στον τρίτο και πάει λέγοντας η κατάσταση και η συκοφαντία. Αποτέλεσμα να μην έχουμε εμπιστοσύνη ο ένας τον άλλο και να υπάρχει καχυποψία μεταξύ μας και να επιπλέει πάντα γιατί υπάρχει η αμφιβολία.
4ον) Γιατί έχει φέρει το δήμο σε αδιέξοδο με την αθυροστομία του και τα λεγόμενά του, σε τηλεοπτικά πάνελ, σε ραδιόφωνα, ακόμη και σε αιρετά συμβούλια οργάνων, υποτιμώντας και βρίζοντας ανθρώπους που λογίζονται και είναι συνεργάτες και συνάδελφοι άλλου βαθμού αυτοδιοίκησης, ή ακόμα και κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι.
5ον) Γιατί με τα λεγόμενα στα καφενεία και στις διάφορες παρέες όπου βρεθεί, αναφέρει ότι δεν έχει μπάγκο, δεν έχει ομάδα, όλη η δουλειά βγαίνει από αυτόν, τα πάντα προβλέπει και δίνει λύση αυτός και χωρίς αυτόν δεν προχωρεί τίποτα. Και όλοι θα τον παρακαλούμε και θα τον κάνουμε πίπες.
6ον) Γιατί με το άδειασμα των αιρετών για χάρη και υπέρ συγκεκριμένων υπαλλήλων, δημιουργεί ένα κλίμα υποτίμησης και μη σεβασμού των υπαλλήλων απέναντι στους αιρετούς.
7ον) Γιατί Δήμος σημαίνει και ουσιαστική ενασχόληση με τα καθημερινά λειτουργικά προβλήματα των Υπηρεσιών και των Δημοτών και ουσιαστικό συντονισμό των Υπηρεσιών προς όφελος των πολιτών.
Αυτά και άλλα, όπως εντολές να εξυπηρετηθούν κάποιοι που γνωρίζει πολύ καλά ότι είναι αδύνατο να γίνει, αλλά για να αποφύγει την ευθύνη στο πρόβλημα που ο ίδιος ίσως δημιούργησε, μεταβιβάζει το πρόβλημα σε μας που πολλές φορές δεν ξέρουμε καν το γεγονός και μένουμε με το στόμα ανοιχτό και άλλα που όλοι τα ξέρετε και δεν περιγράφονται.
Οι παρακάτω υπογράφοντες, βλέποντας ότι η κατάσταση αυτή δεν μπορεί να συνεχιστεί, πήραμε πρωτοβουλία και συντάξαμε αυτό το κείμενο απαιτώντας από τον Δήμαρχο και από κάθε άλλον που ασκεί εξουσία, καθώς και από όλους εμάς, να τηρούμε, να σεβόμαστε και να εφαρμόζουμε τα παρακάτω, για την σωτηρία του συνδυασμού και κατ’ επέκταση του Δήμου.
Ανώτατο όργανο του συνδυασμού είναι η ολομέλειά του.
1ον) Ενέργειες που δεν έχουν την έγκριση της πλειοψηφίας της ολομέλειας να μην γίνονται εκτελεστέες από κανέναν.
2ον) Οποιαδήποτε δέσμευση πίστωσης η οποία αφορά την ανάθεση μελέτης, ανάθεση εργασίας, προμήθειας, έργου, να έχει την έγκριση της ολομέλειας.
3ον) Κατανομή πιστώσεων και εντολές πληρωμών υστέρα από έγκριση της ολομέλειας. 4ον) Κατανομές προγραμμάτων και προτάσεις ένταξης με έγκριση της ολομέλειας.
5ον) Ενημέρωση αναλυτική της ολομέλειας για όλα τα θέματα που προκύπτουν στο Δήμο από κάθε αρμόδιο που χειρίζεται το κάθε θέμα, καθώς και για τροποποιήσεις και παραλαβές μελετών.
6ον) Ο σχεδιασμός τοπικών θεμάτων να έχουν πρώτα την έγκριση του τοπικού συμβουλίου εφ’ όσον ανήκει στην παράταξη και μετά των δημοτικών συμβούλων που προέρχονται από την περιοχή.
7ον) Θέματα δημοτικού Συμβουλίου να έρχονται από όλους και να συζητιούνται στην ολομέλεια και να γίνεται ξεκάθαρο στην προσυνεδρίαση τι θα στηρίξει (ψηφίσει) ο καθένας μας.
8ον) Να λειτουργήσουν άμεσα και να μην υπολειτουργούν όλα τα όργανα και οι επιτροπές του Δήμου. (Εκτελεστική επιτροπή, επιτροπή ποιότητας Ζωής, Συμβούλιο νεολαίας , Επιτροπή διαβούλευσης.)
9ον) Πρόεδροι των τοπικών να συντονίζουν εργάτες και εργασίες σε κάθε τοπική κοινότητα.
10ον) Θέματα προσωπικού (τοποθετήσεις, αλλαγές) θα γίνονται προτάσεις, θα συζητιούνται και θα αποφασίζει η ολομέλεια έχοντας και την συνολική ευθύνη.
11ον) Η ολομέλεια του συνδυασμού θα συνέρχεται τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα, (ημέρα Τρίτη) για συντονισμό, ενημέρωση, έλεγχο, προγραμματισμό και αποφάσεις. Οι αποφάσεις θα παίρνονται κατά πλειοψηφία με το 50+1 των παρόντων και ουδεμία μεταβολή ή αλλαγή θα γίνεται από κανέναν.
Δήμαρχε όπως προείπαμε φέρεις την μεγαλύτερη ευθύνη για την λειτουργία του Δήμου, θα προσπαθήσουμε όλοι μαζί να καλύψουμε τα κενά και τις αδυναμίες που υπάρχουν. Αλλά για να γίνει αυτό πρέπει και εσύ να αλλάξεις νοοτροπία, συμπεριφορά και συνήθειες, ή ακόμη και το DNA σου όπως λες και εσύ. α) Θα βρίσκεσαι περισσότερες παραγωγικές εργάσιμες ώρες στο Δήμο, (ή παπάς, παπάς ή ζευγάς, ζευγάς) συνεργαζόμενος με όλους τους υπαλλήλους και τους αιρετούς. β) Θα σταματήσεις να δίνεις ανεκπλήρωτες υποσχέσεις και να λες σε όλους ΝΑΙ και ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ. Άλλωστε οικονομικά δεν μας παίρνει να φτιάξουμε κάποια πράγματα. γ) Θα σταματήσεις το διαίρει και βασίλευε, σπέρνοντας την καχυποψία και την αμφιβολία μεταξύ μας και να φροντίσεις να επανέλθει η εμπιστοσύνη μεταξύ των συμβούλων. Αν υπάρχει δυσλειτουργία με κάποιον Σύμβουλο, θα το συζητάς πρώτα μαζί του για διευκρινίσεις. δ) Με την αθυροστομία σου και τα λεγόμενά σου, σε τηλεοπτικά πάνελ, σε ραδιόφωνα, ακόμη και σε συμβούλια αιρετών οργάνων, έχεις φέρει σε αδιέξοδο το Δήμο, υποτιμώντας και βρίζοντας ανθρώπους που λογίζονται και είναι συνεργάτες εκ της θέσεώς τους και εν τέλει συνάδελφοι άλλου βαθμού Αυτοδιοίκησης. Για να σταματήσει το συντομότερο η προβληματική συνεργασία Δήμου και Περιφέρειας ή ακόμα και εκπροσώπων στο Ελληνικό Κοινοβούλιο. Δεν θέλουμε να φιμώσουμε κανέναν, ούτε να επιβάλουμε λογοκρισία σε κανέναν αλλά ο δήμαρχος πρέπει να εκφράζει και να προβάλει τις θέσεις και απόψεις του δημοτικού συμβουλίου και όχι τις προσωπικές του. Αυτές πρέπει να διευκρινίζεις εκ των προτέρων όταν τις εκφράζεις Δημόσια. Γι’ αυτό Δήμαρχε προσέχουμε τι λέμε και πως εκφραζόμαστε στα μέσα ενημέρωσης, τα οποία δεν είναι καφενείο ή ταβέρνα. ε) Όταν επισκέπτεσαι επίσημα ένα χωριό πρέπει να ενημερώνεις τον πρόεδρο της τοπικής ή δημοτικής Κοινότητας, ειδικά όταν ανήκει στο συνδυασμό μας, ενώ καλό είναι να γνωρίζουν και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι που κατάγονται από την συγκεκριμένη Κοινότητα. στ) Επίσης δήμαρχε πρέπει άμεσα να σταματήσεις το άδειασμα των αιρετών μπροστά στους υπαλλήλους, καθώς και στα καφενεία και στις παρέες, γεγονός που δημιουργεί υποψίες για τους συνεργάτες σου και εν τέλει εμμέσως και προς το πρόσωπό σου. ζ) Όσον αφορά τους ειδικούς συνεργάτες (συμβούλους) του δημάρχου να σταματήσει η συνεχής ανάμιξή τους, στην λειτουργία του Δήμου και στην λήψη πολιτικών εν τέλει αποφάσεων, και να επικεντρωθούνε στα καθήκοντα για τα οποία προσλήφθηκαν, από αύριο κιόλας .
Δήμαρχε εκλέχτηκες με ένα συνδυασμό τον οποίο οφείλεις να ρωτάς και να ενημερώνεσαι για τις δράσεις του και τις απόψεις του και να εφαρμόζεις τις αποφάσεις του, οι οποίες όταν απαιτείται, θα λαμβάνουν έγκριση και από το Δημοτικό Συμβούλιο. Εσύ το μόνο που κάνεις είναι να προβάλεις τον εαυτό σου αναφέροντας το «εγώ», να μιλάς για τον εαυτό σου, τις επιτυχίες σου και να παίρνεις αποφάσεις μόνος σου, γράφοντας μας όλους αρκετές φορές κανονικότατα. Αυτό δεν μπορεί να συνεχιστεί άλλο. Πρέπει άμεσα να σταματήσει. Διαφορετικά θα μας έχεις όλους απέναντι σου, στον ίδιο συνδυασμό.
ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ (με σειρά εκλογής)                                     
- Τέτος Νικόλαος     
- Ζορμπάς Μιλτιάδης                             
- Παπαδημητρίου Ζήνων    
- Παπαστέργιος Θωμάς 
- Κουκάλης Δημήτριος 
- Χαραλαμπίδης Ευάγγελος
- Παπαδόπουλος Μιχάλης    
- Κοσμάς Δημήτριος
- Μαλιούρα Παναγιώτα
ΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ
- Σερβίων, Θύμνιος Ιωάννης
- Βελβεντού, Πιτσιάβας Δημήτριος»

Γ.Μ./mikrovalto.gr

11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ai-vres γαμιέστε και σεις και ότι πρεσβεύεται

ai-vreS είπε...

Τουλάχιστον ξέρουμε ορθογραφία ...
Ό,τι μπορεί κάνει κανείς, 2.26.
Εμείς μπορούμε, και το κάνουμε. Εσύ δεν μπορείς και μιλάς γι' αυτό. Έτσι είναι αυτά...

Ανώνυμος είπε...

Re Zino giati den gyrnas sto suinafi mas? Taxa kommounistis kai pas kai stirizeis toys deksious kai toys akrodeksious se oles tis ekloges. Ti perimeneis tora apo mas na se stiriksoume? Den mas rotises pote ti na kaneis. Opou evlepes karekla ntoygrou mesa. Imarton diladi.
Enas proin sintrofos sou.

Ανώνυμος είπε...

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΜΕ ΑΓΩΝΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΑΓΓΕΛΜΑ ΤΣΙΤΣΙΟΚΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ;

Ανώνυμος είπε...

ΤΟΝ ΕΣΤΕΙΛΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟς ΣΤΟ ΚΑΤΑΦΥΓΙ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΓΕΙΩΣΕΙ

Ανώνυμος είπε...

aivreS Θα σου έλεγα να γνωριστούμε από κοντά για να σου πω για την ορθογραφία σου την ορθή αλλά κρύβεστε. Κλείσε μου ραντεβού όπου θέλεις να έρθω εγώ να σε βρω και να συζητήσουμε από κοντά για το τη συμβαίνει.

Ανώνυμος είπε...

Ο ΔΗΜΟΣ ΕΙΝΑΙ (Ν.Π.Δ.Δ.) ΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΡΑΤΙΚΗ ΟΝΤΌΤΗΤΑ ΜΕ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΥΤΟΤΕΛΕΙΑ ΑΠΟΤΕΛΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ( ΠΡΩΤΟ) ΒΑΘΜΟ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΓΙΑΤΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΤΗΝ ΕΚΦΡΑΣΗ ΤΗΣ ΛΑΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΔΡΑΖΕΤΑΙ Η ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ (ΚΡΑΤΕΙΝ ΤΩ ΔΗΜΟ) Ο ΟΠΟΙΟΣ ΣΥΝΙΣΤΑ ΤΟΝ ''ΘΕΜΕΛΙΩΔΕΣΤΕΡΟ'' ΘΕΣΜΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ ΚΑΙ ΒΟΥΛΗΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΔΙΑΣΦΑΛΙΖΟΝΤΑΣ ΩΣ ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ ΤΑ ΚΟΙΝΑ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥΣ.
ΣΥΝΤΑΓΜΑ (ΑΡΘΡΑ 1,2,28&1 ΚΑΙ 102) ΝΟΜΟΣ 1850/1989(ΦΕΚ144Α΄) ΝΟΜΟΣ 3852/2010 ''ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ''.

Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΒΑΘΜΟ

ΚΑΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ Ν.Π.Δ.Δ. ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΕΝΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟ ΟΡΓΑΝΟ (ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ -ΕΞΟΥΣΙΑ) ΟΠΩΣ ΕΝΑ Δ.Σ.ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΙ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΚΑΙ Η ΒΟΥΛΗ ΝΑ ΤΙΣ ΝΟΜΟΘΕΤΕΙ ΚΑΙ ΜΟΝΟ.
ΤΩΡΑ ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΜΑΣ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΧΩΡΙΣ ΕΜΑΣ ΝΟΜΟΘΕΤΩΝΤΑΣ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΝΟΝΤΑΣ ΕΜΑΣ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΑΠΟ ΚΥΡΙΑΡΧΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΟΝΤΑΙ ΩΣ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΙ ΥΠΗΚΟΟΙ ΥΠΑΚΟΥΟΙ ΔΟΥΛΟΙ ΤΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΜΑΣ ΕΚΤΕΛΟΝΤΑΣ ΚΑΤΑ ΓΡΑΜΜΑ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ.
ΩΣ ΠΟΤΕ ΡΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΤΟ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΜΒΑΊΝΕΙ ΑΥΤΟ??
ΩΣ ΠΟΤΕ??
ΤΟ ΔΗΜΟ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗΣΕΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕΣΟ ΤΗΣ ΚΟΜΜΑΤΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΜΕΓΙΣΤΟΣ ΘΕΣΜΟΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΣΥΣΤΗΜΑ.

ΚΑΝΕ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΤΟΠΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΝΟΜΙΚΗΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗΣ ΤΩΝ ΚΥΡΙΑΡΧΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΙΘΑΓΕΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΜΕ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΥΤΟΤΕΛΕΙΑ ΒΑΣΙΣΜΕΝΟ ΣΕ ΕΝΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΤΑΝΕ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΕΠΑΝΩ ΣΕ 33 ΕΛΛΑΝΙΑ ΑΞΙΑΚΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ
ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΣΥΝΔΗΜΟΤΕΣ ΣΟΥ ΠΑΡΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ (ΔΥΝΑΜΗ) ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΟΥ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΧΕΡΙΑ ΧΩΡΙΣ ΚΟΜΜΑΤΑ ΔΟΓΜΑΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΣΚΗΣΕ ΤΑ ΚΥΡΙΑΡΧΙΚΑ ΣΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΩΣ ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΩΣ ΔΟΥΛΟΣ !!!
ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑΤΡΕ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΗ ΕΣΤΙ ΒΕΛΒΕΝΟΣ.ΒΓΗΚΕ ΚΑΙ Ο ΠΙΤΣΙΑΒΑΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΤΑ ΒΕΛΒΕΝΑ ΚΑΣΜΙΕΡΙΑ ΑΝΤΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΟ ΛΟΓΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΧΩΡΙΑΝΟΥΣ ΤΟΥ.ΓΙΑ ΟΛΑ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΦΤΑΙΕΙ? ΚΑΤΙ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ.ΔΗΜΑΡΧΕ ΑΠΑΙΤΗΣΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΩΝ 5 ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΕ ΤΟ ΔΗΜΟ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ.

Ανώνυμος είπε...

2.23 xaxaxaxaxaxa...kalo

Ανώνυμος είπε...

Έμπλεξαν τις πίτες με τις πίπες. Ουυυυ ξεδιάντροποι.

Ανώνυμος είπε...

Το σχέδιο λεει ξεφτιλίζουμε τον Κοσματοπουλο και φέρνουμε τον Αντί να μας σώσει.

Το Προφίλ μας