Επίκαιρα Θέματα:

Τρίτη 6 Ιανουαρίου 2015

Δήμαρχος Σερβίων – Βελβεντού Θαν. Κοσματόπουλος μετά την τελετή των Θεοφανείων: "Ο Δημότης πρώτον θα ζήσει, δεύτερον θα χορτάσει ψωμί και τρίτον θα περάσει καλά"! Δείτε το βίντεο

Με ιδιαίτερη θρησκευτική λαμπρότητα εορτάστηκε η ημέρα των Θεοφανείων στο Δήμο Σερβίων – Βελβεντού. Ξεχωριστό χρώμα είχε ο Καθαγιασμός των Υδάτων στη λίμνη Πολυφύτο(όρμος Νεράιδας) όπου πλήθος πιστών παρακολούθησε την τελετή στην οποία χοροστάτησε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Σερβίων & Κοζάνης κ. Παύλος παρουσία του Δημάρχου Σερβίων – Βελβεντού Αθανάσιου Κοσματόπουλου, των Αντιπεριφερειαρχών Δυτικής Μακεδονίας



Σχόλιο ai-vreS: ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ .... δεν υπάρχουν λόγια ... 



Φώτη Κεχαγιά και Σταύρου Γιαννακίδη, του Δημάρχου Κοζάνης Λευτέρη Ιωαννίδη, των Αντιδημάρχων Σερβίων – Βελβεντού Νίκου Τέτου, Φώτη Ζυγούρη, Σταύρου Παπαδόπουλου, Ευθύμιου Δισερή, του Γενικού Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή Δυτ. Μακεδονίας Γιώργου Καραϊτση, του Περιφερειακού Διοικητή Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Σεραφείμ Αθανασίου, Περιφερειακών και Δημοτικών Συμβούλων, Προέδρων και μελών Τοπικών Συμβουλίων. Μέλη της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων Ν. Κοζάνης, απλοί πολίτες – πιστοί καθώς και μία κοπέλα βούτηξαν στα νερά της λίμνης Πολυφύτου με τον Παντελή Σερετιδή να ανασύρει πρώτος τον Τίμιο Σταυρό. Στον  συμβολισμό της ημέρας των Θεοφανείων αναφέρθηκε ο Δήμαρχος Σερβίων – Βελβεντού Αθανάσιος Κοσματόπουλος υπογραμμίζοντας παράλληλα τις δυνατότητες που προσφέρει για αναπτυξιακές παρεμβάσεις η ευρύτερη περιοχή της λίμνης Πολυφύτου.    












Στο βίντεο μιλούν:
Σεβασμιότατος Μητροπολίτηw Σερβίων & Κοζάνης κ. Παύλος
Δημάρχος Σερβίων – Βελβεντού κ. Αθανάσιος Κοσματόπουλος
Αντιπεριφερειάρχης Δυτ. Μακεδονίας κ. Φώτης Κεχαγιάς
Δημάρχος Κοζάνης Λευτέρης Ιωαννίδης
Παντελής Σερετιδής κολυμβητής
 

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δήμαρχε σας μάθαμε πολύ γρήγορα
από πατάτες τίποτα άλλο.
άσε τα μεγάλα σχέδια και διοίκησε τον Δήμο, βάλε τάξη, μάζεψε τα αυτοκίνητα

Ανώνυμος είπε...

βρε βρε ο Κοσματόπουλος ανακάλυψε ότι έρχονται τα δύσκολα.
ρε συ τελειωνει το εξάμηνο και μια νεα θέση εργασίας δεν ειδαμε ακομα.
θα ζήσουμε ρε και θα χορτασουμε ψωμί.
τα κοματια φάτε τα εσείς ρε κουτά.

Ανώνυμος είπε...

Το τζιπ του Δήμου το τράκαρε ο Δήμαρχος αφού είχε πιει και γω δεν ξέρω τι και έπεσε απάνω στον Γκαραβέλα. Το τζιπ είναι για επισκευή σε γνωστό συνεργείο. Τη ζημιά θα την πληρώσουμε εμείς οι μακάκες όπως είπε ο Αντιδήμαρχος. Έτσι μια μια θα βγαίνουν οι χερονομίες τους.

Ανώνυμος είπε...

Πριν λίγες βδομάδες περίμεναν τον Κοσματόπουλο οι βελβενοί στο συνεταιρισμό και ο Ζήνος τον δικιολογησε ότι ειχε δουλειά στη Φλώρινα αλλά ο Κοσματόπουλος τα έπινε στο Ανάκτορο στο Βαθύλακο. Τώρα βάρεσε το τζιπ πιωμένος. Να γελάσει ο καθε πικραμένος.

Ανώνυμος είπε...

ante vre ypervolikoi.hpie kai 20 pothrakia parapanw o an8rwpos kai to kanate k 8ema.pi8ikoi,e pi8ikoi!

Ανώνυμος είπε...

Το κακό με τα αυτοκίνητα του Δήμου πάρα έγινε, οι προκλήσεις είναι καθημερινές και μάλιστα το καζάνι βράζει, ήδη μαθαίνω πως βγαίνουν φωτογραφίες για σταλούν στην αποκεντρωμενη, αφού ο Δήμαρχος δεν μπορεί να βάλει τάξη.
Αν δεν μπορούν να συντηρούν τα δικά τους φαντασθείτε τι γίνεται.

Ανώνυμος είπε...

θα μας χορτάσει ψωμι γιατί ειμαστε νηστικοι και θα περναμε καλα εμεις και αυτοί καλύτερα αντε ρε δεν ντρεπόμαστε λιγακι !!

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΖΩΝΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΕΡΒΙΩΝ-ΒΕΛΒΕΝΔΟΥ ΚΑΙ ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΩ ΟΤΙ ΟΠΟΤΕ ΠΕΡΝΑΩ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΥΒΟΥΚΛΙΑ ΜΕΣΗΜΕΡΗ ΒΡΑΔΥ ΒΛ¨ΕΠΩ ΕΞΩ ΑΠΟ ΕΝ Α ΣΠΙΤΙ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΖΙΠ Ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΒΛΕΠΗ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΑΝΤΙΚΤΗΠΟ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΑΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΙΑΤΙΚΟ ΔΕΝΤΡΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤ ΣΠΙΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ . ΚΥΡΙΕ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΣΕ ΛΙΓΟ ΜΕ ΤΑ ΚΑΜΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΟΥ ,ΕΧΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΔΙΠΛΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΤΥΣΟΥΝ ΝΤΡΕΠΟΝΤΕ ΣΤΟ ΒΑΘΥΛΑΚΟ

Ανώνυμος είπε...

Και το τζιπ είναι του Βελβενδού εκεί να δεις πλάκα οι προκομένοι ολοι,.

Το Προφίλ μας