Επίκαιρα Θέματα:

Παρασκευή 30 Ιανουαρίου 2015

Κινηματογραφική βραδιά & Συναυλία έντεχνης λαϊκής μουσικής στην Παναγία Φανερωμένη

Συνεχίζονται το Σαββατοκύριακο οι παράλληλες εκδηλώσεις στον Ιερό Ναό της Παναγίας Φανερωμένης Κοζάνης με την ευκαιρία της  1ης  Έκθεσης  Βιβλίου  που συνεχίζεται έως τις 8 Φεβρουαρίου 2015 στην Αίθουσα του Ναού.
Για το Σάββατο 31 Ιανουαρίου το πρόγραμμα των εκδηλώσεων περιλαμβάνει:
Α) στις 11.00 π.μ. παιδικές δημιουργίες (για τους μικρούς μας φίλους),
Β) στις 7.00 μ.μ. θα γίνει προβολή της ταινίας «Το Κύμα» («Die Velle») του Γερμανού Ντένις Γκάνσελ και θα ακολουθήσει συζήτηση με θέμα «Ολοκληρωτική Ιδεολογία και Εκπαίδευση», με τον εκπαιδευτικό - υποψήφιο δρ. Θεολογίας κ. Παναγιώτη Βολάκη και τη δικηγόρο - δρ. Πολιτικών Επιστημών κ. Φωτεινή Καγιόγλου.
Την Κυριακή 1 Φεβρουαρίου, στις 8.00 μ.μ., θα πραγματοποιηθεί Συναυλία έντεχνης λαϊκής μουσικής με τους μουσικούς: Ορτουλίδη Απόστολο (φωνή), Παντέλογλου Νίκο (μπουζούκι), Καζαντζίδη Μανώλη (κιθάρα) και Γεωργιάδη Παναγιώτη (πλήκτρα).
Η Έκθεση Βιβλίου, που διοργανώνεται στα πλαίσια του ποιμαντικού προγράμματος του Ναού «Αύρα Λεπτή», περιλαμβάνει βιβλία των εκδόσεων Εν πλώ, Δόμος, Ακρίτας, Ιεράς Μονής Βατοπαιδίου και του ιερομονάχου Γρηγορίου, το περιεχόμενο των οποίων είναι χριστιανικό, θεολογικό, λογοτεχνικό και φιλοσοφικό. Υπάρχουν, επίσης, και παιδικά βιβλία.
Η Έκθεση θα διαρκέσει έως την Κυριακή 8 Φεβρουαρίου και λειτουργεί καθημερινά κατά τις ώρες: 9.30 π.μ. - 1.00 μ.μ. και 5.00 μ.μ. - 9.00 μ.μ.. στην Αίθουσα του Ναού.
Επίσης, θα πραγματοποιηθούν την ερχόμενη εβδομάδα οι εξής εκδηλώσεις:
·         Τετάρτη 4 Φεβρουαρίου, 7.00 μ.μ.:
Ομιλία με θέμα «Περί βιβλίων και άλλων δαιμονίων», από τον εκδότη -διευθυντή του περιοδικού Παρέμβαση και συγγραφέα κ. Βασίλειο Π. Καραγιάννη.
·         Σάββατο 7 Φεβρουαρίου, 7.00 μ.μ.:
Ποιητική βραδιά. «Και πνεύμα Θεού επεφέρετο επάνω των λέξεων…». Ο Θεός και ο άνθρωπος στη μεταπολεμική ποίηση. Με τον κ. Μάριο -Κυπαρίσση Μώρο, φοιτητή Φιλολογίας.
·         Κυριακή 8 Φεβρουαρίου, 7.00 μ.μ.:
Ομιλία με θέμα «Η αλήθεια των παραμυθιών» από τον Πρωτοπρεσβύτερο Σπυρίδωνα Βασιλάκο.


Από τον Ιερό Ναό

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας