Επίκαιρα Θέματα:

Πέμπτη 29 Ιανουαρίου 2015

Λύνονται τα προβλήματα λειτουργίας της Μαιευτικής- Γυναικολογικής Κλινικής του Μαμάτσειου Νοσοκομείου Κοζάνης και της Παθολογικής Κλινικής του Μποδοσάκειου Νοσοκομείου Πτολεμαίδας

Λύθηκε το θέμα των εφημεριών της Μαιευτικής Γυναικολογικής Κλινικής του Μαμάτσειου Νοσοκομείου Κοζάνης, μετά την άψογη συνεργασία που υπήρξε μεταξύ Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, διοίκησης του νοσοκομείου και Ιατρικού Συλλόγου Κοζάνης.
Απο 1 Φεβρουαρίου 2015 όλες οι εφημερίες και τα εξωτερικά ιατρεία της Κλινικής θα λειτουργούν σε 24ωρη βάση όλες τις ημέρες της εβδομάδας, δίνοντας λύση σε ένα χρονίζον πρόβλημα με τη συνεργασία ιδιωτών γιατρών.
Επίσης, άμεσα αντιμετωπίστηκε το πρόβλημα που ανέκυψε με την Παθολογική Κλινική του Μποδοσάκειου Νοσοκομείου. Ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας, σε συνεργασία με το θεματικό αντιπεριφερειάρχη και σε συνεννόηση με το διοικητή της 3ης ΥΠΕ, το διοικητή και τα όργανα της ιατρικής υπηρεσίας του Μποδοσάκειου, με στόχο την πλήρη στελέχωση της Παθολογικής και την εύρυθμη λειτουργία του συνόλου των υπηρεσιών του Νοσοκομείου, προχώρησαν στην λύση της κάλυψης των αναγκών με τη συνδρομή νοσοκομειακών γιατρών.
Η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας ανταποκρίθηκε άμεσα στα ζητήματα της λειτουργίας των κλινικών, δίνοντας προτεραιότητα στην υγεία των πολιτών. Πάγια θέση είναι οι αρμοδιότητες του τομέα υγείας να περιέλθουν στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας. 





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας