Επίκαιρα Θέματα:

Πέμπτη 29 Ιανουαρίου 2015

Ευχαριστήριο Μήνυμα του Στάθη Κωνσταντινίδη

Το αποτέλεσμα των εκλογών είναι αναμφισβήτητα σεβαστό από όλους μας. Εύχομαι στη νέα κυβέρνηση να καταφέρει να ανταποκριθεί στις προσδοκίες των πολιτών που την εμπιστεύθηκαν, χωρίς όμως να θέσει σε κίνδυνο τη σταθερότητα και την ασφάλεια της χώρας.  
Εύχομαι στους εκλεγέντες βουλευτές της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας και ειδικότερα της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης κάθε επιτυχία. Τους ζητώ να μην εγκλωβιστούν σε μικροκομματικές σκοπιμότητες και ιδεολογικές αγκυλώσεις, αλλά να συνεργαστούν για το καλό του τόπου.
Να ιεραρχήσουν τις προτεραιότητες της περιοχής μας και να διεκδικήσουν την επίλυση των σημαντικών προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι συμπολίτες μας. Στην κατεύθυνση αυτή θα μας βρουν όλους συμμάχους.
Από τους ανθρώπους που υπερασπίστηκαν την υποψηφιότητά μου ζητώ συγνώμη που δεν θωράκισα τον ανιδιοτελή και έντιμο αγώνα μας στο μέτρο που επιβάλλουν τα εκλογικά ήθη.
Για τους πολίτες που με εμπιστεύτηκαν ό,τι και να πω είναι λίγο. Την αγάπη και εμπιστοσύνη που εισέπραξα κατά την προεκλογική αναμέτρηση, μπορώ να ανταποδώσω μόνο παραμένοντας συνεπής στα όσα δεσμεύθηκα απέναντί τους, με δουλειά και ειλικρίνεια. Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας