Επίκαιρα Θέματα:

Δευτέρα 26 Ιανουαρίου 2015

Σε δημοπρασία η εκμίσθωση των κυλικείων των ΚΑΠΗ του Δήμου Σερβίων – Βελβεντού

Για τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου 2015 και ώρα 11:00πμ ορίστηκε η δημοπρασία για την εκμίσθωση των κυλικείων των ΚΑΠΗ του Δήμου Σερβίων – Βελβεντού.
Η σχετική Περίληψη Διακήρυξης Δημοπρασίας έχει ως παρακάτω:
«Ο πρόεδρος του ΝΠΔΔ Προσχολικής Αγωγής – Παιδείας – Κοινωνικής Μέριμνας Δήμου Σερβίων – Βελβεντού προκηρύσσει δημοπρασία πλειοδοτική, φανερή και προφορική για την εκμίσθωση κυλικείων εντός των καταστημάτων των ΚΑΠΗ στις Δημοτικές Κοινότητες Σερβίων και Βελβεντού καθώς και στις τοπικές κοινότητες Πλατανορέμματος, Βαθυλάκκου, Τρανοβάλτου, Μικροβάλτου, Λιβαδερού και Ελάτης του Δήμου Σερβίων – Βελβεντού.
Τιμή εκκίνησης της δημοπρασίας ορίζεται το ποσό των 10,00 € ετησίως για κάθε ένα από τα ΚΑΠΗ και ως διάρκεια εκμίσθωσης το διάστημα των τριών (3) ετών.
Η δημοπρασία θα πραγματοποιηθεί στις 2 Φεβρουαρίου 2015 (ημέρα Δευτέρα) και ώρα 11:00 πμ στα γραφεία του Νομικού Προσώπου ΔΔ (πλατεία Δημαρχείου, Σέρβια). Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να εκδηλώσουν ενδιαφέρον σε προθεσμία δέκα (10) ημερών από τη δημοσίευση της διακήρυξης, ήτοι μέχρι τις 2 Φεβρουαρίου 2015.
Οι όροι της σχετικής διακήρυξης (αρ. πρωτ. 45/15.01.2015) βρίσκονται στο γραφείο του Νομικού Προσώπου,  των οποίων οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να λάβουν γνώση κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες από τον αρμόδιο υπάλληλο κ. Δημήτριο Άγρο (τηλ. επικοινωνίας 2464023892)».
Γ.Μ./mikrovalto.gr

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

mravo vaggeli ayto eine diafania

Ανώνυμος είπε...

10 ευρώ ετησίως;Πλάκα κάνετε;Mε τριάντα ευρώ το έκλεισα για τρία χρόνια;Xa Xa Xa!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

καταλαβαμε οριστικό κλεισιμο θα έχουμε. Ποιος θα εκμισθωσει τα κιλικεια και θα κρατησει χαμηλες τις τιμές για τους γεροντες. αυτός τι θα βγάλει; και ποιος ιδιώτης καφετζής που έχει καφενείο δεν θα καρφώσει τις χαμηλες τιμές στην εφορεία;. Δηλαδη οι ιδιωτες θαπληρωνουν φορους και τελη και πεζοδρομια κλπ και το ΚΑΠΗ θα πουλαει φτηνους καφεδες; Τόσο άσχετοι είστε ρε;

Ανώνυμος είπε...

ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΤΕΤΟΙΑ ΚΟΡΟΙΔΙΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΜΕΙΝΑΝ ΠΙΣΩ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΜΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΗΣΥΧΟΥΣ ΑΝ ΣΑΣ ΕΜΕΙΝΕ ΛΙΓΗ ΤΣΙΠΑ ΠΑΝΩ ΣΑΣ.ΑΛΛΑ !!!!!!!ΠΟΥ ΝΑ ΤΗΝ ΒΡΕΙΤΕ.ΕΑΝ ΥΠΗΡΧΕ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΗΡΧΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΑΛΟΓΑ ΣΧΟΛΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

Ποιος θα "χτυπήσει" το κυλικείο στο ΚΑΠΗ Τρανοβάλτου ή Ελάτης, που έχουν ημερήσιο τζίρο λιγότερο των 20 ευρώ, και να έχει πλήρη ασφαλιστική κάλυψη;

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΒΑΓΓΕΛΗ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟ ΜΥΑΛΟ ΤΙ ΘΕΛΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡ¨ΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΙΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ( Σ Τ Ο Υ ) ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑΣΟΥ ΕΠΙΧΕΪΡΗΣΗ ΤΗΝ ΤΙΝΑΞΕΣ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΦΕΥΓΑ ΜΕ ΤΗΝ ΩΡΑΣΟΥ ΣΕ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΠΑΡΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ

Το Προφίλ μας