Επίκαιρα Θέματα:

Πέμπτη 29 Ιανουαρίου 2015

ΑΡΣΙΣ Κοζάνης: Ευχαριστήριο για τη δωρεά βρεφικού κρεβατιού από τη «Just Baby»

Η ΑΡΣΙΣ Κοζάνης ευχαριστεί θερμά την εταιρία «JUST BABY» Κ. ΣΚΟΥΤΖΟΥ - Μ. ΚΑΡΥΔΑ Ο.Ε.  για τη δωρεά ενός βρεφικού κρεβατιού και μιας μεγάλης ποσότητας βρεφικών ειδών, τα οποία και προσφέρθηκαν σε μια οικογένεια που αδυνατούσε να τα προμηθευτεί για το νεογέννητο μωρό της.
Σήμερα, που η στήριξη των ανθρώπων που δοκιμάζονται περισσότερο από τη φτώχεια και αντιμετωπίζουν προβλήματα καθημερινής επιβίωσης, φαντάζει επιτακτικότερη από ποτέ, ανάλογες κινήσεις μας δίνουν δύναμη και ελπίδα, ενισχύοντας την πίστη μας ότι ο επιχειρηματικός κόσμος μπορεί να συμβάλει ουσιαστικά στο αγώνα κατά της φτώχειας και του κοινωνικού αποκλεισμού.

Περισσότερες πληροφορίες για τη συγκεκριμένη εταιρία μπορείτε να βρείτε στο http://www.justbaby.gr/, ενώ για τις δράσεις της ΑΡΣΙΣ Κοζάνης, αλλά και για πιθανούς τρόπους υποστήριξης της προσπάθειας της, μπορείτε να βρείτε στο τηλέφωνο 2461049799, στο e-mail: infokoz@arsis.gr, στο δικτυακό τόπο: www.arsiskozanis.blogspot.gr ή μέσω της σελίδας www.facebook.com/Arsis.Kozanis  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας