Επίκαιρα Θέματα:

Τετάρτη 28 Ιανουαρίου 2015

Το Επιμελητήριο Π.Ε. Κοζάνης στα πλαίσια της Κοζανίτικης Αποκριάς διοργανώνει εκδήλωση γευσιγνωσίας με τη γνωστή σεφ κα Ντίνα Νικολάου

Η Διοίκηση του Εμπορικού & Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Κοζάνης διοργανώνει εκδήλωση γευσιγνωσίας στην κεντρική πλατεία της Κοζάνης, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 14 Φεβρουαρίου 2015 και ώρα 18:00 με τη συμμετοχή της γνωστής «Σεφ»  Ντίνας Νικολάου.
Στόχος της εκδήλωσης είναι η τόνωση της επισκεψιμότητας στην Περιφερειακή Ενότητα Κοζάνης κατά τη διάρκεια της Κοζανίτικης Αποκριάς και η πανελλαδική προβολή των τοπικών αξιόλογων προϊόντων του κλάδου τροφίμων και ποτών και όχι μόνο.
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης του απογεύματος του Σαββάτου 14 Φεβρουαρίου 2015, μία ημέρα πριν τη Μικρή Αποκριά, που θα λάβει χώρα σε ειδικά διαμορφωμένο «κιόσκι» μπροστά στα τρία «σπιτάκια» του Επιμελητηρίου, που και εφέτος θα τοποθετηθούν στο σημείο δίπλα στο καμπαναριό για να λειτουργήσουν ως εκθετήριοι χώροι των τοπικών προϊόντων , η κα Ντίνα Νικολάου με τη συνδρομή των γυναικών του τοπικού συλλόγου Κρόκου Κοζάνης και τη στήριξη του συνεταιρισμού «Κροκοπαραγωγών Κοζάνης» θα δημιουργήσει επί τόπου,  ενώπιον του κοινού που θα παραβρεθεί,  γευστικά «πιάτα» αποκλειστικά με τοπικά προϊόντα.
Με αφορμή το γεγονός αυτό, θα δημιουργηθεί ειδικό τηλεοπτικό «σποτ» που θα προβληθεί μία εβδομάδα τουλάχιστον πριν την εκδήλωση πανελλαδικά σε  όλα τα γνωστά τηλεοπτικά κανάλια  με σκοπό να παρακινήσει όσο περισσότερους επισκέπτες από όλη τη χώρα να επισκεφθούν την Π.Ε. Κοζάνης για την «Κοζανίτικη Αποκριά»  και τις τοπικές γεύσεις.
Σημειώνεται ότι η εκδήλωση μαγειρικής που θα παρουσιάσει η κα Νικολάου θα καταγραφεί από τηλεοπτικά κανάλια για να προβληθεί την εβδομάδα της Μεγάλης Αποκριάς
Το Επιμελητήριο απευθύνει πρόσκληση σε όλες και όλους  να παραβρεθούν στη μαγειρική παρουσίαση για να γνωρίσουν τα τοπικά προϊόντα και να γευθούν αυθεντικές Κοζανίτικες γεύσεις.
ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΚΟΖΑΝΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας