Επίκαιρα Θέματα:

Τρίτη 27 Ιανουαρίου 2015

Δήλωση Περικλή Αλειφέρη, υπ. βουλευτή του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών, Π.Ε. Κοζάνης, για το αποτέλεσμα των εκλογών της 25ης Ιανουαρίου

«Δεν έχει περάσει ούτε μήνας από τότε που νέοι άνθρωποι από όλη την Ελλάδα καταθέταμε την υποψηφιότητα μας με το Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών του Γ.Α. Παπανδρέου πραγματοποιώντας το πατριωτικό μας καθήκον. Ο στόχος μας, εκτός της ψήφου, ήταν όπου εμφανιζόμαστε να λέμε όσα πιστεύουμε, χωρίς φόβο αλλά με πολύ πάθος. Να μιλήσουμε με γεγονότα και να καταρρίψουμε τους μύθους που συσκοτίζουν τα αίτια της κρίσης. Να προτείνουμε προοδευτικές πολιτικές για το μέλλον της χώρας.
Ανεξάρτητα από το εκλογικό αποτέλεσμα, ο κόσμος που μας στήριξε με την ψήφο του πρέπει να γνωρίζει ότι θα είμαστε εδώ και την επόμενη μέρα για να χαράξουμε μαζί την κοινή μας πορεία στον χώρο της κεντροαριστεράς. Τον θέλουμε μαζί μας, όπως και εκείνους που δεν μας ακολούθησαν. Ήρθαμε για να μείνουμε.
Ακόμη, θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσους εθελοντικά με βοήθησαν στην οργάνωση ενός όμορφου και αξιοπρεπούς αγώνα σε ολόκληρη την ΠΕ Κοζάνης.
Τέλος θερμά συγχαρητήρια στον ΣΥ.ΡΙΖ.Α για την μεγάλη εκλογική νίκη με την ευχή να βελτιώσει την σημερινή κατάσταση της χώρας.
»



Από το Γραφείο Τύπου

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

jesus...

Θανάσης Καλλιανιώτης είπε...

"να καταρρίψουμε τους μύθους". Τι εννοείς εδώ, Περικλή; Γιατί εμείς αποδεδειγμένα καταρρίπτουμε μύθους στην Ιστορία!

Το Προφίλ μας