Επίκαιρα Θέματα:

Δευτέρα 26 Ιανουαρίου 2015

Δήλωση Ουζουνίδου Ευγενίας βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ ΠΕ Κοζάνης για τις εκλογές

Η σημερινή μέρα, 26 Γενάρη 2015, είναι αναμφίβολα ιστορική. Για πρώτη φορά, η Αριστερά καλείται να κυβερνήσει τη Χώρα. Μέσα στα δύσκολα χρόνια που περνάει η Πατρίδα, η Αριστερά στάθηκε μέσα και δίπλα στο λαό, ένωσε το λαό, στήριξε και υπερασπίσθηκε τις λαϊκές κατακτήσεις και όρθωσε όσα εμπόδια μπόρεσε στην  καταστροφή των  αδύναμων και της μεσαίας τάξης. 

Παρά την ανηλεή επίθεση,  την τρομοκράτηση και τους ανήθικους εκβιασμούς, τόσο από το εξωτερικό, όσο και από το εσωτερικό, ο Ελληνικός Λαός δεν υπέκυψε ούτε αυτή τη φορά. Θα έπρεπε να ήξεραν ότι αυτός ο τόπος κι αυτός ο λαός, όταν δέχεται επίθεση,  αντί να υποκύψει, ενώνεται και το ηθικό του χαλυβδώνεται. Και τότε βγαίνει απ’ το σκοτάδι στο φως και δείχνει το δρόμο για το μέλλον. Έτσι έγινε πάντα στο ιστορικό παρελθόν, έτσι έγινε και τώρα.
Οι Έλληνες με την ψήφο τους και όχι μόνο οι αριστεροί, απλόχερα επιβράβευσαν το ΣΥΡΙΖΑ για τη συνεπή στάση του και μας έδωσαν την εντολή και την ευκαιρία για την αποκατάσταση των δεινών που υπέφεραν και την αναγέννηση της ελπίδας, της αξιοπρέπειας και του χαμόγελου. Το φορτίο είναι βαρύ, η προσπάθεια θα είναι δύσκολη, αλλά είμαστε αποφασισμένοι να τη δώσουμε τη μάχη μέχρι τέλους και να πετύχουμε.
Ας μου επιτραπούν κάποιες προσωπικές αναφορές. Είμαι ειλικρινά συγκινημένη με τη στήριξη που είχα από τους πολίτες του Νομού μας. Αυτές τις μέρες γυρνώντας πόλεις, χωριά και εργασιακούς χώρους, έπαιρνα δύναμη απ’ τη δύναμη του κόσμου και συνάμα ένοιωθα στους ώμους μου το φορτίο που αναλαμβάνω. Καλοδεχούμενο φορτίο. Αυτό που μπορώ να δεσμευτώ είναι ότι θα συνεχίζω να δουλεύω σκληρά για τον τόπο μου, για το μέλλον μας, για τα παιδιά μας, για την ιστορία μας. Και κάτι άλλο: Ότι και να γίνει, η Ευγενία θα μπορεί να βγει στην πλατεία με ψηλά το κεφάλι και ίσιο το βλέμμα.
Κλείνοντας, θέλω να ευχαριστήσω ολόψυχα όλο τον κόσμο που με ψήφισε και με ξαναστέλνει στη Βουλή. Θέλω να ευχαριστήσω όμως και αυτούς που δεν μας ψήφισαν και να τους διαβεβαιώσω ότι σήμερα είμαστε όλοι μαζί για το κοινό καλό. Τέλος θέλω να ευχαριστήσω από βάθους καρδιάς τους συνεργάτες μου, τους φίλους μου και τους συντρόφους μου, που με στήριξαν με την αγάπη τους και την ανιδιοτελή σκληρή δουλειά τους.
Ο Λαός έκανε το καθήκον του! Τώρα είναι ώρα να κάνουμε το δικό μας!    

Ουζουνίδου Ευγενία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας