Επίκαιρα Θέματα:

Πέμπτη 30 Ιουλίου 2009

Σχόλιο στο servianet για το κλειστό γυμναστήριο

Και που να δείτε το δικό μας ΚΛΕΙΣΤΟ Γυμναστήριο της ... Άρτας
Γεφύρι της Άρτας χαρακτηρίζεται σε άρθρο του Χρήστου Βήττα που δημοσιεύθηκε στον ΠΤΟΛΕΜΑΙΟ το Κλειστό Γυμναστήριο Κοζάνης, που παραδίδεται αυτές τις μέρες στο Δήμο Κοζάνης, και το οποίο ξεκίνησε να κατασκευάζεται το 1996. Τώρα βέβαια εάν το "Κλειστό" της Κοζάνης είναι "γεφύρι της Άρτας" το δικό μας "Κλειστό" που ποιός θυμάται πια πότε άρχισε η κατασκευή του (!) πώς να το ονομάσουμε; Ακούμε προτάσεις βάπτισης.

Σχόλιο ai-vreS: Σωστό το σχόλιο του αγαπητού συνιστολόγου αλλά τι να πούμε κι εμείς; Και οι πυραμίδες σε λιγότερο χρόνο χτίστηκαν... (του Χέοπα συγκεκριμένα σε 30 χρόνια! Το δικό μας το κλειστό τα έχει ξεπεράσει...)



3 σχόλια:

ΖΙΖΑΝΙΟ είπε...

Ακουσα οτι ο δήμαρχος άλλαξε άποψη για το κλειστό γυμναστήριο γιαυτό και καθυστερεί την ολοκληρώση του εδώ και εφτά χρόνια.
Βρισκόταν σε δίλημμα προκειμένου να επιλέξει ανάμεσα στις εξής λύσεις :
α. το αφήνει στην κατάσταση που βρίσκεται για να έχουν να ασχολούνται με κάτι οι επόμενες γενεές. Δεν πρέπει να τα τελειώνουμε όλα σήμερα αφού μπορούν να γίνουν αύριο.
β. να κατασκευασθεί τελεφερίκ απο την οροφή του κλειστού γυμναστηρίου μέχρι την πίστα των αιωροπτεριστών προκειμένου να αποφεύγονται οι άσκοπες μετακινήσεις.
γ. Μετατροπή σε ψυγείο πατάτας έτσι ώστε οι δημότες και οι χιλιάδες τουρίστες του δήμου μας να γεύονται νόστιμες και φρέσκες πατάτες.
Μετά απο εμπεριστατωμένη μελέτη του θέματος αποφάσισε να το μετατρέψει τελικά σε ψυγείο πατάτας για να συντηρούνται οι πατάτες. Διαπίστωσε οτι η παραγωγή πατατών τα τελευταία χρόνια (μετά απο προσωπικές παρεμβάσεις του και επι θητείας του) έχει αυξηθεί κατακόρυφα και έχει ξεπεράσει κατά πολύ την παραγωγή πατάτας του ΔΔ Καστανιάς.Επίσης διαπίστωσε οτι οι πατάτες τρώγονται και τις ευχαριστιούνται όλοι ενώ ένα κτίριο - γυμναστήριο θα βάζει σε ταλαιπωρία και σωματική κόπωση την νεολαία.
Βρίσκω πράγματι πρωτοποριακή την ιδέα του δημάρχου ο οποίος έδωσε αθόρυβα μεγάλο αγώνα στα υπουργεία για να το πετύχει.
Είμαι σίγουρος οτι οι ψηφοφόροι και κυρίως οι νέοι θα τον τιμήσουν δεόντως για το μεγαλεπίβολο αυτό έργο.

Ανώνυμος είπε...

Φαίνεται οτι βρίσκεσαι...βαθύ ύπνο!
Η φαντασιοπληξία σου, σε κάνει να λες ανιστόρητα πράγματα, που αναδύονται, απο τα όνειρα θερινής νυχτός που βλέπεις...

Γιωρίκας είπε...

Ανώνυμε Κουκουλοπουλοφόρε μάλλον εσύ πρέπει να ξυπνήσεις... Ως κάτοικος Λευκόβρυσης επέτρεψέ μου να έχω άλλη γνώμη... Το συγκεκριμένο κλειστό το εγκανίασαν 3 φορές.. έλεος πια... Θα μας θυμηθεί ο Πάρης οταν θα ξαναέχουμε εκλογές... Ε ρε μαλάκες πόντιοι... (και εγώ μαζί)

Το Προφίλ μας