Επίκαιρα Θέματα:

Πέμπτη 9 Ιουλίου 2009

Ανάρτηση του pressmme που εμπλέκει την περιοχή μας στο σκάνδαλο

Ο Τρομπούκης εμφανίστηκε στη Πτολεμαΐδα για να συνεργαστεί με την εταιρεία Ιακώβου ΕΠΕ που δραστηριοποιείται στην ανάληψη εργολαβιών από τη ΔΕΗ. Η Ιακώβου ΕΠΕ (κυπριακών συμφερόντων) αρέσκεται να πλειοδοτεί σε έργα της ΔΕΗ με εξωπραγματικές εκπτώσεις. Στη προσπάθεια απλά για να εκπληρώσει τις συμβάσεις προς τη ΔΕΗ αρέσκεται να χρησιμοποιεί υπεργολάβους επιπέδου Τρομπούκη και Δομίλικου. Προ 2 εβδομάδων έπεσαν...πιστολιές μεταξύ μπράβων του Τρομπούκη και Δομίλικου εντός των ορυχείων της ΔΕΗ!!! Κάποιοι συνελήφθησαν από κλιμάκιο της Ασφάλειας των Αθηνών. Πιστεύεται ότι το ξέπλυμα των λίτρων θα γινόταν μέσω των εργολάβιων της ΔΕΗ και φυσικά μέσω του Ιακώβου ΕΠΕ.
Οι τζίροι στα έργα της ΔΕΗ είναι τεράστιοι και τα τιμολόγια κόβονται εύκολα; Η συγκεκριμένη εταιρεία Ιακώβου ΕΠΕ έχει καταστρέψει το Νομό Κοζάνης. Πλειοδοτεί με τεράστιες εκπτώσεις και καθηλώνει τις αμοιβές όλων πολύ χαμηλά. Η ΔΕΗ ΑΕ είναι η μόνη κερδισμένη. Φέρει τεραστία ευθύνη διότι επιτρέπει σε εταιρείες τύπου ΕΠΕ να αναλαμβάνουν τεράστιες εργολαβίες. Μάλιστα το θράσος των Κυπρίων έφτασε στο να προσκαλούν και Βουλγαρικές εταιρείες και οδηγούς να εργαστούν όταν υπάρχουν παρά πολύ άνεργοι στη περιοχή. Θα επανέλθουμε. Έχουμε όλο το ρεπορτάζ...
Από το http://pressmme.blogspot.com/2009/07/blog-post_460.html

17 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μεγάλο ενδιαφέρον...

Π.Π.

Ανώνυμος είπε...

Η ύπαρξη πιστολιού "Ζάσταβα" πρέπει να προβληματίσει την περιοχή

Κ.Δ

Ανώνυμος είπε...

Kε Πλιάτσιο...
Με 2 λέξεις δεν γίνονται σχόλια...
Πείte την αποψη σας, εκτενώς!
Πριν μια εβδομάδα, επι του συνόλου των σχολίων σας, είσασταν εκτενής, ιδιαιτερα οσαν αναφεροντουσαν σε σας..
Εδω και λίγα 24ωρα, αλλάξατε ταχτική και βαριόσαστε να λέτε πολλά...
Γιατί;

Ανώνυμος είπε...

Μήπως και τα λύτρα τα έκρυψαν κάπου στην περιοχή μας...Θα το καταλάβουμε αν δούμε τον Σόμπολο...

Χ.Ε.

Ανώνυμος είπε...

Χ.Ε >> εχεις πολύ φαντασία...
Σε άλλη ανάρτηση υπάρχει το θεατρικό εργο ΄΄ Ο κατά φαντασία...ασθενής ΄΄...
Μήπως επηρεάστηκες απο εκεί;

Ανώνυμος είπε...

Πρέπει να σπάει και λίγο το χειλάκι μας.Γιατί αλλιώς θα γίνουμε όλοι ασθενείς και όχι κατά φαντασία.....

Χ.Ε.

Ανώνυμος είπε...

Κε...Πλιάτσιο(!)
Τα σχόλια σας, σε ολες τις αναρτήσεις είναι πολύ...συνοπτικά και...αόριστα!Εχετε κουραστεί προφανώς και τα σχόλια σας, είναι μερικές λέξεις!!!
Γιατί αλλάξατε στύλ;

Ανώνυμος είπε...

ΟΥΚ ΕΝ ΤΩ ΠΟΛΛΩ ΤΩ ΕΥ...

Π.Π.


Υ.Γ. ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ, ΣΑΦΩΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΕΝΕΣΤΕΡΕΣ ΟΙ ΑΝΑΦΟΡΕΣ. ΤΙ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΩ; ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ-ΤΣΟΛΑΚΙΔΗ ΑΓΑΠΗΤΕ...

Ανώνυμος είπε...

Μα τι δημοσιογράφος είσθε τότε;
Και θα τους προσκαλέσετε το Σεπτεβριο, στην εκπομπή σας?
Τι συλλογίζεσθε;

Ανώνυμος είπε...

Δεν θα μείνω μέσα τα βράδια μου βλέποντας συζήτηση Τσολακίδη-δημάρχου αγαπητέ...υπάρχουν και άλλα πράγματα στη ζωή...
Φυσικά και έχω δεσμευτεί για εκπομπές με όλους τους Δήμους και τη συμμετοχή και της αντιπολίτευσης. Μετά τις...βουλευτικές του φθινοπώρου!!!

Π.Π.

Ανώνυμος είπε...

Εκλογες, θα γινουν το Σεπτεμβριο.
Αλήθεια, θα πάτε διακοπές?

Ανώνυμος είπε...

Λίγες μέρες ίσως...ασε, το 2007 ειχα μολις παει Σκιάθο και ανακοινωθηκαν οι εκλογες! Μια μερα και με γυρισαν πίσω...μην παθουμε τα ιδια παλι...αν και δεν το βλεπω...

Π.Π.

Ανώνυμος είπε...

Tωρα που ανακοινωθηκε η απαγορευση δημοσκοπησεων 2 εβδομαδες πριν εκλογες, απο οτι 2 μερες που ισχυε, ειναι σαφες οτι παμε για εκλογες το σεπτεμβριο.

Ανώνυμος είπε...

Απαράδεκτη η απόφαση για την απαγόρευση ανακοίνωσης δημοσκοπήσεων και με προφανείς αιτίες. Είναι μια ακόμη παλινδρόμηση της κυβέρνησης.

Π.Π.

Ανώνυμος είπε...

Aπαραδεκτη δεν είναι η απόφαση απαράδεκτη είναι η κυβέρνηση που βγάζει νόμους όπως την βολεύουν χρονικά.Ενας νόμος ψηφίζεται για να προφυλάξει έναν λαό και όχι την ίδια την κυβέρνηση.Η ουσία του νόμου είναι σωστή γιατί την κυβέρνηση πρέπει να την βγάζει ο λαός και όχι τα γκάλοπ.

Ε.Χ.

Ανώνυμος είπε...

Αντί να πείτε τι φάγανε εδώ μέσα και συνεχίζουν ακόμη, που κολώνετε να τα πείτε (νομαρχία, περιφέρεια, δημαρχείο κλπ) κάθεστε και ασχολήστε (εντάξι, πρέπει και γι αυτό) με τους κύπριους και βούλγαρους... Τα λεφτά ήταν και είναι πολλά. Όταν βγει ένας δημοσιογράφος και τα πει θα τον παραδεχτώ. Για την ώρα είστε "διανοούμενες πόρνες"...

Ανώνυμος είπε...

Προς το παρόν, παντως, ο Τρομπούκης ειναι στα Γρεβενα...και ειχε οντως πολλες δουλειες στην περιοχη...

Π.Π.

Το Προφίλ μας