Επίκαιρα Θέματα:

Δευτέρα 27 Ιουλίου 2009

Θανατηφόρο τροχαίο στη γέφυρα Σερβίων

Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε το Σάββατο το μεσημέρι στο 21ο χλμ της εθνικής οδού Κοζάνης-Λάρισας (υψηλή γέφυρα Σερβίων). Κάτω από αδιευκρίνιστες για την ώρα συνθήκες, δύο ΙΧ αυτοκίνητα συγκρούστηκαν με μοτοσικλέτα. Στο σημείο έσπευσε η Τροχαία και δυνάμεις της Αστυνομίας, που ανέσυραν από τα συντρίμμια νεκρό τον οδηγό του ενός οχήματος.
Ελαφρά τραυματισμένοι διακομίστηκαν στο πλησιέστερο νοσοκομείο οι οδηγοί της μοτοσικλέτας και του δεύτερου οχήματος. Προανάκριση για τα αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Κοζάνης.

5 σχόλια:

ai-vreS είπε...

Φίλοι μας,
σε σοβαρές περιπτώσεις όπως τα ατυχήματα και ο θάνατος ενός ανθρώπου πρέπει να είμαστε απολύτως σίγουροι για τα ονόματα όπως και για το συμβάν για να δημοσιεύσουμε κάτι. Εξαιτίας λοιπόν της απουσίας κάποιων από μας το Σαββατοκύριακο, είχαμε συγκεχυμένες πληροφορίες.

Νεκρός είναι ο Μάρκος Σαπουνας από το Βελβεντό, 40 ετών. Θερμά συλληπητήρια στους οικείους του.

Καλό ταξίδι Μάρκο...

Ανώνυμος είπε...

Σωστοί οι αι-βρες

Ανώνυμος είπε...

Είσασταν οι...τελευταίοι που το δημοσιεύσατε! Χαμπάρι δεν πήρατε για το συμβάν! Σάββατο εγινε το δυστύχημα, Δευτέρα το...αναρτήσατε!!!!!
Και ενας αλλος εξυπνος, σε άλλη αναρτηση, ελεγε, οτι δεν εχετε εποικινωνία με την...αστυνομία!!!
Μα εσεις ενημερώνεστε απο το κοζαν, γιαπρακι, σουρδος κλπ...
Τι σχεση εχετε με την αστυνομια?
Απαντείστε στο εξυπνο...

ai-vreS είπε...

Φίλε μου καλέ,
τα παιδιά που βάζουν τις αναρτήσεις ήταν για μπάνιο το Σαββατοκύριακο γι'αυτό και η αργοπορία.

Δεν είμαστε δημοσιογράφοι για να έχουμε πηγές και διασυνδέσεις με την αστυνομία. Τις περισσότερες φορές γνωρίζουμε τις ειδήσεις αλλά πρέπει να τις διασταυρώνουμε με κάποιο άλλο site. Έτσι προκύπτουν οι αναδημοσιεύσεις - άλλωστε ως πηγή δεν μπορούμε να επικαλεστούμε προσωπικές επαφές!

Ανώνυμος είπε...

παιδια το ατυχημα εγινε στις 8 κ τεταρτο περιπου.οσο για τις ασυναρτισιες που λετε οτι γραφονται υπαρχουν παντου.οπως κ για τα παιδια :δημητρη,οδυσσεα κ θοδωρη!!!!!!!!

Το Προφίλ μας