Επίκαιρα Θέματα:

Τρίτη 14 Ιουλίου 2009

Ύψιστης ασφάλειας οι φυλακές του Φελλίου Γρεβενών

Σε φυλακή υψίστης ασφαλείας θα μετατραπεί το σωφρονιστικό κατάστημα Φελλίου Γρεβενών, μετά από απόφαση που υπέγραψε χθες (13/7/2009) ο υπουργός Δικαιοσύνης Νικόλαος Δένδιας, στο πλαίσιο της αντιμετώπισης της διαφθοράς στο σωφρονιστικό σύστημα. Σε περίπου ένα μήνα και μετά την αναβάθμισή του σε κατάστημα τύπου Γ΄ το σωφρονιστικό κατάστημα του Φελλίου, θα είναι έτοιμο για να δεχτεί πλέον όλους τους βαρυποινίτες.
Πηγή: ΕΡΑ



Σχόλιο ai-vreS: Το σχόλιο του kozan νομίζουμε τα είπε όλα. "Φαίνεται ότι στην κυβέρνηση με αυτόν τον τρόπο ευχαριστούν την περιοχή που τους έδωσε υψηλότατα ποσοστά στις προηγούμενες δύο εθνικές εκλογές. Ξεκινήσαμε με τους λαθρομετανάστες, πήγαμε στους βαρυποινίτες και τι ακολουθεί ακόμη;"

17 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αυτό θα πει αναβάθμιση της περιοχής.Αν μάλιστα έχουμε και εξεγέρσεις,δραπετεύσεις με ελικόπτερα κ.τ.λ. θα γεμίσει ο τόπους δημοσιογράφους που έτσι θα ανακαλύψουν τα κάλη της περιοχής μας.Για να τρέξει λίγο το μυαλό μας.Περιγράφει ο Πάνος Σόμπολος :''Ο κακοποιός Βλαστός ξέφυγε κάτω από τα μάτια των δεσμοφυλάκων με μία μερσεντέζζζ και τώρα μαλλον σίγουρα βρίσκετε στις παρυφές τις κορυφογραμμής των βουνών των Σερβίωννννν.Μάλλον σίγουρα είναι εκεί γιατί τον είδαν βοσκοί που έβοσκαν τα πρόβατα και τα γίδια τους εκεί πάνω.Η περιοχή είναι βέβαια δύσβατη αλλά για έναν κακοποιό της ποιότητας του Βλαστού αυτά τα όμορφα μέρη είναι παιχνιδάκι (κλέφτες και αστυνόμοι)''.Σαν να την έχουμε ξανακούσει αυτήν την ιστορία.Βέβαια δεν την βαριόμαστε ποτέ.Ο Σόμπολος είναι σαν τις καλές παλιές ταινίες του Ελληνικού Σινεμά.

Υ.Σ.Βάλτε κανενα καλό θέμα ρε παιδιά βαρεθήκαμε τα ίδια και τα ίδια.Γιατί αν πιάσουν και οι ζέστες θα το χάσουμε του γουμάρι πατριώτη....

Ε.Χ.

Ανώνυμος είπε...

Τι καλό θέμα να βάλει,Ε.Χ, οταν εδω ΔΕΝ γίνεται Ρεπορτάζ, παρά μόνο...Αντιγραφή και αναπαραγωγή θεμάτων, απο άλλα site!!!
Περιμένουν, πότε το kozan.gr, giapraki.gr, sourdos.gr κλπ) βάλουν αυριο κανενα τοπικό θέμα και οι εδω του ιστολογίου, να το κάνουν...αντιγραφή και να το αναρτήσουν!!!

Ανώνυμος είπε...

Καλό θέμα: O νέος διοικητής της ΕΥΠ ήταν ο δικαστικός που ασχολήθηκε με τους Πακιστανούς τη χρηματοδότηση της ΝΔ από την Μαyo με τις υποκλοπές και φυσικά όλες αυτές τις περιπτώσεις τις έστειλε στο αρχείο.Αρα της απόλυτης εμπιστοσύνης του Καραμανλή αφού κάθε φορά έβγαζε τα κάστανα από τη φωτιά για τη ΝΔ. Τώρα που πήγε στην ΕΥΠ έχει να ξαναβγάλει κάστανα....Κατά τα άλλα η δικαιοσύνη δεν είναι μπλε.....Μάλλον είναι ''μπλε προθάλαμος'' που οδηγεί σε κρατικές θέσεις....Ή καλύτερα είναι η επιβράβευση για την καλή δουλειά που έκανε στο δικαστικό σώμα...Ολα είναι ΄΄οτι θα δώσεις θα πάρεις΄΄.

Ε.Χ.

Ανώνυμος είπε...

E.X>>Αυτο είναι το ωραίο θέμα, που βρήκες για να...σχολιάσεις!!!Δεν σε απασχολούν τα τοπικά ζητήματα?
Γιατί δεν προτείνεις την καταχώρηση ενός τοπικού θέματος?
---Μήπως βρίσκεσαι σε άλλη...εποχή;
Mήπως, αντί για Καλοκαίρι, αισθάνεσαι οτι εχουμε...Χειμώνα!!!

Ανώνυμος είπε...

Ζκαταψκς είμαστε .....

Ε.Χ.

ai-vreS είπε...

Πού να βρεθούν τα θέματα ρε παιδιά καλοκαιριάτικα;

Ανώνυμος είπε...

Πως δεν μπορούν να βρεθούν Κύριοι του aivres;
--- Μια συνέντευξη του δημάρχου, απο την Λευκάδα, που περνά τις διακοπές του!
Ωραία ιδέα!
--- Τηλεφωνήστε τον!

ai-vreS είπε...

Φτου ρε! Αύριο φεύγουμε κι εμείς για Λευκάδα. Λες να βρεθούμε εκεί;

Ανώνυμος είπε...

Θα είναι ωραία σύμπτωση, Κύριοι του aivres!
Πάρτε την πολυπόθητη...συνέντευξη απο το δήμαρχο, σε μια...ακρογυαλιά της Λευκάδος, μακριά απο τα προβλήματα των Σερβίων...
Λέτε, να εχει ξεχάσει τα Σέρβια και τα προβλήματά της ο Δήμαρχος! Ολα μπορούν να συμβούν...
Και αν δεν γινει η συνεντευξη, πείτε κανενα..τσιπουράκι μαζι του, να πάνε κάτω τα φαρμάκια!
Με φόντο το Ιόνιο...

Ανώνυμος είπε...

Aχ αυτή η Εγνατία έκανε την Λευκάδα πιο κοντά και απο την Χαλκιδική....Μπάνιο στους Εγκρεμνούς ψάρι στα Σύβοτα και κρουαζιέρες στην Ιθάκη και την Κεφαλονιά.....
Αχ σε τι ιδανικό χωριό που ζούμε....
Ολα στα πόδια μας τα έχουμε.....
Ειναι σαν τη διαφήμιση:Σέρβια τόπος αγνός σκέτος παράδεισος...

Y.Σ.Παιδιά του ai-vres μη ξεχάσετε να δώσετε ραντεβού με τη ''φλιάγγινα'' που σας ψάχνει τόσο καιρό.Αν και με την περιέργεια που έχει αυτός/η πιθανό να σας ακολουθήσει μέχρι την Λευκάδα.

E.X.

Ανώνυμος είπε...

Oι διακοπές του δημάρχου,στην Λευκάδα, επιβαρύνουν το Ταμείο του Δήμου ή την τσέπη του;
Είναι γνωστό, οτι το Ταμείο του Δήμου, το διαχειρίζεται ολοκληρωμένα ο ίδιος ο δήμαρχος.
Και με το κλειδί στο χέρι!

ai-vreS είπε...

Αν είναι να περνάει καλά και να ξεκουράζεται κατεβάζοντας νέες ιδέες χαλάλι του!!!

Ανώνυμος είπε...

δηλ αν οι διακοπες του, ειναι απο το ταμειο δήμου, aivres,δεν θα τον κατηγορήσετε;

ai-vreS είπε...

Αν μεταξύ βουτιάς, χταποδιού και τσίπουρου κατεβάζει και καμιά καλή ιδέα για την ανάπτυξη των Σερβίων, τότε είναι εργασία, δεν είναι διακοπές. :-)

Ανώνυμος είπε...

Ρε παιδιά, εντάξει η κριτική, αλλά ο καθένας δικαιούται να πάει διακοπές. Και οι δήμαρχοι...

Π.Π.

Ανώνυμος είπε...

Ναι, να πάνε και οι δήμαρχοι, αλλά των Σερβίων ξεχωρίζει. Ρωτάμε, αν τα εξοδα των διακοπών του, τα καλύπτει απο την τσέπη του ή απο το ταμείο του δήμου, που είναι -μείον.

Ανώνυμος είπε...

πολυ κακια ρε παιδια,κ αν εισαστε τοσο πολυ σιγουροι για οσα λετε για τον δημαρχο η τον μπουχουρα βγαλτε τα στην φορα με αποδ φυσικα!

Το Προφίλ μας