Επίκαιρα Θέματα:

Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2022

Κατεπείγουσα συνεδρίαση (δια ζώσης και ταυτόχρονα με τηλεδιάσκεψη) του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Μακεδονίας

Σας καλούμε σε κατεπείγουσα συνεδρίαση (δια ζώσης και ταυτόχρονα με τηλεδιάσκεψη μέσω της υπηρεσίας e: Presence.gov.gr) του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Μακεδονίας, η οποία θα πραγματοποιηθεί την 24η Οκτωβρίου 2022, ημέρα Δευτέρα και ώρα 19:00 στην αίθουσα συνεδριάσεων του κτιρίου της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης (πρώην Νομαρχιακού Συμβουλίου Κοζάνης), με θέμα:

 

1: Παρουσίαση του έργου «Αρδευτικό Δίκτυο Βόρειας Ζώνης» και ενημέρωση για την υποβολή πρότασης ένταξης του έργου στο «Αναπτυξιακό Πρόγραμμα Συμβάσεων Στρατηγικής Σημασίας» .

Εισηγητής : ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας  κ. Γεώργιος Κασαπίδης.

 

Η Συνεδρίαση κρίνεται κατεπείγουσα λόγω καταληκτικής  ημερομηνίας.

 

 

 

Η Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου

Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας

 

Καλλιόπη Κυριακίδου – Τσιάγγου

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλά που το θυμηθήκατε. Τρία χρονια δεν κάνατε τίποτα. Και τώρα μας απλώνετε στα χαρτιά ένα ακόμα "ΘΑ". Εκλογές έρχονται σας καταλαβαίνουμε.

Ανώνυμος είπε...

Φαραωνικό έργο για τον Ελευθερίου!όπως και το αρδευτικό Καμβουνίων !

Ανώνυμος είπε...

ΟΤΑΝ ΑΠΟΦΑΣΊΣΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΒΆΛΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΆ ΘΑ ΈΧΟΥΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΊ ΟΙ ΑΓΡΌΤΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΙΑΝΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΑΘΥΛΑΚΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΜΒΟΥΝΙΑ. ΤΡΙΑΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΜΑΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΡΑΜΕΛΑ. ΕΙΔΙΚΑ Ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΚΑΣΑΠΙΔΗΣ ΠΟΥ ΣΑΝ ΓΕΩΠΟΝΟΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΤΟ ΗΞΕΡΕ ΚΑΛΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΠΟ ΤΟ 1999 ΑΛΛΑ ΣΑΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΕΠΙ 15 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟ 2004 ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΑΥΤΗ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΙΡΑΖΕΙ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ. ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΤΑ ΠΟΥΛΑΤΕ ΑΥΤΑ ΚΥΡΙΟΙ; ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΤΙ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΑΙΧΤΕΙ ΕΝΟΨΗ ΕΚΛΟΓΩΝ; ΦΩΝΑΞΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΝ ΥΠΟΔΕΧΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΙ ΜΑΣ. ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΙ ΚΟΠΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙ ΑΠΟΛΑΒΕΣ ΕΧΟΥΜΕ. ΜΑΣ ΚΟΥΡΑΣΑΤΕ ΡΕ. ΦΤΑΝΕΙ.

Το Προφίλ μας