Επίκαιρα Θέματα:

Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2022

Το ευχαριστήριο μήνυμα του Χ. Τσεβεκίδη για τις εκλογές του Ιατρικού Συλλόγου Κοζάνης

Με συναίσθηση της μεγάλης τιμής αλλά και ευθύνης απέναντι σε όλους σας,
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
τον καθένα ξεχωριστά, που συμμετείχατε ενεργά στις εκλογικές διαδικασίες του Συλλόγου μας (Δ.Σ., Π.Ι.Σ., Πειθαρχικό, Εξελεγκτική Επιτροπή).
Η ευπρεπής, χωρίς ακρότητες προεκλογική συμπεριφορά καθώς και ο σεβασμός των απόψεων του κάθε υποψηφίου, αποτέλεσαν το εφαλτήριο ενδυνάμωσης της συλλογικής συνείδησης με αποτέλεσμα την μαζική συμμετοχή.
Να ευχαριστήσω τους Νομικούς, την κα Παρχαρίδου Σοφία και τον κ.Πολιτάκη Γεώργιο που με το επιστημονικό τους κύρος, την ευγένεια και το ήθος διασφάλισαν τη ομαλή εκλογική διαδικασία, καθώς επίσης τα μέλη της εφορευτικής επιτροπής κυρίους Αλεξανδρή Ρούση, Σάκουλα Κωννου, Φραγκιαδακη Θεόφιλου, Γκάντου Αθανάσιου, που για 20 συνεχής ώρες {09:00 (16/10) – 05:00(17/10)} λειτούργησαν άψογα για να έχουμε τα αποτελέσματα.
Να συγχαρώ τους εκλεγέντες και ιδιαίτερα τους νεοεκλεγέντες, ευχόμενος καλή και δημιουργική θητεία. Η όποια απογοήτευση των επιλαχόντων ελπίζω να μην τους οδηγήσει στην αδράνεια και σύντομα να μετατραπεί σε θετική ενεργοποίηση στις ομάδες εργασίας που θα δημιουργηθούν.
Είμαι σίγουρος ότι όλοι μαζί θα λειτουργήσουμε ενωτικά και παραγωγικά για το κοινό καλό έχοντας ως γνώμονα την λογική, τον σεβασμό και την συναίσθηση του θεσμικού μας ρόλου.
Τα προβλήματα της τοπικής κοινωνίας, ιδίως αυτά που σχετίζονται με την υγεία παραμένουν μεγάλα και δυσεπίλυτα, που αναζητούν προσεγγίσεις – λύσεις, σύγχρονες, ριζοσπαστικές και ρεαλιστικές μακριά από αγκυλώσεις, θέσφατα και επικοινωνιακού τύπου αναμηρυκασμούς του παρελθόντος.
ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας