Επίκαιρα Θέματα:

Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2022

Αλήθειες και διάλογος με τον Δήμαρχο Σερβίων στο Τριγωνικό

Αληθινό και ειλικρινή διάλογο είχαν οι δημότες του Τριγωνικού με
τον Δήμαρχο Σερβίων Χρήστο Ελευθερίου, στη συνάντηση που ουσιαστικά ολοκλήρωσε τον κύκλο της δημόσιας διαβούλευσης του Δημάρχου στις τοπικές κοινότητες.

            Συναντήσεις που αποτελούν πλέον θεσμό και δημιουργούν συγκριτικό δεδομένο  στην τοπική αυτοδιοίκηση.

            Η βούληση της δημοτικής αρχής για άμεση επαφή, ενημέρωση, ειλικρινή διάλογο, συμμετοχή μέσω της διαβούλευσης στη λήψη αποφάσεων δίνει στους δημότες πρωταγωνιστικό ρόλο. Έτσι και στο Τριγωνικό ο πρόεδρος και οι δημότες παρουσίασαν διεξοδικά τα προβλήματα που απασχολούν την τοπική κοινότητα και συζήτησαν με τον Δήμαρχο τις πιθανές παρεμβάσεις που πρέπει να γίνουν και αφορούν τη δημοτική αρχή.

            Ο Δήμαρχος αφού παρουσίασε το συνολικό έργο που έχει γίνει την περασμένη τριετία επικεντρώθηκε στα θέματα του Τριγωνικού και υποσχέθηκε συγκεκριμένες δράσεις που θα επιλύσουν το μεγαλύτερο μέρος των προβλημάτων που αναλύθηκαν.



 

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Διάλογος αλήθεια και Ελευθερίου στην ίδια πρόταση; Δεν ψηνομαι

Ανώνυμος είπε...

Απόλυτη έλλειψη γυναικών σε όλα τα χωριά σε αυτές τις συναντήσεις. Μάλλον δεν τους αρέσει να ακούνε "αλήθειες" όπως "θα σε τελειώσω"

Ανώνυμος είπε...

Στα Σέρβια από γυναίκες πάει καλά.Είναι οι γυναίκες και αδελφές των αντιδημάρχων,οι γυναίκες και αδελφές των προέδρων,είναι οι κόρες υποψηφίων της Γέφυρας που βολεύτηκαν εργασιακά και άλλες, που δεν σταματούν 3 χρόνια τώρα να πατάνε like στο FB και να λένε μπράβο Δήμαρχε για το παραμικρό.Τις έμαθε πλέον ο κόσμος όπως και τον ρόλο τους.

Ανώνυμος είπε...

...ελα να με τελειώσεις...(Αντώνης Ρέμος) υπέροχο τραγούδι!!!

Το Προφίλ μας